Sunday, August 28, 2011

Ada yang Cun, Tapi...


Ada yang cun, tapi takde respon, langsung tak layan aku.

Ada yang cun, ada respon, tapi kadang-kadang macam takde respon.

Ada yang cun, ada respon, tapi umurnya lebih tua dari aku.

Ada yang cun, ada respon, tapi pelajarannya lebih tinggi dari aku.

Ada yang cun, ada respon, tapi bukan main tinggi lampai.

Ada yang cun, ada respon, tapi dah berpunya.

Ada yang cun, ada respon, tapi susah nak lupakan bekas kekasihnya.

Ada yang cun, ada respon, tapi kegedikannya melampau.

Ada yang cun, ada respon, tapi suka layan laki sana sini.

Ada yang cun, ada respon, tapi terlalu nun jauh di Borneo.

Ada yang cun, ada respon, tapi ada sikap pengikis.

Ada yang cun, ada respon, tapi suka keluar malam.

Ada yang cun, ada respon, tapi terima aku sebagai Ayeem Ayam, bukan Muhd Zaim.

Ada yang just nice, perangai dan personalitinya pun just nice. Niceeeeee!
Tak perlu yang terlalu sempurna semuanya, cukuplah yang just nice.

Tak salah rasanya berjiwang time-time nak raya gini. Kalau orang lain nak ada kereta raya, baju raya, kasut raya, langsir raya, aku nak awek raya. Haha

P/S: Letak flash raya dalam entri korang kalau nak.



Comments
91 Comments

91 Kokokan Suci:

Che Deen™ said...

payoh sunggoh nok cari hok ngam2..

Saddila said...

tak salah pun ayeem .

semoga berbahagia . kahkahkah ehh amin :)

aiko farahshahida said...
This comment has been removed by the author.
aiko farahshahida said...

just nice

susah nak cari tu.

errr.. baik lelaki @ perempuan..

ada yg hensem, tak de respon, dan dia memang tak suka saya!
grr`~~

Izza said...

aku cun tp malu hahaha kbai ._.

Anies Anessa said...

sila menuju ke pusat mencari jodoh

dya mohamad said...

ada yg nak zaim jemain,tp zaim jemain tak respon camne plak?HAHA

Syarafi[skyforce331] said...

ada yg cun tpi sakit jiwa :P

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hahaha ayem trlalu memilih. nak yang cun aje :P

selamat hari rye yem ! :)

Nafisah Ruslan said...

selamat hari raya.. semoga bertemu dengan awek raye mu itu :)

faizlaster said...

ade yang cun, tapi...............

i'm ezza haniza said...

ayem memilih sgt kot ..

Urzain Hussain said...

ceehh..
cun saja yang mahunya..
keh keh keh..:)

.diannorhayati. said...

haha. awek raye pon nak jugak?=.=

Nur Najwa said...

wow banyak pengalaman.. ;)

cik Beskod said...

banyak nye CUN hehehe...

yg penting hati kene ikhlas :)

slmt hari raya..

mish wanyazmy said...

hok aloh...eden ado...hahaha

erysweetie said...

cun penting eh?~

hamzah ian said...

JANTAN KAN ADA

Ayeem Jemain said...

ery haha tak penting, just nice je cukup. sedap mate mandang

kura said...

hamzah ian dah offer tuuuu. hahaha

~belog gadis~ said...

yarkboktam. ado jugok ko awek rayo? haha. susah tuu nak cari just nicee macam tu. nak lg best, pstikan pompuan tu x tahu yg ayeem ni blogger femes. konpem dye trima ayeem as muhd zaim. hehek

cik misi said...

betol ke tak ko ni ayeem ada pompuan respon..ko kan skandal gay dgn hamzah ian tu

budakampung said...

selamat maju jaya dan selamat ari raya ayeem~nanti kalau gua jumpa yang sesuai gua bagitau nak?? hahaha

Ayeem Jemain said...

bdkkampung haha boleh je hahaha

budakampung said...

stakat ni mejah la yang paling sesuai~

oke larikkk~!

aque said...

huhuhu n3 yang just nice..

owg doakan jumpe yang diidami. amin....

semoge bejaye... :D

Miss A said...

HURMM,jodoh akan dtg sendrik,abg ayam.hee

Ayeem Jemain said...

bdkkampung haha sial. dia aku dah bosang dah.

missA hehe takyah carik lah gitu eh? :D

mira madihah said...

ada yang cun tapi sengal. Hahaha

Cik Nursya said...

setiap manusia tu ade kekurangan masing2.. tp kdg2 tu kekurangan die, keistimewaan bg kite..:)

ema サニ said...

pftt..haha..xyah cr cun..biarpn muka x cun asl cun di hati jer..chhhh

doodeedoo said...

cari jodoh raya pakcik ni..hehehe...=p

alia najiha said...

nak yg cun ja . jenuh r :p

Aren Alin said...

nice one! bagus la x memilih..prempuan pun jarang memilih..tp perangai prempuan ni plak serba macam..kena sabar la..heee

yaya_flanella said...

eccewah. awek raya tauu. just nice. macam aku je tu. haha. Selamat hari raya ayeem! :)

KhuZa SunshiNe said...

wow..nice entri..
selamat hari raya ^^,,,

Aunty P :) said...

memilih sgt ~

YOUsoF said...

Aku paham, lelaki gay bunk macam kau memang suka memilih... ;D




Kalau dapat awek raya, jangan lupa kongsi ngan kitaorang Yeem..

