Monday, June 06, 2011

Minuman Pengaruhi Kemachoan


Yo pembaca Ayeem Ayam! Wa Botak! Ingat tak siapa wa? Wa lah hamba Allah yang kena sepak telurnya dengan si Ayeem ni. Tak ingat? Tak ingat JENGUK SINI. Time korang baca entri ni, Ayeem dah pengsan wa belasah!

Pernah tak korang terfikir minuman yang kita minum, sebenarnya bagi effect kat tahap cool dan macho kita? Perempuan tak kisah lah nak minum macam mana pun. Kita cerita pasal lelaki sekarang ni.
Minuman Tin
Wa rasa minum guna tin lah yang paling cool sekali.Wa akan nampak gagah! Segagah gajah yang tengah berjimak! Segagah tin yang wa togok tu. Kalau pegang tin tu ke mana-mana pun nampak macho. Tapi depends on muka jugak lah, kalau dah tak hensem macam Ayeem tu, minum guna apa pun sama jugak. Wa hensem kan?? *sinsing lengan, cekak pinggang* Haa tahu takut?
Minuman Botol
Minum guna botol pun kira cool lah jugak. Tapi tak cukup cool lagi. Sekali pandang dah macam minum guna botol susu dah. Dua kali pandang dah macam togok arak pulak. Jangan begitu ya kawan-kawan, tak elok. Berdosa besar. Allah murka! E'eh yang lu pandang-pandang tak puas hati kat subang,piercings dekat muka wa apa hal? Jangan sampai wa tumbuk telinga lu der, ter. (der - brader; ter - sister)
Minuman Kotak
Ini sangat lahanat wa cakap. Mana-mana lelaki minum air kotak memang patut ditarik bulu ketiaknya. Apa ke jilake bila laki minum air kotak tersedut-sedut. Apa lu ingat lu comel ke? Korang bayangkan je lah kalau wa dok minum air kotak Ribena, tangan kepit, buat muka kesian, pakai contact lens hitam 20mm. Tak ke comel tu? Ala busyu busyu. Fak!
Minuman Kultur
Wa tibai je minuman kultur. Tak tahu nak panggil apa. Tapi yang wa maksudkan minuman Vitagen, Solivite, Yakult apa bagai lah. Minuman yang mengandungi bakteria ke kutu ke apa entah. Kalau korang yang laki-laki ni minum air ni kat depan orang awam, memang lu dah boleh duduk dalam tong sampah dah sebenarnya. Takyah cite banyak! Lagi-lagi bila minum guna straw, memang comel! Puih!
Okay lah kawan-kawan, wa terpaksa blah dan publish cepat-cepat sebelum Ayeem sedar dan bantai wa. Wa cuak dengan badan dia yang TAFF! Dia pengsan pun bukan sebab wa belasah dia, tapi sebab dia tergelincir terpijak wa punya taik hidung tadi. Hihihi. Chow!



Comments
53 Comments

53 Kokokan Suci:

Ujang9897 said...

lu ada bini ka..llalalaal

Ayien Zulkifli said...

ni memang ayeem takde kerja , cari nahas ni. Hahhaa konon gangster buatkan entri hihi xD nice bro!

Pijahh' de-Arr said...

bengong..~

al-jambz said...

nice entry. i have klik u nuff anyway.

Bella Bell said...

aku dapat bayangkan macam mana kalau ayeem minum air kotak dan vitagen.. sooooooooo sweettttttt.. alalaaa sukenye~~~~~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhuhu..takleh minum air kultur ke lelaki?

Norazlin Nordin said...

hoho~cita kau mmg dasat la braderbotak....

btw...lg comel lg kitorg ska~hahah

Chuck said...

Gua togak jer semua. Janji tekak hilang haus. Keh keh keh. Kecuali yang ada alkohol lebih 0.05%. Keh keh keh.

Faraa Cullen XD said...

merepek ! siot doh ! haha

deeya said...

eh ?? abam botaaak !! ayeem .. kem salam kat botak weyh . wa jatoh cinta !

Kap said...

Encik Tak,
aku syak kepala kau botak sebab tak minum air kotak.

apa hal pun dahu kau sangat Siti.
hahah.

