Friday, January 07, 2011

Shawl Dilaram, Telur Dieram

Kelmarin heboh pasal satu blog anonymous ni buat entry panas pasal budak-budak bertudung. Mana tak panas. Time entry ni ditulis je dah ada 411 komen! Saing-saing Zack Zukhairi the comeback kid jugak lah. Entry dia tu maybe tak salah, meluahkan pendapat. Tapi spoil tang gambar awek aku Fatin Liyana (sekarang dah tukar, sebab aku dah maki dia hari tu. yeye). Dan spoil jugak tang nama-nama blogger yang ditag. Kan baik bercerita dalam bentuk general.

Pasal pendapat dia tu pulak, aku tanak lah komen kan. Aku pun bukan lah baik sangat. Haha. Tapi korang kena ingat, sebelum kita nak mengata orang, judge orang, kita kena tengok diri kita dulu, family kita dulu. Karang, kau mengutuk orang lain, diri sendiri, adik beradik, mak bapak kau dua kali lima je.

Aku ni sebenarnya agak terasa dengan entry dia tu sebab aku pun pernah bertudung.

Dipetik daripada filem Maydayka! Ayu kan aku bila bertudung?



Comments
65 Comments

65 Kokokan Suci:

♥CIK SHA♥ said...

haha..ko pakai tudung ape weh??tudung saji eh??

GergasiKecil said...

hehe....comey jew cik ayeem bertudung...balung ko jd sanggul eh?...

lassiegewdix said...

Aku ni sebenarnya agak terasa dengan entry dia tu sebab aku pun pernah bertudung -> tak terfikir dengan akal warasku ayat ni akan terkeluar .
dan tak dpt bayangkan ! tsk .

eh eh terase ker ?
tak terase tak terase
( angguk2 )

MATAHARI said...

kahkahakah.lawak dow ayat last sekali.

Hashira Yusoff said...

tulah..nak buat macam manakan..
agaknya sebab tegur baik2 pun x makan saman jgk kot dia buat mcm tu.. ntah la.. =__="

Pyka Rahmat said...

tahu takpe. orang bertudung asyik kena condemn

░♥si lampu neon♥░ said...

HAHAHAHA GEDIK GILER KO...TAPI NAMPAK AYU LAAWEHH


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# TGK WAYANG BERSAMA NUFFNANG, SEASON OF THE WITCH #
# MAXIS OM NOM NOM RACE#
# ANALITIK NUFFNANG & ALEXA SILAMPUNEON MENCANAK
# DURIAN D24 PALING SEDAP DI DUNIA #

aLya said...

pernah bertudung?? erk...konpius jap.ngeee

O'gosh said...

bila kala lak ko bertudung ni yeem

echah mashuri said...

hahahha....kelakar weh ko bertudung;p

amirah said...

ayu nya..boleh jadi cover magazine

Pinky Pixie said...

gwa terpikat dengan keayuanmu! haha

tula,len kali nak nasihat buatlah secara umum, xperlu malukan org.. ngeee~

one2paii said...

ye..memang ayu u nie..gua rasa layu bila tgok lu bertudung..-lemas dan tewas bila pndang lu..choiii..haha

Nieza Micha said...

hahahahaha... ngek la... ayu giler kau pakai tudung...XD

Robot | Sakti said...

pondan.

shemale

lady boy.

keh keh keh

z a n a said...

huh ayeem ayeem. hahahah

Wawa Zameri said...

Kenapa ayuu sangat bertudungg ?
Auwww jeleshh, hahahaha

Illiana Hidayah said...

hahahah...ko pernah bertudung??? seriessss! ayu! muahahah

MyzaAli said...

lepas ni boleh la wat tutorial pkai shawl pulak kan. buat la ayeem. peliz. HAHA ^__^

hanna iymeera :) said...

setuju ahhh! yeaah!

MR.ScreamO said...

hahaha,aku dh baca blog tu..mcm gampang!..mulut org standard la..sukar utk ditutup

cik zaza said...

kau penah bertudung?
hahaha..sengal..
agak kecoh lah pasal entri tu diorg dok hentam mnghentam..ish..ish..

Sophia Rani said...

tu la pasal.. sesedap oren je dia kutuk2.. haishhh... macam la dia dgn sekutu dia bagus sgt..

lysa sofia said...

memang panas. haha

Iqa said...

Hahaha merepek je pernah bertudung, ayam yang comel! :D

JuanYuan said...

ahaha..rupenyer ayeem ayam yg bertudung tu bro??

sumpah aku xperasan..haha

sri said...

katun ni tang hidung paling ayu..

meeranamera said...

hahaha... terase gak mase bace entry tu semalam... grrr~

Markonah said...

Aku baca blog dia.

BUSUK AH BLOG DIA. harharharrrr.
harap tak jumpa makhluk seperti itu dlm realiti.

zaL_cdpx said...

tu pendapat dia... sape yg marah tu mayb dia terasa... !!

tp salah tang dia sbb boh gambar.. xsalah kite tgur org wlaupn family kite rosak sbb nk tgur org lg senang dari tgur family sanak saudara sndrik. tol ke x ayamku syg?? weee ~

Echin Nadiossa said...

HAHA.ayeem penah bertudung?zaimmah ;p

Zulfahmi Abidin said...

hahaha.hanggok ko ayam pakai tudung.hahahhaa.ayeeem..ko klu nk comment beratus jgk ko kutuk la org pulak.^_^

Niz said...

wakakkaka bukan ayu
kayu kot!
:p

zee ong said...

