Monday, January 03, 2011

Muzisyen Mana Lagi HOT?

Ni aku nak repost dari blog myspace aku. Yes, dulu aku ada blog myspace yang maju. Susah oo nak dapat beratus komen dekat blog myspace. And diorang memang suka blog aku sampai suruh buat blogspot. Tapi aku takde idea lagi kelainan apa yang aku nak bawak masa tu. Okay, ni entry yang aku nak repost. Perempuan Suka Lelaki Yang Bermain Alat Muzik Apa? 

Kalau korang baca entry-entry aku, banyak jugak aku berkata lucah dan mencarut. Sila abaikan. Tu cerita 2 tahun lampau. Sekarang aku dah layan Maher Zain. Haha. Dan kepada lelaki, sila jangan jeles sebab yang komen semua hot-hot. HAHA! >:D

EYKAMEOW salah sorang yang drop comment.
Dalam entry tu sepatutnya ada 200+ comments, termasuk komen aku. Tapi tinggal 90+ je. Sebab ramai delete account kot. Keputusannya pun hilang. Tapi aku masih ingat, ia berpihak kepada drummer. Jauh jugak leading. Second guitarist.

So, sekali lagi aku tanya, pada pandangan korang yang bergelar wanita, pemain apakah yang korang rasa HOT? Pemain dram? Pemain gitar? Pemain mikrofon (vokalis)? Pemain angklung? Pemain piano? Dan lain-lain? Dan sertakan sekali contoh pemain tersebut kalau ada. Lelaki gay kalau nak jawab pun boleh. :D

P/S : Kelakar pulak bila aku tengok balik penulisan aku dulu-dulu. Macam haram!
P/S : Mungkin result kali ni lain, sebab time tu yang vote semua budak yang layan music underground. So, memang diorang observed lebih benda-benda camni.



Comments
52 Comments

52 Kokokan Suci:

iqbalhakimi said...

apa ahli music?..haha..ko kena igt dialog tu yem..

eni said...

ayeem!! i ada buat 1 entry pasal u..jom terjah~

hazim2gaban said...

gitarist!!! pasal aku gitarist!!

Ayeem Jemain said...

@iqbal haha tu zaman dulu doh

@eni thanks! :D

@hazim hahaha dem. vote utk diri sendiri tu ;D

anies anessa said...

aku suka guitarist...
cm kool giler jer...

Ayeem Jemain said...

@anies haha cool time dia solo lah? ;D

JuanYuan said...

ahli mujik??haha

aku suka lead guitar bro..

JuanYuan said...

chop2..aku perasan masa tu ko lebih slim bbanding skang..hahaha

Ikhwan said...

kibod atau piano. sebab kepantasan jari jemari memainkan sesuatu lagu sungguh memegunkan. sampai itik berak kapur!

Ayeem Jemain said...

@juan haha sume suke gitar. haha aku kuros kan time tu? rindu nak camtu ngehehe

@ikhwan haha maksim la cool! :D

meeranamera said...

i love guitarist... nampak style giler kot... ! HAHA

wannurfazrini said...

bg aku la kan aku suka lelaki main sexaphone <--- tul ke aku eja ni ? haha pape lahh , macho babe .


tp org tersayang aku main lead gitar , macho gak . hahahaha

Ayeem Jemain said...

@meera haha style camne? ;D

@fadz haha hot eh sexaphone? ke sbb ade word sex je? HAHA. kalau ska ada la sexaphone. ;D oo ada kekasih hati. peewwittt! haha

-iEkA DaRLink- said...

pakwe main kompang pon kool ape.

Shag said...

Vokalis! Haha :P

http://shagcomot.blogspot.com/

Ayeem Jemain said...

@ieka haha kompang? mostly rempit tu ;D

@shag vox eh? hehe

Niessaa said...

erm, macam guitarist paling cool.. tapi, drummer pn hebat ape..
erm.. erm.. vokalis la yg best.. ehehe~ tade la.. sume pn ade kehebatan tersendiri kan.. so, sume pn Okay la.. =)

Wanybunny said...

gitar!
lepastu kalau boleh nyanyi skali oh itu bonus!

MATAHARI said...

bg aku, drummer,aku salah seorang. i prefer drummer as he is the backbone of the songs. ada 6 pieces utk dimainkan,sangat cool dow.

kina_razali said...

aku pilih orang yg main piano..
seems cool enough..
macam romantic pun ada jgk.haha

kina_razali said...

aku pilih orang yg main piano..
seems cool enough..
macam romantic pun ada jgk.haha

Nieza Micha said...

aku rase aku suke pemain gitar kot... tp yg solo la... huhu...

kurus nye kau dulu...O_O
camne kau leh membesar...? bg tips... aku nak gemok... bahahaha...(serius nih)XD

diamuslima said...

klu x suka ahli muzik??? kekeke...

Ayeem Jemain said...