Engku Sofea said...

hihihi banyak sungguh tapi :P

Husna said...

kena cari yang sekufu..

nishiyanisha said...

ADA JODOH, ADA REZEKI, TAK KEMANA. (cakap baik. chett)

Nur Salsabilla said...

Takda respon sekali je. Pergh, memang hot la Muhd Zaim ni~

adrinaqamarina said...

hohoho. tahun ni awek raya, tahun depan bini raya. :P

aku pun tak mencari yang sempurna, cukuplah yang cuma just nice, sebab diri kte pon tak sempurna mana :)

Ninie said...

huhu sbr la eh ayeem. InsyaAllah nti ade lah tu pmpuan yg tbaik utk u :D

alepridz said...

haha... ayeem, ko dah sangap awek ker?

[Jemput singgah ke entry latest aku... klik nama aku...]

syuE said...

niceeeeeee :))

FarhanahAdzlan said...

saya sumer ada..cun dan nice..haha=)

sleeping_maniac90 said...

meeya kan ada..
haahahhahahaha

Teha Nur Fateha said...

wah ramainye yg cun2 ayeem jumpa ye..

gadis melayu said...

carik yg cun je ke..??

mintak izin copy header nk wat entry.. heeeee~

cik aida said...

cun jep????

yang x cun????

meh aida tolonk ayeem carik nak????

✿ cik pieQa ✿ said...

haha ! sengal2.

selamat hari raya ! :)

faten osman said...

pagi raya jumpa la yeem :)
aminn

selamat hari raya :D

syasya said...

amboi bukan main lg nk awek raya.hahha selamat raya ayem =)

Ayeem Jemain said...

gds mly hehe silakan

aida haha takyah lah. thx

faten haha dan dan kan

sysya selamat ari raya syasya :D

d_LA said...

ko dah putus ngan fatin liyana ke yeem?sabarlah nak yer..
rase cam nak amik la flash ko tu..tp dia bleh bkr pelita tu jer kan..hehe

misz aen :) said...

semoge jumpe awek raya yang nak muhd zaim bukan ayeem ayam.haha :D jangan buat awek time raya je then buang jauhjauh dahla.:P

nice flash la XD

meowwmania said...

hamboihhh kemain ramai lg calon

smoga menemui kebahgiaan abadi lg hakiki kihkih..

Zulfikar Hazri said...

ko letak widget autoplay lagu iwan.. yg sedang2 saja cepat!

khairiyah said...

awek raya?? lol

IQ = Iez Qis said...

nak pkwa raya jugak la camni! hehehe~~

selamat hari raya aidilfitri!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

xpernh lg la ada org nak awek ry..haha..

Bella Rahim said...

ta lame lagi jumpe lah tu awek raye.bhahahaha
selamat hari raye :DD

ken karin said...

conclusion : zaim@ayeem memilih sangat kowt???

mrs.nn said...

usaha tangga kejayaan. :D

naf. said...

HAHA cari cepat ayeem!

Asyila Zainuddin said...

haha.. awek raye? maksudnye utk time raye je ke ape? ngee..

schaze zainn said...

cepat cari sebelum kene kebas..hihi

ღ p!nk veLvet ღ said...

smoga cepat b'temu si dia \(o_o)/
btw, org amek flash 2 erk ayeem? tenkiu :)

Hamdan Ramli said...

Ada yang cun tapi tinggi lampai.. Ahhhhh

msredcheesecake said...

niat dan matlamat mencari yg baik, disertakan doa, insyaAllah dipermudahkan Dia....

selamat hari raya maaf zahir batin

SoutulMujahid said...

huuuiii.. ramainya blogger pompuan yg komen. hang memang hot la ayeem. haha~

Hasyaidzni Izzaty said...

apa salahnya pelajaranyaa tinggi sikit ^^

Salhah Suhot said...

ahaha..dapat x?selamat hari raya!

si macho said...

bhahaha .

ke ko yg memilih =="

Namee Roslan said...

haha, kalau namee pun namee terima zaim sebagai ayeem. sbb blog dia fun gila. haha, tapi pemilik blog tentu sekali character fun juga. kalau tak, macam mana boleh hasilkan product yg fun :D

Yuyu said...

biarlah ko dapat awek bukan kerana sebab2 kat atas.cinta bkn pd fizikal tp pd hati.ngeh3...

sofeafaudzi.photography said...

malam lailatulqadar hari tu u ada doa byk2 x? hehe.. mana tau btul cun malam lailatulqadar, jgnkan wife, bini pun boleh...

Shawn Razaleigh said...

yg cun je lu target..awrrr

Lynn said...

Muhd Zaim..
Sedap nama tu.. ^_^

Mesti ada tu nanti..dun wuri..^_^

Miz Novexx said...

tapi....
Faiz Tapit kan dah ada??
takkan nak curang kot
hahah
(^__^)V

Heidi Shafiq said...

ko gay kan?

hadjar.bam said...

nak cri just nice tu yg susah :P

SyazwanSarawak said...

ada yang cun tapi kentut busuk

bighagenjo said...

hey..
aku just nice lah muhd zaim.
uhu~ :P

Leya said...

Cun itu very subjective kan Muhd Zaim.Just nice is perfect.

haNem said...

sewa awek untuk raye..penyewa diperlukan segera..hahahahha

syera said...

ssah nk cri yg btol2 kte ske....

Anonymous said...

kau ni kalu da sweet sweett sangat. kalu da nakal nakall sangat. gerammm. hehe

~ieda~ said...

ssh nk cr yg tol2 ikhlas trma kita seadanya ^_^