Thursday, September 15, 2011

Memori: Tafsir Bayi


P/S: Yang last tu gila. Berdosa ya adik-adik. Ada tak kat sini yang ambik Diploma kat KPTM, tapi ambik Degree kat UiTM? Nak tanya pasal pengecualian kredit lah.



Comments
63 Comments

63 Kokokan Suci:

eton said...

uii.. rosak2... hahaha

IEQAH said...

^_^ Nicee Onee laaa cik ayam :)

M Firdaus Mohd said...

kah3. serius lawak.

Pelik Tapi Benar Uols! said...

gua dulu ingat bebi kluar melalui tempak uk-uk.. langsung tak hebat..

kura said...

hahahahaha. puiiiiiii ye! haha

Fara E's said...

bpikiran jaoh =='

syirah rasid said...

sama ja kita kecik dulu.

bila tengok org kawen pastu ckp kat mak ' msti lpas ni dia ada anak'

bdasarkan observation aku sebab selalu gi kenduri kawen, xlama lpas tu dorg ada anak. hahahah

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. ta ckup umo xleh taw sume 2..

cimOt said...

hahahahaha..bapak ayam tu!!tafff!!

alepridz said...

haha... nak demo skill dengan menggunakan skill apa ayeem?

hana said...

yg last tu mmg x bole di ikut..
bahaya..
=D

Akim Iqbal said...

cam haram ! har har har

faten osman said...

kecik2 ingat baby keluar ikot mulut :p

APi said...

kreatip kreatip..
tapi tang demo tu hang nak batai skill apa?
keh keh keh

MSS said...

KPTM syllibus dari UiTM gak kan...most y dapat pengecualian y dah blaja ms diploma..try tnya penasihat akedemik (PA)..tak tau siapa PA tengok2 la kat student portal area register course..

azurin ramli said...

hahaha.sama macam aku doe.masa kecik macam ye ye aku engat beranak keluar ikot perot.harharhar

Tulus Sweet said...

haha! pasal benda ni lah adik saudara org yg umo 4 taun tu kena maki kat uwan org.

lfilzah2 said...

hoho...seb bek la sume org cam inesen je time kecik2 dlu.....

Faiz Tapit said...

ceh, bajet taff

Hashira Yusoff said...

aku lagi advance bila pikir baby kuar ikot lubang bontot..hahaha. XD

pjah said...

trus bg demo..hadoiya..haha

Umie Artoqiemie said...

papa ayam nak demo.. ?. uihhhhhhhhh.. bawak ngucap papa.

|| A r a W a n i || said...

Hakhakhak..
sengal jek nk demo.

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! pitam anak 2 nnt :P

O'gosh said...

hehe...mak ahkak selamba je jawab kuar kat tempat 'yak' tu....masa tu terus rajin mandi sambil sental gila2..padahal bukan pon...cis je

.diannorhayati. said...

haha. jgn hang jawab mcm yg last tu wehh ;p

iyan shazlind said...

eh jgn demo depan anak ya...sian terganggu otak suci diaorg nanti..lukis dlm bentuk gambar rajah ok la kot..hihihih

Cik Suheela said...

gila la hang ni HAHA..patut nya hang jawab, perut mama ade baby sbb kurnian Allah..baru sopan hehe ;p

cicihah umiko said...

awwww....sama cm adik bongsu aku, even die masa tu drjh 6 die ckp 'mak minum r susu n-mom bg dpt adk, jgn gtaw abh mak mnum susu tu ta' hahaha

FizaMustafa said...

haha gilak la.klaka lak tue.

amy syahirah said...

hahaha !!

Rien Rose said...

hahaha kalau anak tu lurus bendul nak papa die demo cmner? HAHAHAHAH

khairiyah said...

ee..nak buat demo pulak dia,gatai!

bighagenjo said...

haha!
gile kau nak demo

syahirah said...

taff gile papa die

Namee Roslan said...

mau menjerit anak !! hahah. eeuww, jangan diamal. rosak minda kanak2. satgi test kat sekolah.

SoLy SoLicious said...

budak2 mmg xleh d jgka soalan deme2...heee

Just.wanie said...

penah dlu tanya mak seks tu ape .
masa tu tengok berita tv7 ada pasangan kene tangkap buat hubungan seks .

mak kata seks tu jantina . mcm dlm sijil lahir ada tulis seks blablablabla ~
pastu lupa dah nak tanya hubungan seks tu ape lak .
hakhak budak2 eishhhh ..

Ayeem Jemain said...

wanie haha lagi mencabar soalan tu! grrr

ieyza afieyna said...

haha... lawak pun ade..

Najlaa 'Aqilah said...

mak tu kira tak menipu gak la. caesarean mmg potong perut punn.

Syat0za Zai said...

masa aku kekecik dlu, aku pernah tanya mak aku.. "mak, rogol tu apa?" masa tu tengah hangat kes rogol.. mak aku aku yg seingat aku lah kot..kot.." rogol tu peluk² orang smbil telanjang" kot² je la ape yg aku igt :D

Dang Intan Duka said...

kawan dang ada yg dari kptm dan amik degree kat uitm..
boleh je wat pengecualian kredit..
tp xbyk dpt..


peace

Saiazuan said...

haha innocent giler je :D

iejjah said...

haha...thp inesen yg tggi....perghh..nk demo siap...kahkahkah :P

cintatulip said...

wakakaka.. nak "papa demo 2 yang tak boleh blah"!

kasih sayang = nasi putih ayam masak pedas (cube baca tngok)

Anonymous said...

haha..klakor lerr kamu..=.=

cik potato said...

haha..klakor lerr kamu..=.=

cik_miemy said...

hahah lau mimi da anak nty dye tye cmni.. mmpos mimi na jwb haha :p

aLyA_syGS said...

hahha...baru kellasss

suzyana naim said...

hahahahaha ...

ZaroL said...

ayem...ajar aku nak buat benda nih. =)

aiyahassan said...

pengecualian kredit.
pergi pejabat fakulti, then abg minta borang untuk pengecualian kredit kat staff. mintak 2 borang. isi lah, then bagi kat ketua program. tapi seelok eloknya abg pergi jumpa ketua program tu dulu before isi borang. sebelum pengecualian kredit tu lulus, sila dtg ke kelas. takut kalau ak lulus dah kurang markah kat attendance.

Nur Aischa said...

hahaha wahh terel ohh siap boleh buku mcm tu.

Nur Aischa said...

hahaha wahh terel ohh siap boleh buku mcm tu.

Ayeem Jemain said...

aiya thanks aiya! mmg patut ikut jadual part1 balik. huhu

Idayu Harun said...

bhye btol soklan maut tu ..

YOUsoF said...

Cheese sungguhlah entri ini!

syaza said...

comel hah buku tuh .

FizaFizz said...

hahaha! ayeem2~
btw, comel gila buku latihan tu! hehe

Edy Fee said...

kahkah suara das auto....lawak la ko

nurul szliana said...

awak housemate sy dak CS230 cm awak jgk n dye pnye classmate dak KPTM jgk tapi diorg bley jer masuk part 3 terus+ wat pengecualian kredit.x pyh masuk part 1 blik pn =)

♥ julie zulkilee ♥™ said...

bab demo tu yang xtahan. hahahaha