Saturday, June 18, 2011

Bagaimana Rahsia Mampu Tersebar?


Haramak, sori lah bro, tersalah upload gambar Dak Patin pulak. Ngehehe. Aku pasti korang mesti cakap dalam hati "Apahal cuaca hari ni panas sangat? Mendidih pulak darah aku tetiba" sekarang. Lalala. Okay, gambar bawah ni gambar betul. Tak tipu!


Aku rasa diagram ni agak tepat menunjukkan macam mana rahsia boleh tersebar walaupun dah pesan "Jangan bagitahu siapa-siapa". Kalau dah semua orang pun guna ayat tu, memang lah tersebar. Aku pasti korang pun pernah buat macam ni. Alahhh manusia, biasa lah. Kepochi macam minachi dan tanggachi di Karachi. Mesti nak jugak meluahkan. Tapi yang penting, kaler pink tu sudah semestinya seorang perempuan. Ngahahahaha! (gelak syaitonirojimanchesterunited)

P/S: "Aku dan Paten hanya berkawan biasa ogayhh. What the TOOT!! I will TOOT TOOT TOOOT and I feel like I wanna ken TOOOT in your face, TOOT! FFFUUUU!" (tolak kamera Melodi TV3 dan berlalu pergi mengiringi Paten menuju ke Hummer H2)



Comments
42 Comments

42 Kokokan Suci:

Dee Chicuita said...

ngahngahngah! apa kaitan? LOLOL. pompuan memang sinonim dgn mulut tempayan oh, aku tak nafi. hahaa :D

zalin onceitalk said...

Bila seseorang tu tak beretika, maka mudah la rahsia orang lain tersebar.

The Sharkox said...

Kaler pink tu memang macam tu..hahaha

Faiz Tapit said...

hahahah. ow, berlagak ye letak gambo tu. kang aku printscreen gambo lg best kang.

yaya_flanella said...

haha. yaya kaler purple je wehh

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ kaum pink :P mmg taley dnafikan lagidah

GKA said...

memang xleh tutup la macam tempayan

hana said...

hahaha..
perempuan mmg macam tu..
hampeh..
=D

FATIN SYAHIRA RAMLI said...

hoho. zaman sekarang dah ramai yaw lelaki suka pakai benda kaler pink! bukan perempuan jewww~ HAHA! =)

MyMye MyMya said...

pink tue pun bleh jd lelaki jgk...hehehe :D

adrinaqamarina said...

aku sokong diagram tu ayeem!


tapi kalau seseorang tu memang pandai simpan rahsia tapi once dye dah terlekat tabiat bagitau orang lain, dye akan jadi habit lah pulak.


err ko paham ke maksud aku.


tak paham tak apa lah.


-.-'

Robot | Sakti said...

"Ayeem tiap - tiap malam mimpi Fatin Liyana ni"

pssstt.. jangan bagitau orang lain tau.

fyna said...

grrr...
yeke?
hehe.

sje je print screen mende tue kan.
mentang2 FL e..
;)

Ujang9897 said...

gua kaler putih suci...=)


yes pink itu wanita..hahaha

Raden said...

yg ngate man u tuh pahal plak kn...nie buat aku nk FFUUUUU jugak nieh!

Faraa Eiman's said...

scandal bwu =='

Jiejah Gorjes said...

cisss keji!!! walau pun pahit ku telan jua huhuhu

cik bulan said...

saya hnya mnusia last skali..=D

buDAK keCIK said...

oo, mknanya yg kaler pink perempuan n dri perempuan la byk tersebar rahsia ea..

tp ak plk jenis kalu org kata "jgn" tu la, ak makin nk buat. haha

Aujinz said...

oihh.. aku boleh simpan Rahsia..
koh koh koh..

apesal cuaca agak panas walopon hari nie banyak awan??..

shinobee46 said...

namanya rahsia so simpan sorang2 lerrrr. :p

Daus said...

Hahaha, blogger yg gilakan FL mmg slalu wat entry camni (Faiz n Ayeem)

Shino said...

agk btul yg kaler pink tu...x dpt nk dinafikn la..hehehe...

cik rama-rama said...

hahaaha...pink juga jdy mangsa...cettt...

yg mu tu aku suke weyyy...hhahaha

SoutulMujahid said...

1st time aku komen kat blog hang. hahahaha

siot punya entry. kena setepek kat org pmpuan kaki buat ketupat. keh3~. laki pon lebih kurang jugak kaki buat ketupat

Life Line 4 Gaza - Pemimpin Umat Islam Terus Berpeluk Tubuh

aLyA_syGS said...

bijak bijak :) haha taw taw je

kura said...

yeeeeee. aku sokong yg pink tu perempuan. kalau lelaki pun, dia lelaki aw. mulutt mcm tepong gomak. amboiir mulut aku ahah

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

salahkan yang kaler pink tu...hahaha

Erra Kyra said...

KESIAN PINK!!xbaek...xsume pink camtu..T__T





hey ayam,sembelih nak??


kali ketige kot hinggap sini!^__^

Niessaa said...

haha.. make sense.. ;)

akhmal ariff kepal said...

bagus ape. hahaa. nanti semua org tahu cerita yang org ta tahu lagi :)

Kaoshi said...

susahnya simpan rahsia.
Sila lawat: Kaoshilogy

cee-plug said...

eh!sy nampak nama sy,,KEN toottt..
aiseyman,,,

shada wentz said...

kawen! kawen! kawen! kawen! <--tiba2 =..="

blackroses said...

good research..

alyaclumsy said...

wakakaka, kesimpulannya, rahisa biarlah rahsia. kalau dah cerita, bkn rahsia namanya, ekeke

wannurfazrini said...

cehhhh pink jugak yg kenaaaaaa

HazHand said...

hahahah! ko ni mmg otak genius seyh!! hahaha

peep said...

haha, mmg btol xleh cite rahsia kt puak pink nih.. :P

Ain Zulaikha said...

haha sebab tu i tak suka cerita rahsia i dekat orang perempuan.. kah kah kah..

Isteri Encek Bard said...

waaaa FL lagikkkk

Anwar Naim said...

yg merah tu ko ke ayeem? yg punca segala- galanya merah tu la..haha