Wednesday, August 17, 2011

Tahukah Korang? #1

1. Tahukah korang manusia akan berada pada keadaan yang lebih selesa bila ketiaknya tiada bulu dan mata suami akan selesa bila tengok ketiak isterinya licin?

2. Tahukah korang bila manusia sangap yakni gersang, kakinya tak boleh duduk diam asyik nak gesek-gesek pada tilam saje?

3. Tahukah korang separuh daripada manusia yang melanggar lampu isyarat sebenarnya sudah terlewat untuk temujanji atau masuk ke ofis/kelas manakala suku daripadanya memang jenis tak tahu bersabar dan suku lagi sebenarnya hendak terberak?

4. Tahukah korang suku daripada blogger pengamal 'I Follow You, You Follow Me Back' akan unfollow blog yang tidak follow mereka balik?

5. Tahukah korang 'Tahukah Korang?' adalah segmen baru di Ayeem Ayam?

P/S: Tahukah korang, korang boleh meluahkan perasaan tentang AUTOPLAY di sini, dan korang dibenarkan kritik blog paling meriah di Malaysia yakni Terok Ayeem Ayam di dalam entry korang?



Comments
90 Comments

90 Kokokan Suci:

hamzah ian said...

oh yeah

Mohd Amin Aizuddin said...

Tahukah korang ayeemayam ni manusia.bukan ayam goreng..hehehe

abyan khairi said...

ooooo.. baru abyan tahu.. hahaha

iMah said...

i follow u. u follow me..
kadang2.. ade gak ckap..
follow le saye.. saye da follow kamu da..
padahal.. haraaaaaaaaaam..
xde follow pun...

hana said...

dulu tak tahu..
sekarang baru tahu...
hahhaa

mate saya bulat said...

yeh. dah taw dah weh ^^

FarhanahAdzlan said...

aha!maklumat yg mcam merepek tp boleh jgak diterima..haha..=)

peachippo said...

tahukah anda, saye sedang komen di entry ini . :P

ainie yusof said...

rasa mcm nak setuju je fakta num 4 tu...

Dalin said...

faKta ni ambil dr mana ni? buley caye ke?? haha

mimi fatin said...

oh.. tahu no 1 dgn 4 je... haha :D

Cik Rara said...

tahukan korang, walaupun blog
http://terok.ayeemayam.com macam sampah, tetapi rating blog beliau paling busuk pun seribu ataupun lebih.. haha..

Umie Artoqiemie said...

what the.... tut tut utk yg no.4..

AyuCandy (GulaGulaBeracun) said...

Hahahaha i love this segmen.

Red said...

mana kau dapat terok ayeem ayam punya link tu.? haha

Dugaan Tipikal Di Bulan Ramadhan.
(Jangan baca kalau iman korang tak kuat.)

meeranamera said...

Tahukah korang, blog terok ayeem ayam adelah blog paling teruk abad nih!

peep said...

haha sial gile blog terok.ayeem tuh..

ayu jazari said...

pening kpale masuk TEROK AYEEM

Alip Apai said...

part langgar trafik light baru tau..yg len dh tau expecially follow2 tu..

terukayeemayam adalah disaster! byk sgt nk kritik!

Lea IsNaw! said...

ok, bru tauuuuu

Heidi Shafiq said...

abg ayam.. buat la cursor ade bunga jatuh2..

H.J said...

aku suka yang no 4 tu..haha

LaLaLovy said...

=) good info lah.molek!

alepridz said...

i follow u ... u follow me tu takleh blah... wakaka... aku baru ada 2-3 unfollow aku... budus punyer org~

JEMPUT SINGGAH BACA ENTRY ALEP YER...
NAK KENAL AWAK BOLEH?

gadis melayu said...

hahaha.. terbaekla.. yg no 4 tue setuju sgt2.. heeee~

fatin syahirah :) said...

haha. follow unfollow tu memang macam tahi. tahi ayam. wakaka.

syazu said...

ooo..tahu2,.

Ninie said...

yg no 4 tu mcm betul jek. hoho

Robot | Sakti said...

usahawan blog betul ni.dah 6 blog dah.

keep it up bro..
hahaha

bighagenjo said...

semua aku tak tau kecuali yang nombo 5. :)

Faiz Tapit said...

i berak, u pun kena berak jugak taw!

Pyka Rahmat said...

i tahu. i bagi 5 markah untuk segmen ni.

Raden said...

yg ai tahu, ai suke makan tahu. yu tahu ke xtahu?

Syakir Rahman said...

ni baru taw, ngehehehe

Saddila said...

tahu pakcik ayeem . tu kan da cakap tu.

berak jom

ZerOeS MinDeD said...

tahukah korang mata aku still blur sbb tgok blog terok ayeem tu?

hahahahaha

i am S!L4H.. said...

eh baru tau baru tau.
erkkk~ =p

syaidatie nurdilla said...

Tahukah kamu ayeem ayam hensom.. owhhh, memang x tau pon.. hikhik..
aaaahhh, sekarang semua nak "i follow u follow me back".. kejadah..

