Monday, August 15, 2011

Sentapmaknak - Wang Segera



P/S: Jangan riak, nanti Tuhan tarik balik nikmat.



Comments
85 Comments

85 Kokokan Suci:

fatin syahirah :) said...

HAHAHA. BERLAGAK AH BROOOO. hoho

Alya Esprézzo™ said...

wakakakakaakakakak...pedas gila!! haa sape yg sukaa sgt main tag2 duit kat facebook tu dah boleh bawak insap dah..annoying gila tgk korg tag2 gambar korg dgn duit tu!

mira madihah said...

Hahahaha

Anies Anessa said...

ooooooo cenggini ke cita nya....cait cait!

adrinaqamarina said...

oh aku ingat cerita dye pasal kawan kawan dye kedekut taknak kasi dye pinjam~


pandai pinjam pandai bayar. good boy~


tapi aku bab bab duit ni, takde la bekira sangat pon~ ape lagi makanan. hehe.


"ayeem pinjam doblas hengget, besok malam aku bayau"

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha..meme r..dop caya ngat ngan sume duit melalui fb tu..puihh

Lynn said...

haha..ye tak ye kan..hurmm..boleh jadik jugak..^_^

sharifahzakiah said...

kahkahkah selama ni duit pinjam je ke yang dorang duk tayang tu yem ??? hahahaha cissss kuangajoooo...

azurin ramli said...

muhahahahaha.
demmm! aku palinggg benci org tag tag duet kt fb.siap buat duet mcm kipas.fak -,-'

Lea IsNaw! said...

siapa yg berlagak ni?
xfaham =.='

azurin ramli said...

si anwarhadi and matlutfi jadi modelnya.muahhahaha

Red said...

demm!! haha

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Ini adalah contoh surat yang dibuat untuk bakal isteri. Baca kalau teringin nak tahu apa yang lelaki mahu dari perempuan.)

laskar pelangi said...

ahaks!

Engku Sofea said...

hahaha skim cepat kaye, puihhh

hamzah ian said...

pinjam ngan mak la

Oda Willy said...

ape kelas pinjam

The Sharkox said...

korek hidung dapat seratus taknak try?

fairuz said...

haha. np tak beli kad raye? *rujuk hamzah

hana said...

hahaha...
pinjam orang duit nak kena bayar balik..
pe barang macam tu...
pastu de ati nak tunjuk kt fb..
huhuh

Qema Amaya said...

hoh
dah pernah kena tag
dan rasa mcm nak geget monitor

makan mee segera lagi sedap wohhh!
say no to WANG SEGERA

Peace yaw,
Qema Amaya

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

hahahaha..memang aku rase nak lempang je sape yg dok tag aku dengan duit-duit tuh sumer..ade rupa mate duitan ke aku nie..??sabo je lah..(^__^)

gadis melayu said...

hahaha.. dwit pnjam baek xyah.. heeee~

e z z a t y said...

HAHAHA..tak pasal-pasal je anwarhadi ngan matlutfi :)

wannurfazrini said...

bhahaha alahh semata nak masuk facebook nak show off je? kirenya esok lusa leh la byr hutang tu bkn guna punnn!

Amin said...

euuu x baik kan..

bighagenjo said...

gahahaha! mcm tu rupo eh tektik diee. bijakkk bijakkk

Ninie said...

so far tak pernah lg kena tag kat gmbr2 mengarut mcm ni. huhu ^^

~syue syada~ said...

haha..itu je koje derang ea...

AyuCandy said...

Hahaha. Damn true!

Dunia Landax said...

haha..x pun,amik gambar dengan duit yang MARA bg buat bayar yuran..kankan?huhu

Dhiya Fariza said...

seriously they do it like this? nerakaberdarah.

esul said...

ni baru betul wang segera...kahkahkah~

Asyila Zainuddin said...

hehe.. tak pernah lg kene tag.. bese la, tak pemes.. ngee..

Ayeem Jemain said...

landax haha yap. yg tu pon byk

dhiya haha no lah. just trolling around

esul hahaha mmg sgt segera

asyila haha tadak kena mengena ngan pemes or tak pon ok

DaYaH JeLitA said...

cehh sikit tak heran tgk orang tag duit kat fb...aku lg exited tgk duit nuffnang wpun bape hinggit jer...hahak

yana rizz said...

hmm.. saya nk tanya, is it means that yg buat duit dgn fb tu tipu? tp apa motif diorg tipu ek..

kalau x keberatan, boleh ayeem share pendapat ayeem pasal isu nih.. tq~

Ayeem Jemain said...

