Saturday, December 04, 2010

Sekadar di Pinggiran

Tajuk nak poyo, lagu Fransisca Peter Porn kau! Yela, motifnya nak bagitahu blog ni sekadar dapat nombor 5 je. Haha. Ketinggalan jauh jugak lah 300+ sedangkan blog yang nombor 4 tu dapat 500+ vote tak silap. Tapi 300 pun dah banyak sebenarnya kalau nak dibandingkan dengan blog yang dah capai 2 - 4ribu followers tu kan?

So, terima kasih semua yang undi Ayeem ya! Terima kasih banyak Irine sebab undi Ayeem jugak. Haha. Tu lah siapa suruh dedahkan maklumat sampai mak hang lumat. Awak tu top blogger even jarang² pakai top dan serbuk pencuci TOPPPP! Adik beradik awak tu memang top blogger. Dua² menang untuk kategori Blog Personal Perempuan dan Lelaki dan Pondan Pilihan. Tahniah ya!

Tahniah jugak dekat TubeLawak yang menang kategori Blog Lawak Pilihan, nama pun lawak kan, memang lah menang. Tahun depan nak kena tukar blog jadi AyamLawak.com lah macam ni. Haha. Tak lupa juga tahniahnya kepada MariBinaBlog yang sediakan banyak tutorial bermutusami, dan telah banyak berjasa kepada blogger sehingga berjaya memenangi kategori Blog Tutorial Pilihan.

Tahniah banyak² jugak dekat NadiaBayu (lagu latar : ♪♫Angin bayu membawa diriku, Sepintas lalu ku terkenangkan mu♪♫) untuk kategori Blog Personal Isteri Pilihan, layan suami elok² ye. Hehe. Thanks jugak sebab follow blog ni semalam. *terharu lantas tergaru* Last but not least tahniah kepada abe BenAshaari sebab berjaya merangkul isteri gelaran Blog Personal Suami Pilihan. Thanks jugak sebab tak pernah follow saya. *skema sebab cuak dengan badan dia*

Walaupun Ayeem tak menang, tak dapat top 3, tapi traffic Ayeem naik 3 kali ganda, dan followers Ayeem pun naik mendadak. Jangan jeles! Haha. Anyway thanks kepada yang menyinggah, memfollow, dan menyokong Ayeem! TAHINIAH SEMUA! *letih sangat sebut tahniah berapa banyak kali sampai salah taip*



Comments
66 Comments

66 Kokokan Suci:

adrinaqamarina said...

haha.

tahniah tahniah tahniah~

sungguh susah nak type bebanyak laaa

ainakhani said...

no lima pon dah okay sebab dapat bertanding final. alhamdulillah (:

Ayeem Jemain said...

@adrina haha tau pon. tu yg sampai tertaip salah tu.

@aina hehehe ye alhamdulillah. sobs

zaL_cdpx said...

tahi ko ! hahaha
aku dh tiup bg ko xmenang.
time skrg pn ko xsudi singgh blog aku, dh menang nnti lg bongkak kot !
haremmmm ~

si suraya said...

alah takpe. ingat senang ke nak dpt top 5. hehe

Ayeem Jemain said...

@zal takkan aku nak singgah setiap saat kot? dah bape kali aku singgah siap komen. haha

Ayeem Jemain said...

@suraya hehe ye tak ye. tak reti bercukur kan? haha

Irine Nadia MaRceLLo said...

heyyy! i mmg pakai pencuci TOPPP ok! haha.

btw, irine dah undi ayam byk2..sumpah byk. x tipu pon.tipu masuk api neraka.ngaaa~
btw..thanx taw! and tahniah jugak sbb ayeem antara yg bjaya mnarik perhatian blogger2 lain masuk blog ayeem dengan pantas! wahh! ;p

zaL_cdpx said...

ahhh !!!! xkire......
aku nk menang gak !! datang gak blog aku... klau x...

er..er....~

Ayeem Jemain said...

@irine hahaha pakai top eh? semestinya TOPPP! haha byk2?? camne leh banyak2 tu? jgn sumpah2, nnt kena badi ayam. haha

@zal haha yela2, aku singgah. ape daa paksa2.

zaL_cdpx said...

oi ! g singgah dengan RELA ye ! heee

Ayeem Jemain said...

