Friday, November 26, 2010

Tercalon Blog Lawak Pilihan

Fuhh rasa macam ada di Cameroon Highland sekarang, sedang menghadiri Anugerah Bulan Popular Berita Hairan. Mana tak nya, tercalon untuk Blog Lawak Pilihan kot. Agak terteruja lah kan sebab tergolong dalam 21 blog lawak tu. Ayeem pun tak tahu sapa yang calonkan, anyway thanks! Time Ayeem tulis entry ni, undian Ayeem Ayam ada dalam Top 3, Alhamdulillah. Thanks kepada yang mengundi!

Kepada korang, kalau rasa blog ni layak untuk title tu, boleh lah undi Ayeem Ayam walaupun Ayeem tahu takkan menang. Blog Oh!Tidak ada kot dalam senarai. Oh tidaaakkkkkk.... TT__TT Tapi korang patut judge jugak blog tu lawak sebab 100% penulisan diorang atau sebab bahan yang diorang kongsi yang bukan milik diorang tu. *menghasut. muahahaha >:D*

Undi cepat ya! Tarikh tutup tak lama je lagi ni! 30 November tutup sudah. Sebutir beras ibarat setitik peluh petani, hargailah beras kita! Setiap undi korang ibarat sebijik dedak ayam, hargailah Ayeem Ayam! Sekian terima kasih! :)

P/S : Kalau tak menang, tapi dapat ke second round pun jadi lah yob!



Comments
53 Comments

53 Kokokan Suci:

cRazyBoy DaNger said...

TAHNIAH !! ;)

KLU MENANG 50-50 LA ..OK???


hahaha

Lisa said...

gudluckkkk ayeem! huahua

Ayeem Jemain said...

@danger haha tetiba kan 50-50. thanks kalau dah undi! ;D

@lisa hehe goodluck jugak utk kategori tutorial! ;D

efa nur said...

gud luck....!!
efa dh undi incik ayeem...heeee :)

wannurfazrini said...

wahh ada widget baru nampak kat tepi tuu ?
btw congrate , aku baru je lps undi kau!

Ayeem Jemain said...

@efa hehe thanks a lot eyka! :D

Kie-yu said...

Kie-yu voted for ayeemayam.com!!!
hurray :)
gdlux ayeem..

Ayeem Jemain said...

@fadz haha widget penting utk promosi! haha. thanks bro! hahaha

@kieyu hehe thanks kieyu! :D

Zulfahmi Abidin said...

terbaek.gud luck my friends.^_^
Terkini: 1. Eh! Kenape Nama Kau Vicky? 2. Saranan Aku Untuk Kerajaan 3. Sharing Is Kongsi Lah. Sampai Bile Aku Nak Cakap Sharing Tuh Bukan Caring

suffer8zine said...

aku mula2 vote kau dulu bro! gud lux!

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

JuanYuan said...

haha..jgn risau..

aku undi ko..hehe

Markonah said...

tahniah Ayeemm :) wish you luck !

Ayeem Jemain said...

@fahmie hehe thanks bro! ko la yg first bagitahu. ;D

@suffer haha yeke? thanks bro! ;D

@juan hehehe thanks a lot bro! lap u!

@markonah hehehe thanks kona baring! haha ;D

wannurfazrini said...

apa bro ? siapa bro ! dan tahniah awak tercalon dalam

SAYA SUKA BLOG AWAK LAAAA
http://fadzforfun.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Lelaki Ini said...

wah
besh2!

Ayeem Jemain said...

@lelaki hehe mmg best! ;D

Robot | Sakti said...

wah wah wah.
mantap la sifo kita.


aku dah undi dah.
belanja goreng pisang nanti.
hehehe:P

Ayeem Jemain said...

@robot haha thanks rol. no hal, aku blanje seketol nnt! haha

zarifahmr said...

long life ayeemayam! ;))

Ayeem Jemain said...

@zarifah hehehe thanks zarifah! ;D

Mieya said...

Congrats! Mieya dah undi. Hihi :D

Ayeem Jemain said...

@mieya hehe thanks mieya! ;D

mofaizmz said...

tahniah bro! menang nanti bleh wat kenduri ayam plak..

Ayeem Jemain said...

@mofaiz thanks bro. haha kenduri ayam eh.. ;D

*cimOt* said...

ahaaaaaaaa..chaiyok2 beb!!!

J. Abdullah said...

good luck.

adrinaqamarina said...

rasa macam tak cukup umo ag nak masuk ne. hehe

ayeem t kalau menang, buat rendang ayam eh.

Ayeem Jemain said...

@cimot hehe thanks!

@J thanks yaaw! ;D

@adrina hehe tak menang punye lah. ;D

mijieywardie said...

tahniah ayam.. eh silap. tahniah ayeem.. good luck!!

nadey said...

ayeem!!!!!!!!!
gudluck...aku dh lepas dh tggjwb mengundi .....huhuhuh

myra said...

tahniah ayem..kmfem g 2nd round tu..;)

Ninie said...

ehm yg tang beras tu mmg takde kene mengena. ape ayeem ni. hoho sat g i vote keh

Ayeem Jemain said...

@mijie hehe thanks bro! ;D

@nadey haha dah vote? thanks byk! ;D

@myra haha mane ade. ade 6 blog tgh bersaing tu. susah.

@ninie hahaha saje je. kekeke. vote tau! ;D

hamzah ian said...

sikit je orang undi gua.. malu rase.. sob2..

Ayeem Jemain said...

@hamzah ala, nak buat camne, sume top blogger. aku patot sedih tak tergolong dlm category personal blog. =.=

Adira Jamal said...

dah undi :)

Ayeem Jemain said...

@adira thanks dira! ;D

Jejaka Terhangat said...

brader ayam..aku dah vote ko..pasal entri ko genuine..takde lawak copy paste punya..ko deserved..aku dah AFUNDI masuk ko dah..ahaks..

Ayeem Jemain said...

@JT genuine? ayat ko rare, tp aku paham. haha. thanks bro! ;D

Eyka said...

da undi da ayeem..gudluck taw awak..^^ *da meng eyka nak soh bg ayam tiga ekor kat ats 2 kat eyka..hehehe:)

Ayeem Jemain said...

@eyka thanks banyak eyka! hehehe

enyheartsdiamond said...

congratsss! tp eny vote tubelawak :DDD

Cik Cici said...

kalau ai undi u u pecaya x?hahah ;p

Ayeem Jemain said...

@eny bwekkk benci eny! haha.

@cici hehe percaya sgt lah ofcos. ;D

Mr Ceym said...

dah undi hang ayam.. haha.. mai tgk header aku ayeem.. bagi komen ok

Ayeem Jemain said...

@ceym thanks bro! :D

Ain Zulaikha said...

wahhh ayeem gud luck ya :) sy pun dah undi.. hahhaa

Ayeem Jemain said...

@ain hehe thanks ain! :D

Gayahspears said...

vote2...

Nieza Mi-cha said...

gud luck ayeem ayam... dah undi dah... huhu!~^_^

Ayeem Jemain said...

@Nieza hehe thanks nieza! :D

cikpia said...

tahniah, dah top 5!!!!!

good luck!

Ayeem Jemain said...

yeke? tak check lg. wahhh! thanks! :D