@yana - haha taktau la. tp mesejnya, duit yg byk2 tu tak semestinya diorg dpt dgn buat bisnes tu. kalau diorg main tipu cam dlm flash ni pon boleh kan? sape2 pun boleh tipu. jangan lah terpengaruh dgn gambar duit tu semua. cehhh

Tasha said...

haha....siyes aku remove sape tag2 aku benda mcm tu

Jamban Comel said...

jilaka punya orang hak3 ,kemut nak gne duit sendiri ,ceh

Alip Apai said...

ak slalu buat kt asrama dulu..

tp xla byk sgt..

nak guna mesin basuh kne 2 hinggit..so mntk sorg 20 syen dekat junior2..x smpai 5 minit dh cukup 2 hinggit..

hahahahah:)

*ak x paksa cuma mintak*

aimie amalina said...

hoooo
tipulah owg bebanyok..aiyoooo...

dak farah said...

selalu kan dpt tag bende2 nih? adoii. tahu la aku pokaii.

miz rara v(",) said...

terbaik! haha

H.J said...

haha..ayeem,macam ni ke taktik diorang guna nak buat jana pendapatan nga fb??aaha

peachippo said...

hehhehe...spoting nye kawan2 dye..no hal brooooooo ! :P

ღ p!nk veLvet ღ said...

paling bengang bile dpt camtu kat fesbuk ... teros unfren, hamek ko! hahaha~

Robot | Sakti said...

hahahaha..

aku selalu delete friends yang tag kat benda alah tu.

Fina Fento said...

kalau kena kat saya, sy report spam je

cikpia said...

oooo, gitu kisah sebenarmya ek......????

p/s : mintak no tepon anwar ngan luthfi leh tak...?? he he...

deeya said...

vavi ah natang pesbuk tuh ..! menchik sape yg suke tag2 . dem !

sofeafaudzi.photography said...

buat malu je kan! tayang duit ngn muka skali, malu je! don't b desperate wit money la.. huhuh... kadang2, dorang kat fb tu.. aku lak yg segan.

Ezrin Athirah said...

haha . ni memang mengundang ni :DD

sYafIk-wAy said...

hahaha gile , naseb baik ak tak pernah buat lagi

Edy Fee said...

kahkahkah senang je dpt wit mcm tuh
smart kartun tu...buat sendriri yea

Md. Ramos said...

haha..iklan MLM kat facebook yg aku paling benci...damn! haha

Hakim said...

ini....ini............

Aku benci mereka.

miss princess said...

hahaha..nak buat macam tu jugak la..ayem nak pinjam duit sikit la :P

Lizzie Yasmin said...

ooo.. duit pinjam rupanya depa dok gaduh tayang tue...

Faiz Tapit said...

kah3. shit, aku baru nak kutuk budak MLM gak.

Yuyu Musa said...

nak pinjam duit sikit boleh tak?

khairiyah said...

gilaa..banyak duit kot kat facebook aku..

nina athiramisu said...

x bole blah..

bLaCk | maWaR said...

kah89~

mang terbaeekk la bro! salute!

Zulfahmi Abidin said...

mcm lahanat.. bhahah. and ini katun ko paling cincai aku pnah tgok.^_^

kura said...

tgk sekali tak faham. tgk 2x pun tak faham. otak aku yg dah tepu kot. hahah

Aujinz said...

oii Ayeem.. pinjam Seratus, esok lusa aku bayo balik aaa... koh koh koh

FadThiaismyname said...

wah.. best best.. haha

tiqaa said...

TERBAIK!

Umie Artoqiemie said...

HAHAHAAHHAHA..
tag2..

TuJuH BeLaS said...

Tepat sekali.. hahaha

Miss SurferParadise said...

bro, pinjam 3 rat .. lusa i byar balik!

Isteri Encek Bard said...

pinjam ah long jer.... menci tau iklan fb camtu

koyuki hanama said...

dandan je..HAHA

Faraa Eiman's said...

kabot la ! haha

Eyka said...

owhhhhhhhhhhhhhhhhhh...;p

Syat0za Zai said...

hahahaha :D best2 :)

Namee Roslan said...

aaaa..suka nya blog ayam ni! gembira bila baca n ulang2 banyak kali. haha, pedas. sila jangan tamak kalau nk pinjma duit. esok nk bayar tak mampu.

ParkAir said...

kahkahkah cegampang, suka sangat tayang duit kat orang..

Saiazuan said...

haha baik nye mbr~

dalimicollections said...

x psal2 lutfi n hadi masuk skali hahahaha

hariz zainal said...

aahahha. mana datang idea kau ni bro.

Queen F said...

terrrrbaekkk!! :D

Amyz said...

huahuahuahuahua! sgt suke!
ditujukan khas utk org yg suke amek gambo pegang duit, chait!

Hadilemas said...

Lahanat kau ayeem, Ape ke hee'i nama aku guna? Takde name lain ke? sameeon ke, Odah ke, Gani ke, Zemo ke .

fathiyyahISMAIL said...

haha. apa punya perangai T_T