Friday, June 03, 2011

3 Perkataan Menggambarkan Ayeem Ayam

Korang rasa apa TIGA perkataan yang mampu menggambarkan aku? Aku pernah tanya soalan ni di Facebook Page Ayeem Ayam. Macam-macam jawapan ada. Antaranya "flash", "lucah", "sengal", "ayam", "kfc", "hensem". Yang "hensem" tu aku sendiri tambah. Habis tu, takde siapa nak jawab "hensem". Jilaka, sentap mak!

Korang rasa pulak? Boleh jawab di ruangan komen. Tapi kan, kalau nak lagi best, korang jawab kat bawah tu haa. Hehehe. *slowpoke* Untuk mengelakkan ramai jadi anonymous yang pengecut dok maki orang je tahu, jom jom, ramai-ramai buat akaun kat threewords.me!



P/S: 3 perkataan yang aku bagi untuk diri aku "Aku", "Masih", "Teruna".
P/S: Hari ni entri remeh-remeh je. Renung-renungkan dan selamat beremeh!



Comments
35 Comments

35 Kokokan Suci:

adrinaqamarina said...

ni laman sesawang baru ke ape ni?


haha :P

ayeem in 3 words : xxxxx, yyyyyy, zzzzz


oke done!

ღ p!nk veLvet ღ said...

dah join ;)

love bunga querida said...

1- A
2- Y
3- M

AYM - AYEEM

ohh ddy said...

teruna ke? bhahahahah!

Ayeem Jemain said...

@oh ddy ofcos! nak try?? hahaha

Naddia said...

kan aku da cakap LOVE!

tanak acknowledge pon! mak lagi sentap!

The Sharkox said...

1. kiut
2. kawaii
3. adindevans

laskar pelangi said...

dah jawab!
=D

HAHA

Pupel Liyana said...

ayam goreng lucah
hahahahhha

Faiz Tapit said...

1-bapak ayam

2-porno

3-jilaka!

joyahbunga said...

BAPAK AYAM HOT!!!!

HEHEHE~~

cikpia said...

three words : ayeem ayam gersang!

mrs chenta said...

ok.ni teka teki paling hebat pernah saya jawab.fuhh.
3words.

AYEEM
ADINDA
EVANS

ouchh!!! tershashullll

Aqila Safuan said...

1)lucah
2)lucah
3)lucah.


kokokokokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Nay said...

ayeem ayam NOKTAH
boleh ?

NurAfizahMazlan said...

Bontot
Ayam
Sedap hahahhaaa

aunyasyuhada said...

1. sopan santun,

2. baik hati

3. kuat memaki.

HAHAHAAA

syufaa said...

1) ayeem
2) burger
3) kahkahkah!

kat tempat aku ade kdai nama ayeem burger!

Noor Idayu binti Azmi said...

pada pikiran aku

-ayeem
-berak
-kapur

nazirulhazwan~ said...

gay, takemsem, kuat lancap

Isteri Encek Bard said...

Gay Masih Teruna

Rozuan Ismail said...

lancap syok sial.muahaha

Pyka Rahmat said...

3G- gatal, gay, gatal gila gila.

dem sama je.

Zulfahmi Abidin said...

hahha. dah bosan sgt lah tuh smpai ko jmpe mende alah nie eak.^_^ hahahaha. nice one super bapak ayam

Faraa Cullen XD said...

ayeem evans ******

cari sendiri yg last , hahaha :P

azi nur said...

aku masih dara v/s aku masih teruna..kehkehkehh

mushroom said...

3 words tuh memang tak cukup utk aku describe kan

kusiberjalan said...

ayeem jawa ganteng hahha! ikhlas dari jiwa cewah!!!ajhahahha

liyana nana ♥ said...

blog ni xda shoutmix eh ? :p

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahaha..nice one beb

ZAHIRAH IBRAHIM said...

1. kelakar
2. selamba
3. comel

ZAHIRAH IBRAHIM said...

1. kelakar
2. selamba
3. comel

Erra Kyra said...

Assalamualaikum...


rasa nya baru kali pertama kot komen sini..


n saya akui lah ape y org dok suke sgt kat ayeem nih...
pandai buat orang tersengih2,gelak soang2 depan laptop....menarik...penat nak baca sume entry kamu.

ok nak puji tu jer..nak dengar yang keji? ..tak payah!nanti kate sy TIPU pulak!

Bella Bell said...

3 perkataan untuk ayeem ayam..

ayeem kacak sangat!


^__^v

n!da said...

ayeem hidong kembang.
kah3