@niessa haha sume dia nak ;D

@wany wahh guitar sambil nyanyi eh? tp gitar sambil nyanyi biasanya rhythm je :D

@matahari yeah! drummer rocks!

@kina haha yeah, piano classic, romantic ;D

@nieza haha solo plak. haha senang je. tipsnya duduk rumah. aku kurus sbb dok hostel. makan roti tetiap malam ;D

Echin Nadiossa said...

haha dulu ai ade gak blog ms tu.tapi arem xde comment pon.:((.arggh kenapa dulu xkenal ayeem ;p

Ayeem Jemain said...

@dia takboleh! kena pilih gak! haha

@cici haha yeke? kira diari la tu? kekeke. tu la, kalau tak skang mesti da kawen da haha

Echin Nadiossa said...

haha kawen dengannnn?haha.diary ah.penat karang best2.hampeh xde org comment ;p

Nieza Micha said...

aku dok umah dah berbulan2... kurus jugak... aku makan byk mane pun.. same jek... tak besar2.. haha..

Ayeem Jemain said...

@cici kawen ngan u la hahaha. takde org komen? sbb tak lucah kot? haha

@nieza haha best la ko! tukar perot jom! haha

Nieza Micha said...

haha... jom..! macam boleh jek kan...XD

Ayeem Jemain said...

@nieza kan best kalau boleh muntahkan perot. haha. tape la, nnt aku nk kuros aku telan telor cacing je haha

Sophia Rani said...

selalunya drummer yg howwt.. hehehe

ika honey bunny said...

aku suke pemain seruling. lagi setail rekorder, tak pon kompang! jkah jkah jkah!

cik zaza said...

aku rasa yg paling HOT pemain drum..xtahu knp tp aku nmpk camtu..cam ada chya bersinar pulak kt pemain drum yg mmbuatkn aku nk pndg sgt.HAHA

d_LA said...

aku suke guitarist kot..dan drummer gak kot..nak2 kalo guitarist metallica tu encek kirk..kalo drummer best tgk drummer audioslave tu...mmg best beliau menggedik n mengetuk-ngetuk..stylo abes kot

cimut munniey :) said...

suka org yg main gitar nampak macho! nak nak kalau dye dedicated lagu tue untuk awek dye. kemain lagi awek dye kembang kecut kembang kecut hidungnya HAHA. macam band simple plan dyal mmg terbaik ah! hot!

tapi lapuk kang simple plan tapi yg pasti mereka di hati cimut HAHAHA

O'gosh said...

ahli muzik?? op cos la guitarist...

Pyka Rahmat said...

pemain guitar dan keyboard. dua dua ucie main :D haha

Hashira Yusoff said...

bgi shira la org main piano la co0l..mcm maher zain dlm video dia The Chosen One.. ye2 ajer dia yg main. haha..

She's retarded said...

gitarist kagi hot!
haha

nEuR0 shEwAzni said...

P.I.A.N.O !!!
suke yg main piano . hahaha

Ayeem Jemain said...

@piah haha yeke? :D

@ika haha rekoder la setail haha

@zaza haha really? woahhh! :D

@dla haha audioslave eh? padahal senang je nk main lagu audioslave tu haha

@cimut hehe suka guittarist jiwang la tu :D

@ogosh hehe why? ;D

@pyka haha patot laa. ;D

@shira hehehe suka yg skema2 la shira ni. biasa main piano kan classic orgnya ;D

@retarded hehehe.

@neuro hehe maksim?

Robot | Sakti said...

vokalis kira tak?

vokalis hot gak doe.
hahaha

NADIA RAHIMI said...

guitar dan pinano :)
di adun sekali dengan suara macho. cair mak noks! :p

aina areen said...

vokalis paling hottie hot kot ! dh la suare sedap . muke calon suami plak tu ! HAHA

Yellow LEOpard said...

drummer! heheh

Ayeem Jemain said...

@robot haha kira kira. vox sapa la yg ko suke tu kan

@nadia haha dia ni mesti suka lagu/laki ala2 bruno mars, jason mraz ni ;D

@aina kalo suare tak sedap? haha

@yellow hehe care ckp, cam drummer je?

░♥si lampu neon♥░ said...

OF COSS LA GITAR KAN..TAKKAN SERULING KOT???

░♥si lampu neon♥░ said...

CASTANET ? HARHAHRHA..
CHECK ENTRI MANTAP NI :
# ANALITIK NUFFNANG & ALEXA SILAMPUNEON MENCANAK#
# CARA HACK HTML KOD BLOG ORANG#
# KENNY ROGERS ROASTERS JAYA JUSCO MAHKOTA CHERAS#
# CARA BUAT AUTO HIDE MENU#
# QQ RINGS DONUT !#

Ayeem Jemain said...

@neon haha seruling pon ok ape. castanet? haha mcm pnh dgr

adrinaqamarina said...

aku suka gitaris dengan drummer! tapi kan aku rasa gitarist ag menambat hati kot.

hehe

Ayeem Jemain said...

@adrina haha sume nak gitaris je. grr