Saturday, October 13, 2012

Ayeem Ayam Dalam Utusan

Klik SINI untuk gambar dan hidung yang lebih besar
1. Penulis .COM Utusan, Kak Lyn jumpa blog aku melalui bloglist di blog Mejah.
2. Bila dioffer untuk interview, soalan pertama yang ditanya "wajib bergambar ke?"
3. 'Zaman kegemilangan blog' yang dimaksudkan adalah zaman kegemilangan arena blogging ya, bukan zaman kegemilangan blog aku. Aku tak sepoyo itu haha
4. Minggu lepas aku update (padahal dah empat bulan tak update) adalah kerana Kak Lyn yang minta untuk berbuat demikian haha
5. Muka tak kacak, terbakar, gemuk, rambut serabai. Haihh, geram pulak tengok sendiri *tumbuk-tumbuk helaian tersebut, buat alas nasi kucing*
6. Ingat nak tunjuk kat mak abah helaian tu, sebab blog aku pun dah agak suci kan sekarang. Tapi bila ada sentuh topik 'kotor' dan nakal dalam artikel tu, tak jadi tunjuk. Tak nak mereka tahu sejarah hitam aku T__T
7. Kak Lyn comel dan masih single *promote*
8. Tak tahu nak tulis apa dah
9. Hmmm dadidu didada lalala
10. K *nak cukupkan 10 points*

P/S: Kalau korang pun nak jadi blogger pilihan, klik sini.



Comments
34 Comments

34 Kokokan Suci:

cimöt said...

ko bz laa ni ea...

Nyamuk Terbang said...

wah msuk paper lg

Mish Apple said...

Sabar je lah. *jeles.

Mira Adzlia said...

pergh!!dasat..utusan tuu

faten osman said...

saya baca tadi :DD

Rozuan Ismail said...

pergh, hebatlah

ieqa said...

Mintak signature kaki ayam sikit!

hazanis said...

untung la..huhu

zulfikar hazri said...

mcm muka budak AF, siapa tu nama dia? aku lupa la, tapi budak AF tu..

Zeo Hahazirah ♥ said...

wah ayeem hebatlah~
tp btul lah zmn kgemilangan blog dah berlalu, sume blogger yg best² tu mcm dah pencen je dr dunia blog. huhuks~

@zulfikar hazri - sahri AF1 ke yg anda mksudkan?? wahaa~

rudy syah said...

Yeem, nak sign...!!!
hahahahaha...

gelemer ko skrg...

haney said...

glemer jap :)

ahmadhiSyam said...

senyum ada makna tu... lokasi kat mn ni? mcm bwh jambatan terbiar jer..haha

Ayeem Jemain said...

@zulfikar haha sahri lah tu. shit!

@ahmad haha kat extreme park shah alam

Cikgu Ma said...

ayam yang hebat ni kena intebiu...^_^

cek baru nak kenai2.. ^_^

Sue . said...

wuu. Hot betei abam ayam kita. Masuk paper tu. Haha

Irine Nadia MaRceLLo said...

10 point tu x boleh nak kelakar lg ayat? haha.comel gile ayat kan.haha

zarifahmr said...

gitewwww

nizamsani said...

hebat.

alepridz said...

feeewittt... artis tu.. :P

♥♥szumika sakni♥♥ said...

da popular tahniah huhu...

Budak Nakal said...

tahniah^^makin fames

Cik Bulat said...

siot ja nak cukupkan sepuluh point punya pasal. asal kau senyum macam tu. bhahahaha ! :D

Ain Norainsyah said...

waa...femes la ayeem walaupun dah jarang apdet. congrats ye! :)

Anonymous said...

gemuknya ayeem..dulu tak gemuk mcm ni..haha,comel !

@nurnadiahmamat said...

ayam daging terus femes....eh...kekekeke.....

Yousof said...

Semoga terus ceria dan semakin berjaya M. Zaim.


Ia bukan jenaka kotor tapi ia jenaka nakal. kehkeh

♥ Nana BamBam ♥ said...

retisss...nk signnnn :P

Terbang Bersamaku said...

tahniah ye ayeem dpt masuk surat khabar...
makin famous lepas nie...=)
good luck & smoga terus sukses...

bel said...

tahniah kerana berjaya menjadi blogger berjaya :)

aisyah kz said...

clap clap!thumbs up :D

shah ismail said...

feymes da skang ni...

izfanora said...

artis dah skrg ni.. :)

Anonymous said...

abg yeem, ajarla flash ^^