Cik Nursya said...

melucAH LG... haha

Raden said...

nk repot kat abam ayem ku!

hakeem kira said...

janji aku tak minum 'bir halal' . haha

cik qiqilala said...

ni ayemm bukan botak kan kan kan? harharhar..

Fina Fento said...

korang asam. haha.

Pijisketch said...

minum susu tong drum XD

wannurfazrini said...

minuman kultur ahh plg macho. sehat sejahtera je tgk dia. hahaha

Noor Idayu binti Azmi said...

haha, ngex~ berdekah ak ketawa XD

peep said...

lawa dagu ko..

fath fatihah;D said...

HAHAHAHA. ;)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..macam mail lambong pun ada..

The Sharkox said...

Botak, lu jgn macam2..

macam mana lu buleh sesat sampai blog ayeem ni? lu bukan ka dari blog gua?? lu jangan ingat lu buat operation buat dagu gua tak kenal lu?? Lu punya parut tu gua kenal der..

lu nak kena dengan ke botak????

balik cepat sebelum aku spank ko..

ummi.nur.atirah said...

hai botak berdagu belah..
dh lame k idup?? haha ^^

ayu Yusop said...

wa teringin nak tgk lu minum air kotak. mesti tomeyyyyyy. hekhek *tersedak

Pure Lily said...

terbaekk a entri ni..

misz aisya said...

weyhh berkerut kerut dahi aku baca ayat ko..haha slumber badak je ayat ko..

nway, ko klakar der!

haasyaa said...

Dagu terbelah dua tuuuuuuu haha

m.E.e.N said...

hahaha.. sengal !!

kura said...

amboi.....

.: immi :. said...

comel la klu laki minum minuman kultur ..

Anonymous said...

mengom~

Siti Mashitah Saidin said...

gua minum air kotak susu starberry cap dutch lady... wua... comey tak? hahahahaha!

mushroom said...

lawak lah derrrr kahkahkah..
lu cekci lah,, pakai baju nampak puting

LeMaNtO said...

nasib baik tak nampak bulu ketiakk..ni kire gengster sopan lagi la neh~ ekeke

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahahaha. Waklu gangster tulis entri der! keke :P

joyahbunga said...

ambik upah hentam org x???hehhehe^^

qeef... said...

otak ko mmg kene basoh bersih2 lepas nih ayeem... parah dah nih... eh2.. ayeem ker botak yg buat nih.. pening2...

Faiz Tapit said...

nak susu! nak susu!
peliss

ZAHIRAH IBRAHIM said...

comel enough pe kalau lelaki minum Vitagen

hamzah ian said...

faking apa ni??? arghhh

Farid Casablancas said...

minuman berbungkus lak apa cerita ?? haha

vampire's lovex said...

heyyy comel pe laki minum air kotak..aku selalu belanja pakwe aku minum air kotak ..tampak manja..kahkahkah... ooo patot la lelaki kureng minum air dalam kotak... haha

fyna said...

ceh....siot je..
hehehhe...

mUm_tAz said...

Isk3, ayeem kene virus apa ni?

mUm_tAz said...

Isk3, ayeem kene virus apa ni?

wan fadhilah said...

haha..mmg betul..bila laki2 minum air guna straw,mmg chumil..*bluekk*..

Isteri Encek Bard said...

Serius der lu nampak macho minum vitagen der.... minum air kotak milo lagilah cute jer der

Cik Miera said...

haha... oke, i tunggu la pic u minum air kultur sebab i nk tgk kecomelan u.. buweekk

EZAN IDMA said...

nasib baik tak minum air gas. kekeke

YOUsoF said...

Beruntung la lu dapat tinggalkan cerita tahi camni kat blog Ayeem..

Gua nak try minum air kotak jugak la pasni, baru sama macho ngan lu..



Lu kalau pakai baju melayu kaler pink pun aku rasa seksi kot.. Ayeem suka jenis lelaki camtu.

Aujinz said...

ahhh lu botak,
gua minum Yakult, siap subscribe bulanan lagi wa cakap lu, tapi wa tetap macho dan kacak..

Aunty P :) said...

eh ye ke ?
aku rase laki minum vitagen kat temoat awam itu hot !
i loike