Thursday, September 02, 2010

First Review Ever

Aritu time bohsan-bohsan tahap bohjan dan bohsia di Bosnia, Ayeem saje lah menggugel keyword 'ayeem ayam'. Nak tengok lah kan ape result yang keluar. Alangkah bangganya Ayeem bila menemukan ini . Perghh mana tak bangga kan blog yang baru lahir cam ayeemayam.com ni dah ada review sendiri. Entry yang dia buat tu khas untuk AyeemAyam pulak tu. Memang makin kembang lah hidung Ayeem sekarang ni. Sekali tengok memang ada rupa beruk yang kat Sabah tu dah. Haha.

Lepas tu, Ayeem terai pulak gugel keyword 'ayeemayam', lagi sekali Ayeem terkejut hampir-hampir beranak bila Ayeem jumpa yang ini . Yang ni lagi gempak, boleh pulak review pasal Ayeem tu satu entry dengan pesaing tegar a.k.a influence Ayeem, si Zack Zukhairi tu. Pergghhh, ini sudah gila. Kan wa dah cakap dengan lu brader, wa memang saing-saing lu je. Haha bapak toyo poyo kan Ayeem ni. Sepak sikit bontot Ayeem. Poyo sangat. Haha.

Tu je Ayeem nak cerita, sebagai tanda menghargai mereka yang turut menghargai Ayeem. Thanks eh korang! Teruskan menyapot Ayeem ok! Ok lah, Ayeem pun nak sambung buat entry merdeka yang baru 10% ni. Bajet Sabtu ni jugak kene release. Tunggguuu..... Salam! :D



Comments
35 Comments

35 Kokokan Suci:

Atsuko Ichirou said...

meh nak sepak punkoq tu...hahahaa

Ayeem Jemain said...

haha adoi.. mampus lah Ayeem, beratus orang lg akan buat bende yg sama. lama-lama kempis bontotku yg tonggek ini. -_-

nurdani said...

wowowow..good news ;p

Ayeem Jemain said...

hehe yes! ;D

adrinaqamarina said...

go ayeem go! keep going :D

~hyun_miera~ said...

Ayeem..
tunjuk sket rupa beruk kat sabah tue..
hehe..:P

Zulfahmi Abidin said...

bahahaha..kembang kempis muntut ko tgok dye puji ko eak.kah2..

Suara Kalbu said...

Awak memang kreatif pun encik ayeem ayam,

1st time blogwalking, jumpa blog u jer terus jatuh chenta gitu... menarik.. tak pernah jumpa blogger kreatif mcm u.

Anyway.. teruskan berkarya yer dik

Luulek said...

ayeem dah popular skrg.. mcm nak sepak pun ada... huahaha!

EIFA said...

tahniah ayeem..teruskan usaha!tp jgn dok kembang kan sgt hidung 2..nnti bkn rupe beruk, tp rupe seekor lg binatang yg kaler pink 2..hehe.. (jgn mare..) ^_^

Hashira Yusoff said...

jeles larhh...x de sape nk menyep0t sayer. huhuhu...=___="

Ayeem Jemain said...

adrina: hehe thanks!

hyun_miera: haha, kene gi sabah la tgk yg ori punye.

fahmi: pergh memamg kembang kempis, nk terberak aku. haha.

suara kalbu: hehe yeke? thanks byk2!

luulek: haha jgn la ckp camtu. mane ade popular. femes je. HAHA

eifa: haha kaler pink ape? bangau? COMEL! haha.

hashira: hehe nnt ade la tu. tggu je la. ;D

suffer8zine said...

bro!!! ya support lu!!!

Ayeem Jemain said...

haha thanks bro. aku tau kau mmg sapoter sejati aku sejak mula lg. :'D

Whoda said...

yup2 betol tue..
suke tgk karton2 dlm nih..chayok2!

♥ yaLp ♥ said...

huhuhu..tahniah2 ayeem..

Ayeem Jemain said...

whoda : hehe thanks oda.. :D
yalp : hehe thanks! :D

Cik Bucken said...

yeehhh aku nak sapot ko niih!!!
^_^

Ayeem Jemain said...

haha sapot jangan tak sapot.

neyra shazeyra said...

u deserved it

Ayeem Jemain said...

haha yeke?

aku_gayahspears said...

cet makin poyos la ayem pasni..
wek :P pe2 pon mmg best la (^_~) opss

Ayeem Jemain said...

haha. tu laa.. sape suruh puji byk sgt. kan Ayeem da poyo. haha. ;D

ProfHariz said...

Ayam best!

Ayeem Jemain said...

haha. Ayamas lagi best! :D

aleen adela akoo ^_* said...

yosh!jeles amat.hu3

Ayeem Jemain said...

hoho, jgn jeles2 leen. :D

bigApple said...

haha.. erm ,abg ayam memg besyh la! klakr giler org nyer... i will follow youuuu..........(wut iklan digi plak)..kiki...keep on going brader! :D

Ayeem Jemain said...

kekeke.. thanks adik.. pergh kemain adik.. :D

farysa said...

comel gila blog ni!
sukeeeee

Ayeem Jemain said...

hehe.. comel eh? tengok tuan blog la camne. hahaha

~hyun_miera~ said...

haha.
xde suet ar nak g sanah.:P
pe kata ayeem wat muka khas utk miera tgk..hehe.

Ayeem Jemain said...

haha tanak laa.. aritu da try da lukis idong Ayeem besar. 2x ganda. SERAM -.-

EIFA said...

kale pink 2 bukan bangau, tp binatang yg berlubang idung besau punyer..hehe..google arr..yg cute 2, yg kite xleh pegang,hehehe

Ayeem Jemain said...

haha yang tu ke?? GELI! -.-