Wednesday, June 29, 2011

Coklat Dari Blogger

Dalam dua minggu lepas, aku ada buat header untuk blogshop ni. Blogshop kek dan coklat. Senang je deal dengan dia, dan dia pun happy dengan kerja aku nampaknya. Dia pun offer lah aku coklat. Dia mintak alamat apa semua.

Baru je tadi van Poslaju sampai, aku dah agak dah mesti coklat aku punya. Tadaaaa!!


Tertulis "THANK YOU AYEEM". Yang kosong tu aku dah makan dah. Tak sabar sampai terlupa nak tangkap gambar dulu. Haha. Tapi memang sedap lah, serious. Bukan kipas, bukan sebab barang free, tapi memang sedap. Yang kaler kuning tu siap ada ricenya. Yummeh! Mahu habis dalam sehari ni. Terima kasih kak Amalia!

Kalau rasa nak makan coklat, tapi malas nak keluar rumah, beli aje kat blogshop Amalia's Chocolate n' Cake! Sampai depan rumah. Tak payah nak pakai cantik-cantik bagai, berkemban je. Kan senang?



Comments
43 Comments

43 Kokokan Suci:

syAzAnA said...

jangan kedekut ayeem. pas kat syaz sket. pehlishhhhh!

Wani said...

nk jugakkkk~

nk sikit coklat ayem..satu je =)

KuNanGKuNanG said...

nak cikit....

Isteri Encek Bard said...

AIK AYAM DAH MODEN SKANG NI MAKAN COKELAT TAK MAKAN DEDAK NGAN JAGUNG DAH.. HEHEHEHHEHEH

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..nice2..ko pos kan utk aku plak,..

tieha ismail said...

whoaaa sedapppp...kongsi2 cket der...

hamzah ian said...

k

Siti Mashitah Saidin said...

peh! sedap nih... nak!~

fara said...

sedap nyeeeee

miz rara v(",) said...

cekelat cekelat cekelat.......!

Nurazira Abd Ghani said...

wahhh. sedap tu ayeem.
campak seremban satu dua ketul coklat suda memadai. :P

ღ p!nk veLvet ღ said...

nakkk...tapi faktor kegemukkan menghalang, dem!

Angah said...

hah..berkemban je?tergoda abang posmen klu awek berkemban..salu anta cokelat cm gini..

nishiyanisha said...

oh yeah. gua selalu teringin nak dapat coklat macam tu. takde orang nak bagi. ahahak.

Cik Nursya said...

nak skett..

Raden said...

belikan utk aku yam...tande persahabatan kite yg utuh..

O'gosh said...

buatkan akak jugak bole?

husna said...

salam Israk Mikraj Ayeem..
stp kali bc entry awak msti tergelak..kelakar la awak ni

selalu jd silent reader je..

jom bc perjalanan Rasulullah..mcm mn Baginda dapatkan diskaun untuk bilangan solat dari 50 ke 5 je...
http://husnamn.blogspot.com/

kinn said...

wooo best bro best. ;P

Faraa Eiman's said...

untung la xD

Rozuan Ismail said...

pergh,coklat free tuh.bestnya.

Lieyly ︱ Alia said...

aishhh sedap tuh ^^
bak sikit..

Ujang9897 said...

booooo

cik Dil said...

share la coklat tu..

wannurfazrini said...

untunglahhhhh ayem, dpt duit wat header and dpt kek jugakk!

SYAF said...

Wahhhh SedapNYa...:)
Nak sikit...

HazHand said...

wahahhaha! mcm sedap!! coklet die de cm yg kuar dr bontot kite tu x?

mynamealia said...

untunglah :)

Muhammad Al-Afiq said...

suka lettew ayam ni dapat coklat...

mrs chenta said...

xnak komen sedap2 tu. nak komen yang ni
1: tolong buatkan i header meletop kebabomm peliss *kelip2 mata*

i xpandai buat cokelat... i bagi kasih syg boleee????? ahahahha

yeem... buatkan 1 ^^

Peah said...

wahh...dpt coklat preee... :)

Miss Kotak said...

nk cekelat pree sket! ^__^

farah syahidah said...

perluke berkembann?? kau nihh. kalau tak ade unsur2 wajib uh, mmg ta ley kan?

khairiyah said...

perghh ! gila sedap ko , mkan tak ajak wehh ;p

amy syahirah said...

saya jeles ade org bagi awak coklat . *ok gedik .

Shahbri said...

meh bg aku sikit law baik hati,hahah,wei blog aku dekat berjuta orang baca da.. :)

ko terbalik kan ayat diatas..sabar mencari..

CIK FERRA AWW said...

wah mesti sedap kan!

I`mulan said...

kalo sudi mari follow blog baru Mulan... ekceli nie blog sub untuk choc sahaja...

http://cutechocs.blogspot.com/
(blog cekelat)

main blog :
http://emasriee.blogspot.com/

boleh gitu promote sampai 2 blog... takde, kalo encik ayam nak order cekelat ngan Mulan just let me know je lah yea... ;-)) neway Mulan suke baca en ayam nyer blog... n ur P facebook... hehe... hope u can understand... wink wink....

Wanybunny said...

kalau taknak berkemban? haha

saveqmm said...

waa...sedapnya..ehehhe..
jauh sangat boleh sampai ke pos laju kat tawau ni..hehhe

jemput ke blog saya k..
http://saveq.blogspot.com/2011/06/pokok-laparplease-give-them-food.html

mushroom said...

kalau order time berkemban tu mesti tgh mnd :P

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

untungla dpt coklat, iri hati ni huhuhu

yaya_flanella said...

berkemban eh? orait