Wednesday, June 08, 2011

Ayam-Man : Vol 1



P/S: Fatin Liyana memang betul-betul add aku okay? Heh! (bongkak riak)
P/S: Fatin Liyana komen kat entri Tutorial Potong Bawang Merah siap.



Comments
56 Comments

56 Kokokan Suci:

Isteri Encek Bard said...

ellleh tak habis-habis FL dier.. nyammmmpah <--- ayat jeles sebab FL tak add IEB. mihahahha, ayem man

Isteri Encek Bard said...

cepat sambungggg, tak sabo nak baca nie

gadis melayu said...

hahahaha.. lawak2.. x sbr tggu smbungan dia.. huhuhu..^_^

eFaRoGy oNg~oNg said...

kihkihkih...syengal nye ayeem..joe ea..

eFaRoGy oNg~oNg said...

kihkihkih...syengal nye ayeem..joe ea..

deeya said...

oh yer ko tak tipu ! aku da saksikan sendiri komen itu semalam .. hahaha !

woooi ! ayaman comel lah .. kem salam ! aku nak buku dia free smpai volume 10 cepat .

Syat0za Zai said...

bila nk vol 2 ni! cepat2!! hahaa

!! Kodet !! said...

Dildo? binatang pa tuh ? pedang ke ? bahaya nihhhhh

budaksetan said...

ok,kenapa fatin liyana tak add gua? :(

ღ p!nk veLvet ღ said...

confirm laku komik ni nnt, silap2 kat sek pon cikgu2 dok promote, ahaks!

nazirulhazwan~ said...

aku bercinte ngan hanis zalika tak kecoh pon

UNA budak BAEQ said...

perlu ke nak riak ? sapa fatin liyana? hahahha yes lepas ni aku femes bla ckp cmnih .LOL

kahkah
wordless wednesday

joyahbunga said...

hahahaha..x sabar nk tggu sambungannya^^

Pijahh' de-Arr said...

cis..~~

nk bca lagi

fatin syamimi abdul rashid said...

wahhh . seronok sakan fatin liyana add diaa .

wannurfazrini said...

aisehhh aphal bersambung ni? arrghhh

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

Hashira Yusoff said...

jilake(ayeem ajo)..tgh syok tetiba ade sambungan pulekk.. eh cepat update, nak baca. tak sabo ni..hehehe.. XD

n!da said...

ape jenis spender la ko pakai tu ayam? hohoho

Norazlin Nordin said...

haha bagus..satu lagi cita yg gila2...sebab tu la ak ska baca blog ni~!

Fina Fento said...

amboi. nak jugak dia tunjuk FL add dia haha

lini hasnan said...

ala kau ni, buat saspen pulak..cepat a volume 2. hihi

tikin said...

tak sabo nk tunggu vol 2 ..ngeh3..saspen jer aku nk tau cmane spender si ayaman tu bentuk cenggitu..ngeh3..:P

hakeem kira said...

haha cibai dildo tu nak buat apa

Nur SyafiQaH ZulkiflY said...

haha smart. spender bentuk A . pakcik superman mesti marah bila nampak spender die dipermainkan. hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

peminat fanatik FL ehh? hehe...

nazirah said...

wOw.. pes time.. masuk blog ni ..teruja. best !! keep on blogging.. i like ur blog.. weeee :))

Syafiq_Elf said...

Fans FL la nie. Ahaha~
Cepat nak bc smbungan~ ^^

Raden said...

aku add ko xde pon ko kecoh camni...tacink tacink

weh..2 b kontiniu nape?! ending ko cam yayik juge! ko pon jgn nulis novel

laskar pelangi said...

cheh! peminat FL dak ayeem nie

YOUsoF said...

Siulan betul lah.. aku baru nak famahi bahasa isyarat samsiah ngan joblos tu!!

Scarlett O'Hara said...

Ala...asyik Fatin Liyana je.Ikan patin lah pulak.

dark said...

hahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahaha..

samsiah n joblos??

wadefak..hahahahahahahahaha..bengong la ko ni ayam..

nizamsani said...

saya suka ayam.

ArxarNadhirah said...

hehehe semua org suka FL kan?
die mmg baik + cantik.
neway thanks sbb lawat blog ArxarNadhirah :)

Farid Casablancas said...

cantik.. nanti aku bincang ngan LES COPAQUE pasal nak kuarkan animasi ko iaitu AYAM MAN nie.. haha

Aujinz said...

hahahhaa.. senget ayeem..

thethend tue website ape??..
nanti jap aku google..

padle said...

untung la ko....

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

lahhh pulak dah..ade sambung2 pulak cite nyer..cer cite lagi cer cite lagi...grrrrrr...hahahahah

Zulfahmi Abidin said...

kenape bersambung lak..alaahh...yall laaahh.....^_^

ummi.nur.atirah said...

cepat2 vol2 ayeem ..haaha

saya KILA said...

HAHAHAHAHA - terbaik ;))

Noor Idayu binti Azmi said...

haha, ngekngok jee :D

kura said...

amboir. betul2 fiksen cite si ayeem ni! hahah..

*fanatik dgn fl yaw!

Gayahspears said...

poyo >_<

✿ boonga_kecik ✿ said...

amboii. kemain lagi seronok. apesaal xlompat sampai pecah syiling? hehe

HazHand said...

hahahah,xleyh bla seyh!

cik bulan said...

ala..sekat bce td,,update cepat..muahahaha

Faraa Cullen said...

ko nan faiz sme jep , ske buad cterw sambung2 , grr*

Zana Zingaa. said...

pehh cepat sambunggggg ;p

lisa said...

tengah syok baca, to be continue. cepat sambung=,=

hamzah ian said...

fakyu lah.. tu pun nak bangga.. grrr

mushroom said...

tu jeke? haaah.. =.=''

IeyZa AzmIEy said...

bagus2... leh kenal ramai blogger2 dgn entri2 menarik, tp yang nombot satu mang cun giler macam aweks jepong, tahniah inchik ayeem. teruskan usaha mencari blogger cun..ngaa~~




(http://zaizaluvme.wordpress.com)

Aunty P :) said...

senjata yang ayeem bawak tuh tak boleh bla . lucah

Nyamuk Terbang said...

err sexy nya ayam tue