Saturday, January 01, 2011

Result Contest Cari Ayam

Yang sebelum ni MISAL kata, bukan AYEEM yang kata. ishh budak-budak ni. Yang ni baru keputusan betul. Muktamad! Dah kira markah betul-betul dah. Kalau ada salah, means korang tukar jawapan lah tu. Haha. Berbahagialah kamu wahai pemenang. Sila hantar details secepat mungkin. Sila ucapkan tahniah kepada dia.





















P/S : Harap sang pemenang dapat buat entry kenapa dia pilih jawapan tu. Jawapan dia semua tepat tu! Dan paling ramai jawab J, K, I, M. Yes, mereka hampir tahu formula aku. Tapi aku tidak bagi jawapan semudah itu. Hoho! Anyway, thanks join!
P/S : Takziah kepada keluarga Arwah Faizal Yusof. Al-fatihah.



Comments
41 Comments

41 Kokokan Suci:

iqbalhakimi said...

aku 13 point..kira ok la tu..syukur2..hehe..tahniah kepada pemenang =)

❤NazirahMoktar❤ said...

hahah..tak memang takpe la kan. :)

wannurfazrini said...

tahniah ahh kat pika . aku 9 markah je ? mcm paling rendah je . heheh

Syat0za said...

woyohh!! xD

shera haifa said...

wahh tahniah pemenang..jwb smua btl tu,,hbt2

tomatokering :) said...

skit je markah ceq ? haha ! kongrets to pika :D

syAzAnA said...

wahh. tahniah pada pemenang! nnti buat contest lg yer ayeem! hehe

Nieza Micha said...

sob3.. tak menang.. wuwuwu...

haha..

tahniah pika... semua betul tu... dasyat... huhu...

neyra shazeyra said...

dah agak kalah -.-

♥NuR SyAFiQah♥ said...

alhamdulillah...
xsgke giler leh mng..hihi

diamuslima said...

tahniah pada pemenang... hebat la... jampi ape la yg dia pakai tu kan... hehehe... gurau je...

NLS ♥ said...

yang senarai penuh tu semua pemenang ke?

Ayeem Jemain said...

@iqbal haha betol. byk gak tu ;D

@nazirah hehe thanks join tau

@fadz haha tak la. 7 paling rendah

@zai haha

@shera hehe tu la ;D

@tomato hahaha

@syazana haha abes lah duit aku

@nieza tu la hebat tak hebat

@neyra hahaha ieyra suka doh buat ayeem rasa serba salah ;D

@syafiqah haha tahniah! :D

@diamuslima haha tu la.

@nls haha pemenang?? peserta je =.=

Shag said...

Fuyoh! Hebat gila dia teka :P

TAHNIAH kepada Pika ;)

http://shagcomot.blogspot.com

Nabilah said...

tahniah , pemenang ^_^

**asal ko sorok ayam tu kat situ ?

Ayeem Jemain said...

@shag yezza ;D

Ayeem Jemain said...

@nabilah haha sesaje. tp formula nya adalah warna ;)

Taufan Ribut said...

ape motifnye contest ni??

Taufan Ribut said...

ape motifnye contest ni??

Ayeem Jemain said...

@taufan saje2 suke2 ;D

Echin Nadiossa said...

wowwwww betuah ouh budak tu.cis cis sekali lagi.rugi xtuka ;p

Ayeem Jemain said...

@cici haha berani tukar? >:D

Fifyjammieasbim said...

haha paling rendah XD
sbb menghentam :))
tahniah sape menang tu

Ayeem Jemain said...

@fify hahaha yeke? ramai lah 7 ;D

Amirrah Zawani said...

tahniah kepada pemenang..
ari tu nak join.. tapi bz wat menda lain.. nx time kalo ada kontest nk join lah :)

adrinaqamarina said...

ungu tu je yang kte tak jumpe sebenarnye~

haha.

then dah telupa nak cari balik.

pa pe pon, all da best pada pemenang~

mr shah said...

ala....teka semua tak betul...xde luck btol la...tp tak pe...teka semua tak betul pun dapat 8 markah...hahaha :)

suffer8zine said...

tahniah pada pemenang

Terkini : Faizal Yusof Meninggal Dunia (Update)

Iqa said...

Haha sedih gila T__T tapi terer wo semua betul!

Robot | Sakti said...

tembakan aku tak kena langsung.
memang tak boleh maen nombor ekor lah.

keh keh keh

RedBoys said...

ok. fine! aku x menang. haha. damn. tak join cmner nak menang. :P
tahniah yg menang. jeles i tau u ni.

p/s: bila nak buat tutorial flash. dh lama tau tggu.

Ayeem Jemain said...

@mirrah ok mira ;D

@adrina eh yg lain sume betol ye? waaa :D

@shah hahaha ada slogan ;D

@suffer yezza

@iqa tu lah pasai.. :D

@robot haha bagus. sila jauhi ;D

@redboys haha busy sikit la ;D

JuanYuan said...

tahniah buat pemenang :))

Ayeem Jemain said...

@juan thanks join juan :D

Miss Yaty said...

alah! sedih nye dapat 10 markah je..huk2...tahniah pika :)

ayeem nak adiah jugak tak kira! kalau tak yaty bakar blog ayeem..hihi ;p

Shino said...

perhh..ak igtkn, ak da mng da...rupenye ade lg yg lg tggi dari ak...xpe la..jnji top 10...hehehe...

Ayeem Jemain said...

@yaty haha jangan la ugut2. kang aku repot polis kang haha

@shino haha tu laa.. hebat siaa

Sophia Rani said...

tahnuah kepada pemenang.. ehhehe

Ayeem Jemain said...

@copia hehe yeah!

hamzah ian said...

dem.. gua tak menang.. grrrr

Ayeem Jemain said...

@hamzah padan muka