Isteri Encek Bard said...

tahukah anda ayam ni seorang lelaki bukan seekor jantan

adrinaqamarina said...

ayeem kejam, aku tengah sahur kot ni, ape ketiak ketiak? hahahaah.


tahukah anda, ayeem memang hensem orangnye #kbai

TuJuH BeLaS said...

i follow u, u follow me back.. hahaha

awal2 dulu yer la suka wat macam ni.. skang ni biar je.. biar org follow sbb dia suka blog kita.. x perlu bgtau pn..wat pe nk kejar byk2 follower tp skit je org mai singgah.. hihi

Tp still singgah2 gak.. hahaha

eykameow said...

hahahah cool. tapi kami tak tahu plak yang ayeem ayam ni seekor manusia. eh? =P

Aujinz said...

baru aku tahu..hua hua hua... :D

Eyka said...

tahukah anda ..bapak ayam adalah sebahagian dari ayam?

tahukah anda..ayam selalu dirembat oleh domo?

tahukah anda..eyka domo adalah seorang yang kacak?

tahukah anda..gua gila bila dengar nama "tahukah korang" ini? hahaha:P

Mr.Baiz said...

yup aku baru tahu ayam sekarang pandai2 belake..hehehe..

crayon said...

peliaq

deeya said...

cegampang lah Terok Ayeem Ayam .. Ittew nenok belog tuw tetibe rasew cam nak bunuh diri jerp !

nur choki choki said...

ayemm, terok 2 blog ayeem jugak ke? ke blog ayam?

tumitKAKIkuLUKA said...

yang ni dah tahu.......
ouhhh..yang ni xtahu pon.....
haaa..yang ni baru tahu...haha "terror ayeem ayam" tade ke? wii~

SyaficqaHamdan said...

TEROK AYEEMAYAM amat serabut.

#maka sudah tahu

ღ p!nk veLvet ღ said...

bab i follow u, u follow i tuh mmg mcm harem cket ... ade blogger yg lebih keji ckp da follow, padehal TERSILAP taip kot :/

nurkaloi said...

tahukah korang ayam sedap dimakan apbila digoreng bersama cili api and daun kunyit...eghhhh lapar laa tengahari cmni

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. tak pernah ambik kesah pun yg follow u follow me tu.. ngee.. nk unfollow pun, lantak pi kat dia la.. ngee..

ascil.punye.lah said...

tahukah anda saya tak tahu apa apa?

budakayien :) said...

:) tahu basi jugakk arhh ! :)

Amirah Suhana said...

sekarang dah tahu.hehe

♥CIK SHA♥ said...

no 4 tu aku setuju yg amat!

hoit!semak la aku buka belog terok ayeem tu..memang terok sungguh!saket jiwa~~~

Aini Afifah said...

teruk ayeem ayam! seriously teruk! kurang pahala puasa aku ter%#$@!

ENCIK TIKUS said...

tahukah anda di laman twitter juga ada orang buat sebegini ?

Faraa Eiman's said...

haha , ayat ckgu fizik gua dulu
tahukah anda


muahahaha

zatytastic said...

tak tahu mana satu ku jadi keliru.aku makin keliru~~

cik aletheea : said...

suke segmen baru nie..
tahukah ayeem...;p

ParkAir said...

u tak follow blog i, tak syukewww!!!

Yuyu said...

ok

khairiyah said...

tahukah korang? saye suke yang ini.. :P

sharifahzakiah said...

oooo baru mak tahu ~ hahahaha senonoh sikit boleh tak anak mak ? :DD

kura said...

yeye je ayeem! hahaha

Lin Kamila said...

itew shukee blog lahanat awak. ahahhahaahahah

nina athiramisu said...

ok..saya tahu saya tahu..da pening dgn tahukah korang...haha

Namee Roslan said...

hahaha. ngok ngek.

Saiazuan said...

hahaha style~

Saiazuan said...

hahaha style~

Marya Hana said...

tahukah kamu, apa kes ayat kau ni..?

:D

dalimicollections said...

baru aku tau...bnyak benda aku xtau senanyer hahahaha..yg blogger unfollow tuh aku pnah kne haha....

koyuki hanama said...

Tahukah korang entry ni xley bla.HAHAHA

aishah aziz said...

tahukah korang..hahah

Nurana said...

haha..betul2 :P

theGADES said...

tahukan anda,blog terok ayemayam paling m'yampah utk dibaca tulisan nya.tak ley belah.tahniah! ..<

wannurfazrini said...

patutla kebelakangan ni aku dok gesel2 kaki kat tilam. rupenya sejuk. tahukah kau ? hahaha

My MiRa said...

huhuhu


mira datang sini ya...

Chempaka Sari said...

Dah buat entry khas untuk blog teruk ayeem ayam tuh!!

http://azzaazman.blogspot.com/2011/08/entry-kutuk-tak-suka-blog-ini.html

el-janna said...

erkk??? keh5758

Dunia Landax said...

tahukah anda bahawa ayeem ayam tiada kene mengene dengan ayam di brickfiled?

tahukah anda ayeem ayam mempunyai saiz boobs yang mengancam?

Anonymous said...

MAAF SANGAT JUST NAK CAKAP KAT SINI



KESIAN BUDAK TUH DIA NAK PMR

JGN LA KUTUK2 WEYHH

STRESS DIA


BLOG DIA SESUKA HATI DIA LAH

MACAM BLOG TUH BUAT DOSA BESAR

JE..

DIA ADA HAK NAK HIAS KALAU TAK SUKA TUH TAK YAH GEDIK MASUKK



SEKIAN


ANON perihatin :p

Ayeem Jemain said...

@anon sumorg pon tak hengen nak masok. abestu dah dia blogwalking suruh singgah ape cite? da tahu semak, jgn ajak org dtg blog dia. sekian

Akulah Aqilah Itu said...

dah tau semak, jangan ajak orang datang blog dia. BETULL!!!

Akulah Aqilah Itu said...

dah tau semak, jangan ajak orang datang blog dia. BETULL!!!

Budak Ungu said...

ayem, cmana nk buat header bergerak cmtu.. dengan corner utk hehe huhu haha tu.. bg la tutorial...

Amyz said...

wakenabeb! tabley tahan la itu korean pop!

aku suke langgar trafic lite sbb bosan tggu,lgipon anik skuter je pon..hahahah, kalo kete mak aih gedabak obvious!

cik mawar said...

yg no dua tu..mesti ayeem selalu mengalaminya kan.... :)