@zal haha ye, tunggu aku jadi pegawai RELA nnt aku singgah. haha

Syamimi Nadia said...

takpe2.., len kali mesti menang.HAHAHA

Gayahspears said...

tahniah genk~
bila name da nek jgn lupa pd aku yg bulat2 ni :(
sob2..huhu

zarifahmr said...

takpe, okay la tuh ayeem..u different than the others. nice bro, very nice

keep up good work ayeem! ;)

Ayeem Jemain said...

@syamimi haha nak kena kompol 5k followers baru boleh agaknya. haha.

@gayah hahaha bulat2 takkan ku lupa. hahaha

Ayeem Jemain said...

@zarifah hehe lain eh? camne tu? thanks ripah! ;D

ieqa zulaica said...

oke la tuhh .. next tyme mesti ade rezky lebeh tuk ayam eh ayeem =)

Ayeem Jemain said...

@ieqa hehe insyaallah. kalau ramai yg sapot, mesti ade punye. :D

Nieza Micha said...

hahaha!~ top 5 pun dah kire ok ape... Tapi aku dah undi byk kali kot... no undian tu still same jek... Takde rezeki kot taon nih... tunggu taon depan lak... haha!~XD

Ayeem Jemain said...

@nieza hahaha undi byk kali? mane boleh. sekali je boleh. ;D

Nieza Micha said...

sebab tu no undian tu tak jalan2... same jek... bahahahaha!~XD

Ayeem Jemain said...

@Nieza haha memang lah. kalau guna browser lain boleh lah. anyway thanks tau bersusah payah.

Nieza Micha said...

haha!~ takde hal la... aku memain jek tadi...XD

Ayeem Jemain said...

@nieza haha means ko tak undi byk2 la? citt!! haha

Gayahspears said...

cam hampes statment ko ayem!!! same sengal dgn ayam katek ko..huhu

one2paii said...

gua rasa dah tercalon pun dah ok dah tuh bai..kira dapat le hadiah gak kan..kira bertanding melawan la gak kan..bgus2 ..gua sokong lu gak bai

Nieza Micha said...

haha!~ ayam sudah kena... Heheeee...XD

Ayeem Jemain said...

@gayah haha statement mst kena panas.

@one haha thanks bhai. bhai, roti kaya satu bhai. haha.

@nieza haha nak kena tampar dia ni. haha

nadey said...

ehhhhhhhhh ok la tu eyeem

at least tersenarai..........xpe cube lg

tp dh kire bgus la kan.....popular gak huhhuh

Ayeem Jemain said...

@nadey hehe jadi la kan? alhamdulillah. hehehe

Amirrah Zawani said...

wah wah ayemm...
tahniah juga yea..
blog ini dh makin maju :)

Ayeem Jemain said...

@amirrah hehehe ada la sikit. tak maju tanpe korang. thanks readers! :D

Cikbelog said...

Tahniah ya ;) tak menang tak pe. Yang penting tersenarai. Bukan senang nak tersenarai dalam Blog Pilihan Malaysia..hehe

Ayeem Jemain said...

@cikbelog hehehe betol gak. thanks ckbelog! ;D

Nur Areefah said...

3kali ganda?peningkatan yang memberangsangkan ^_^

Nur Areefah said...

congrate anyway ^_^

Ayeem Jemain said...

@Areefah hehe agak memberangsangkan gak la. hehe. thanks! ;D

Zulfahmi Abidin said...

takpe ayeem.takpe.ko jgn berkokok dulu.okey dah boleh tuka dah name tuh.^_^ ayam lawak pon best jgk.^_^ sepatotnyer blog kau masuk blog binatang paling lawak la ayeem.aku igt salah kategori la nie.^_^ pape pon tahniah.^_^

untuk informasi.kalau ko nampak budak update status facebook dye Spongebob maksudnyer dye single.kalau dye kate patrick dye taken.kalau si sotong tuh open relation ship okey.hehehe.aku baru tawu nie aku excited nak bagi tawu kau.


