Wednesday, May 25, 2011

Aku Ada 6 Blog Sebenarnya

Okay, okay. Ada di kalangan korang memang pandai, sebab dapat meneka. Aku letak blog-blog aku kat banner flash atas tu sebab aku malas nak blogwalking. Haha, tu salah satu punca kantoi lah kan. Lagipun macam gambar di atas, kantoi besar kalau pergi ke reading list Pak Rodi. Aku lupa nak buat entry guna akaun Pak Rodi.

Sebelum orang lain kantoikan, lebih baik aku kantoikan diri sendiri kan? Haha. Okay lah, tanpa berlengah dan terhegeh-hegeh lagi, aku dedahkan kesemua 5 lagi blog aku kepada umum.


PAK RODI - Ini adalah blog parodi melayu. Sedangkan perkataan 'parody' tu pun diparodikan jadi Pak Rodi. Haaa parody tak parody lah kan blog ni. Faham apa tu parody? Kalau korang pernah tengok filem Scary Movie, Superhero Movie, Disaster Movie, memang semua tu movie parody semata-mata. Filem mengajuk filem lain. Di blog ni aku parodikan jenama, filem, selebriti even blogger! Kalau korang berfikiran kampung, korang tak perlu singgah blog ni sebab korang memang takkan faham seni parodi. Aku bukan menghentam diorang! Blog ni paling kerap kena hentam sebab diorang yang kampung ni fikir aku kutuk-kutuk individu asal. Memang aku rasa aku patut dedahkan diri sebab kalau diorang dah tahu siapa penulisnya, diorang tahu aku ni jenis sengal, diorang tak marah kot. Peace!


INESEN - Blog lucah semata-mata. Dilarang masuk kalau bencikan kekotoran. Namun, kelucahan tu masih mampu diterima umum lagi sebab aku menginesenkan lucah-lucah itu. Inesen tak membawa watak seorang pervert. Kisah-kisah dalam ni, ada yang kisah benar, ada yang berlandaskan imaginasi tahap tertinggi. Pada aku, lucah itu adalah suatu seni.


TIUPTUBE - Blog ni sebenarnya tempat aku kongsi video je. Kadang-kadang kita ada banyak video yang nak dikongsikan dengan orang lain, tapi malas lah nak buat entry remeh-remeh kat blog Ayeem Ayam semata-mata nak tunjuk satu video je. Jadi, aku kongsikan semuanya di sini.


FUUUBOOK - Blog ni pulak menghimpunkan rage comics melayu dari macam-macam orang lah. Kalau korang nak submit komik marah korang pun boleh. Dapat backlink yaw! Blog perkongsian sebenarnya, dan aku sebagai admin. Ni bukan blog persendirian macam yang lain-lain.


DUNIA TUTO - Ni blog paling latest, baru 3-4 hari kot. Kadang-kadang, banyak orang request tutorial itu ini. Aku malas lah nak buat entri tutorial kat Ayeem Ayam. Pada aku, entri tutorial untu template lah apa lah, tu pun entri remeh. So, aku gunakan blog ni untuk himpunkan segala jenis tutorial, dari tutorial blog, tutorial komputer, sampailah tutorial nak berak!

Haaa. Amacam? Banyak tak? Aku bukan nak tamak. Aku bukan nak femes. Aku hanya nak berkongsi, berkarya dan menghiburkan orang. Itu lah motif aku berblogging. Once kau dah tahu niat kau berblogging, kau takkan tersasar. Anyway, korang anggap je lah Pak Rodi dan Inesen tu bukan aku. Haha.

P/S: Apa pendapat korang pasal blog aku yang lain-lain? Hehe.
P/S: Happy birthday Myzayeem eh, Myzajane ;)



Comments
48 Comments

48 Kokokan Suci:

Admiral Hafiz said...

hebat betul ko ni..
aku baru terpikir nak buat blog macam Pak Rody n Dunia Tuto
last2 ko dah wat...

haha

apa2pun, blog inesen gak paling best

gud luck wei

Puteri Iqa Izyan said...

phewww.. enam?
larat pulak kau nak jaga semua. haha

aku berkenan betul dgn pak rodi ^_^

HALIM said...

Rajin lu bro update 6 blog. Boleh nampak kesungguhan. kui kui!

fairuz said...

sebenarnya, dragon ball ade 7 biji semuanya. *xde kait.kui3~

Pijisketch said...

aku memang dah tau dah tu sume ko..

best la abam ayem nihh :DDD

kura said...

Pak rodi adalah si ayem!
Fuubook pun ayem!
inisen, lg lah ayem. haha..

Hebat la kau ni. memblog je. resepek!

Faiz Tapit said...

dem. aku baru ade 3.