BHAHAHAH!
sengal je ayeem. sejak bila tukar jantina ni? heeee.

Shag said...

lmafao~ COMEL gila Ayeem pakai tudung! Lepas ni taruk banyak banyak reben. Bak kata 'orang tu' reben tak semestinya pakai kat kepala. Hehe.

Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

Ayeem Jemain said...

@sha haha dalam entry maydayka tu la -,-

@gergasi haha betol. jd anggul. mmg cam bonggol unta hehe

@lassie haha why not. rasanya semua pompuan mly pon pnh bertudung ;)

@matahari hehehe

@shira tp nabi dulu pon mst tak kasar2 kan?

@pyka betul. lagi2 kat oh media.

@neon hahaha aku mmg gewdix

@alya haha dalam entry maydayka tu la -,-

@ogosh haha dalam entry maydayka tu la -,-

@echah haha comel kan? ;D

@amirah hehe tu la. dara.com

@pinky haha jgn lah. malu i..

@one hahaha muntah

@nieza well... u know me haha

@robot pondan bertudung. cool!

@zana hahaha what what?

@wawa hehe jgn la jeles

@illiana haha dalam entry maydayka tu la -,-

@myza haha jgn main gila myza

@hanna hehehe!

@screamo tu la. bila rasa diri perfect

@zaza haha dalam entry maydayka tu la -,-

@pia tu la pasal.

@lysa hehe hot!

@iqa haha dalam entry maydayka tu la -,-

@juan haha apahal tak perasan? darnit

@sri haha memang

@meera hehehe

@markonah tu laa. ala, anonymous boleh la :D

@zal yes. kan aku da ckp pendapat dia kita takleh tegor. betol zalku dayang. haha

@cici hahaha grrr benci lah!

@fahmi haha tu la. aku igt nak kutok ko boleh? haha

@niz haha mmg kayu. tak lembot enuff

@zee haha sejak 1957 haha

@shag haha sapa 'orang tu'? letak kat mane lg boleh eh? hehe *lampi*

Shino said...

aiseh...sgn la plak ak nk duk sblh ko esk...ahahaha...

ShinoXyuna

Ayeem Jemain said...

@shino sok i gentel2 misai u ok? haha

Echin Nadiossa said...

aumm comel watt.hahah.betudung katanya.nnt belit2 shawl k.bole kita shoot dua.gadis dan separa gadis photoshoot ;p

Ayeem Jemain said...

@cici haha awww lawanya nnt i. awww. separa gadis? dlm photoshoot nnt nk kena buktikan yg i jantan ke camne? haha

Shino said...

minta sgguh ko dgn msai ak ni...esk ak shave bg nmpk cm sayyid @ amin 2...ehehehe...

Ayeem Jemain said...

@shino kalau nak jd cam seyyid, nak kena tukar nama lah. shinokaya hahaha

Mas said...

ayeem, buat la tutorial cara2 bertudung mengikut style kamu.. teringin gak nak tahu.. haha!

Ayeem Jemain said...

@mas nnt ramai plak yg muntah darah haha

Fayy Azmi said...

berdekahh gile yeem . bibir uhh na sexy aje :))

Ayeem Jemain said...

@fayy haha hidop kene seksi ;D

wannurfazrini said...

wakaka , sengal kau ayeem . nak je aku sembelih kau . hahaha

iqbalhakimi said...

hahaha...ko comel r yem..bahaya nie..kang ramai tergoda...

psst :fatin liyana lawa oo..haha

Ayeem Jemain said...

@fadz hahaha jeles la tu aku ayu haha

@iqbal haha u jgn macam2 eh iqbal! haha

iqbalhakimi said...

haha..agak2 fatin liyana baca tak aku puji dia lawa? =p

phreak-id said...

agak ngeri aku tgk karekter ko bertudung. hahaha


Terbaru > 10 Kelebihan Coca Cola > Lelaki di Utara Banyak Main Cinta Dengan Wanita Thailand? > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

Ain Atika said...

hahaha...ayem gila ganas pakai tudung..

mia.lia said...

entri uh nga mletup gila
ha3,,tp cre dia xkene

mcjust.lol said...

hahaha comel pulak tudung kau. kaler purple.

Ayeem Jemain said...

@iqbal haha blog aku ni mane ade dia singgah =.=

@phreak aku sendiri ngeri hahaha

@ain haha mmg hot!

@mia hehe tu la..

@mcjust hahaha comel eh? ;D

magnoliapert said...

Style lah ayeem bertudung :D

Siti Sifir said...

stuju2... jgn sibuk sgt ngate org, diri sendiri tak sedo

http://ceritebest.blogspot.com/

Ayeem Jemain said...

@pert haha belom berhijab lagi. keke

@siti hehe tu la. :)

Gayahspears said...

munguk!!!
kelako gle ko pakai tudung...aku blh bayangkan :) hahaha

Ayeem Jemain said...

@gayah haha ko sorg je dpt bygkn ;D

n!da said...

bengong.
siap jadi reporter tu. hahha

Ayeem Jemain said...

@nida haha kejadah repoter, nyanyi la! ;D

Gayahspears said...

hahaha.. tahu takpe.. woi!!! mane ko menhilang.. ym ko asyik offline je.. nk tny pon susah!!! sengal...

Ayeem Jemain said...

@gayah haha aku jarang on9 ym lah. kalau on pun, invi hehehe

SAIDAH SALIM said...

bahaha.bagaimana agaknya cik ayeem ayam bertudung?