Terkini: Perempuan Dan Nasi | Microsoft Apple | Peti Mel Suara

mofaizmz said...

ok la top 5.. len kali ada lagi..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

congratez ayeem ats penganugerahan dan juga pengkategorian. u deserved it cuz u r creative!!!

suffer8zine said...

pape pon aku sentiasa sokong kau bro!

Terkini : Seluar Dalam Kalis Bom | Ini Fakta Bukan Auta | GIVEAWAY Lumayan

Ninie said...

byknye typo. sembelih ayam ni kang. grrr

syafiQakarim said...

hahah phewit....
hidup ayeem.tetap
support walaupun sekadar ayam pencen.
haha

Robot | Sakti said...

tahniah bro.
hehehehe.

Hashira Yusoff said...

sekurg2nya ayeem masuk..

taikniah ayeem..hehehe. :))

wannurfazrini said...

ala yem , ada kat top 5 pun kita bgs la tu , bukan senang ! saingan byk ! tak menang pun i lap ur blog much2 . mcm nak kawen je dgn blog hang! hahaha

Encik MT said...

hahaha! nie berita atau ucapan pembukaan majlis? haha! dah macam ahli parlimen dah ko nie

Ayeem Jemain said...

@Fahmie hahaha cool gak category tu. haha pasal spongebob tu sume aku da tau, aku tanye adik aku. haha

@mofaiz hehe tu laa.. lain kali vote lagi bero! :D

@fifiey hehee jgn cakap camtu, malu i.. ;D

@suffer thanks bro! kau sentiasa sokong aku! :DD

@ninie haha celah mana typo? tunjuk sikit? hahaha ooo yg garis2 tu eh? kekeke.

@syafiqa haha pencen bkn sebarang pencen! ;D

@robot hehehe thanks bot! ;D

@shira hehe ye kan? thanks! ;D

@fadz hehehe kawen ngan ayam mane? kaler ape? ;D

@MT hahaha tu la pasal cam formal gila plak kan? HAHAHA

Hashira Yusoff said...

u r wlcome.. :D

Ayeem Jemain said...

@ahira hey join la blog baru pilihan malaysia! tengok ni.

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/

hannafauzann said...

betul tu ayeem . hana pun tak menang jugak tp sbbkan blog pilihan malaysia tu trafik melonjat2 dengan penuh nafsu . haha :DD

Ayeem Jemain said...

@hana haha kan? anyway congrats to you lah dapat top 5 :D

mia said...

waaa...thniah ayem..top3 lagi tu..hebat3...thniah jugak pd yg menang ek

chittysarah said...

wah tapi da jadi top 5 da leh berbangge la kan ayeem..

jangan lupe darat sebagai ayam sejati
hahahha
(pelik je)

Ayeem Jemain said...

@mia haha ni mesti tak baca betul2 ni. top5 je la! mana ada top3 haha.

@chitty hehehe tak lupa daratan la. bersyukur je! tp kalau boleh mst la nk yg terbaik kan? ;D

asna ceddmeyt said...

TAHINIAH ?? 0,o
ahaha . salah eja ke :D
btw, conngrates yahh ! top 5 pn ok

Ayeem Jemain said...

@asna hahaha kan da tulis da tu salah type! ;D

SnowladieS said...

bila ayeem nak wt body mcm uncle Ben???? haha :p

Ayeem Jemain said...

@snow tunggu kawen kot. hahaha

Sophia Rani said...

tak pe ayeem.. tawon depan cuba lagi okeyh.. :)

Ayeem Jemain said...

@sophia hehe ok! support tau! ;D

Shino said...

dem..trkjut ak ble tgk konye follower da nk smpe 1k...dem2..ak lak xde tenet nk brblog walk ni...adeh2...men tenet kt cc jela..

Ayeem Jemain said...

@shino hahaha tekujat sampai sakit jantung tak? haha. jgn jeles. tu la. da boleh2 pasang tenet dah rumah ko tu. ;D

Shino said...

dem...ak duk ump skg..duk setel kje ak ni...ade tenet cn, leh la ak smbg blogwalk...ak g kt ko 2 mggu lg...hahaha...

Ayeem Jemain said...

@shino sial, kemain lama lagi. azrul relax je balik sok.