Syafiqah Sabki said...

gilerlah 6 sekali blog..memang hebat..rasenye jage 6 blog lg susah drpd jaga bini ramai..muahaha..terus majuu bro ^_^

syafeika edora said...

perghh,,, 1 blog je da terkial2 nak urus,haha..
BTW..gud lak dlm menjaga blog2 tu :)

Mencari Kekayaan said...

ayeem, ajar aku mcm mn nk wt nuffnag or adverlets.. :( xreti pape..

Mencari Kekayaan said...

muhammadnazim21@gmail.com

deeya said...

aku tak kesah pun klau ko tamak .. janji aku suka kat ko . eh silap ! janji aku suke kat blog ko .. aku da terjah pun sume blog ko nie . MANTOP !!

Aujinz said...

aku nak menten dua blog pon dah senget senget ayeem weh.. ko sampai nam??..

respek respek..

Fluffy Cuppy said...

laa yeke? baru den tau, huh -.-"

MyzaAli said...

dah lama dah tau tu sume blog ayeem. hehe.. lepas ni buat blog tuk myzayeem lak k.. hehe..

thnks ayeem :)

Ninie said...

ohh dunia tuto tu u pnye jgk? huhu yg tuto utk berak tu xleh blah lah. hahaha

Farid Casablancas said...

TERBAIKKKKKK !!!

syufaa said...

ouhhh haha!
byk gile blog!

huhu

Akulah Aqilah Itu said...

heheh. AKu tekan inesen dulu. =P

wannurfazrini said...

dlm byk2 blog kau, aku suke inesen. hahahaa

amlyn chuuky said...

wah.....!!
anda memang hebat..

paling blog Inesen, nakal and ramai girl y follower... hahahaaaa..~

Syat0za Zai said...

mmg banyakkk ==" dah la dengan adverlets, innity..perghh... $$ !! haha

fatin syamimi abdul rashid said...

sangat banyakk . banyak masa pulakk nk update semua blog blog itu . huhuhuhuu . mimi satu blog pun xterjagaa .

mushroom said...

dah tamak x nak ngaku :P

Mish Apple said...

laaaaa!!!!! semue da follow lame dah! yg last tu je baru nk follow!!

^ Uncle Syaf ^ said...

banyak siot blog kau
larat ko manage semuenye...congrazt

Naddia said...

cis..br nk ngorat tuan punye belog inesen

Izat Tarmizi said...

Dunia TUTOH sounds not right..hahahah

adrinaqamarina said...

sume tu aku tahu cuma yang dunia tuto tu je aku baru tau!

fanaluva^^ said...

erk,padanlah penulisan semua blog*inesen,pak rodi, fuubook* semua nye lebih kurang.semua nya wa dah follo.skarang baru tahu sape owner.

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

hahaha suka blog pak rodi. gila sempoi and besttt !. xde entry baru ke ???????????? lama dah x gelak ni. hahaha

Hashira Yusoff said...

hebak la ayeem..dah la sume bloh tu ade guna flash..design cantekk..larat ye nak buat? g0od luuck.. :D

Pure Lily said...

wow kagum btul gua..
belog2 kt atas kbykannye y gua kagumm... n ownernye org y same??

fuh wa tabik sama lu

cik rama-rama said...

huhu..dah agk dh blog ayeem..suke inesen..comey..hahaha

Ujang9897 said...

DISEBAB KAN GUA BENCI LU..

GUA SUKA KUTUK LU JER..HAHAHA

Amirrah Zawani said...

dah agak dh tu semua mmg blog ayeem.. rajinnya buat byk2 blog.. kita yg satu tu pun tak terjaga. hehe :)

DylaOuhLalaa said...

haaaa.. kan aku da ckp arituh. sume blog cm kaw punye jek. kaw na nafi an jugak gegegegeg;p neh, ngaku pon kaw skang. hek3

aynway. rajin kan kaw. heheh ;p

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

cehhhhhhh..selame ni aku tertipu rupenyeeee...haisshhhh..



ayeem ayeem =.="

eFaRoGy oNg~oNg said...

haha..peh bnyk gila blog..motif2?

ParkAir said...

Macam mana ko bleh uruskan suma blog tu. Aku sbijik blog pun x larat nak jaga?

Izyan Masri said...

FUYYYYOOHH.NAK TEPUK TANGAN KUAT2 LAH.BANYAKNYA BELOG.:D

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha..papepun..kamu mmg terbaek la..

ZAHIRAH IBRAHIM said...

kantoi lah tapi blog ayeem ayam tetap paling best

vampire's lovex said...

banyak gila idea ...tabik la !!

inesen tu terserlah kau..sebab tmplate lebih kurg je wehhhh...hahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

kuat tenaga batin ko yem..err..

salah2..banyak idea ko yem..hehe

Azie Azra said...

perghh. ade blog untuk lucah juga ke? "lucah itu adalah satu seni". haha. blaja mende baru hari ni. seyes boleh handle 6blog sgt hebat ah

Yuyu Musa said...

hebakkkkkk la ko...

rase nak sembelih je,pastu goreng kunyit...

shada wentz said...

blog suma ada style. salute! :D