Wednesday, May 04, 2011

Tak Nak Lucah-Lucah Dah

Dengan rasa jujur dan ikhlas dari hati ni, aku nak buang dah lucah-lucah. Kalau ada pun setakat nakal je. Nakal sikittttttttt... (kecepreng! gelas pecah, pitch tinggi sangat) je. Sikit je tau? Hehe, laki kan. Kenapa aku tak nak lucah dah? Oh, bukan sebab entri Mejah semalam, bukan jugak sebab Osama dah meninggal, sebab aku tertengok gambar Gay-Pop 24:7 lagi lah bukan. Bukan, bukan. Memang dah lama pasang niat.

Rasanya tak patut aku melucah dekat blog ni. Melucah maksud aku menjadikan perkara lucah tu as main topic. Kalau setakat sikit-sikit, sampingan je, tu aku kira sebagai nakal je. Contoh yang lucah macam entry zemo tu ke, entry payudara tu ke. Kalau nakal, macam Superpower tu ke.

Lagi satu sebab, aku rasa tak manis lah aku melucah sedangkan blog aku ada banyak melekat dekat bloglist perempuan. Contohnya, blog aku adalah satu-satunya blog laki (aku rasa lah) melekat di bloglist favourite Kak Ain Che' Wan (ehem ehem bangga sat). Nanti orang lain nampak ayat-ayat lucah kat sidebar dia tu kan ke mencemarkan nama dia?

Lagipun sebenarnya, aku nak mengambil hati si dia. Hehe. Kalau lucah, dia mesti tak nak kat aku. Siapa dia? Alah, entri Jodoh tu sebenarnya aku tuju dekat dia lah. Sebab aku rasa dia ada ciri-ciri yang aku listkan tu. Kira aku bagi hint lah. Hehe. Dan dia ada komen dalam entry Jodoh tu. Hehe, yes, you lah. You lah, sapa lagi. Ye saya, you. Angau tahap abah aku ni ya? 

Tapi kalau ada terbocor tu, maaf lah ya. Dah terbiasa, dah habit/habitat (habitat nenek ko, tabiat), so mesti lah ada bocor sikit-sikit. Give me time okay? Hehehe. Doakan perubahan yang aku cuba bawa ni berkekalan. Amin...

P/S : Header aku tu? Haha, aku akan sucikannya sebelum Ramadhan ;D
P/S : Aku ada entry tak senonoh terperap dekat draft lebih seminggu, tak sanggup nak publish. Ingat nak suruh Faiz Tapit tolong publishkan kat blog dia lah. Kekeke.






Comments
89 Comments

89 Kokokan Suci:

adrinaqamarina said...

aku setuju! camtulah nak pikat hati si dia :)

eh3. kalau poll tu lebih memihak kepada tak setuju ko tak melucah, ko kena still kena ikut juga niat tu.

haip3!

Nurul Hidayah said...

alaaa ayeem ayam klu xmelucah xsah!
hahahah.....even dy ckp xmelucah tp ader berbau unsur2 tue..hahahah!
aper2 pown, trgelak aku bca blog nie~
:)

Isteri Encek Bard said...

nampaknya 60% tak setuju.. hahhahah IEB dikalangan tak setuju tu.. hihihihihihi

Eyka said...

baguss la :)

~syue~ said...

moga2 niat terlaksana lah ye ayeem.. ayeem pun memang duk melekat bloglist syada jugak.. bla ad kuar pape yg lucah tu, syada wat wat x nmpak je, tp redah jugak kt cni...hehehe

jgnla nakal ckit, nakal byk2 pun bole hahakk :D

~syue~ said...

moga2 niat terlaksana lah ye ayeem.. ayeem pun memang duk melekat bloglist syada jugak.. bla ad kuar pape yg lucah tu, syada wat wat x nmpak je, tp redah jugak kt cni...hehehe

jgnla nakal ckit, nakal byk2 pun bole hahakk :D

aque said...

hahaha mcm x pecaye... tapi akan disokong semangat waja itu.. huhuhuhu...

chaiyok!! hahhaha

zalin onceitalk said...

jangan melucah sangat bro..hehehe..tak baik tu..

fyna said...

hahaha...yeke?
sanggup suh org laen publish kan tue..
;)

iyou said...

waaaaaaa.. ramai yg x setuju nih! hahahaha... stop lucah, tapi nakallah selalu, k! =D

efyna.pinkladies said...

takmo g blog kau lagi kalau kau tak lucah+nakal. hahaahaha!!

Isteri Encek Bard said...

entry untuk ayeem

kusiberjalan said...

alhamdulillah...sojuk porut ibu mengandung dengo....huhuhuh~
*eherm...boleh caye ker ni..aahha!

Miera Said said...

saya suka blog ni tapi oleh kerana ada banyak yg 18 sx tu,peratusan like saya pada blog ni agak menurun.

so,sangat bebesar hati sekiranya saudara menghentikan pekara 18sx ini.(saya bawah umur)

moga saudara menggunakan bakat saudara dalam dunia blog kearah yang lebih baik :)

(wahh,ayat skema.bm saya A+ ye )

Miera Said said...

lagi,
baru letak incik ayeem ayamm dalam list kerana perubahan ini :)

The Sharkox said...

aku adalah orang yg tak setuju. aku akan setuju kalau ko lebihkan bahan lucah dalam ni..sekian

ABU said...

kah kah kah..gelak jak aku..undian tak setuju lebih tinggi...hahahaha

Kyky Violet said...

gud luck! 1 prubahn bek utk kechtn

♥CIK SHA♥ said...

ehem! sape la gerangan orang tu ye?huehuehue..

bagus betul niat ko tu ayeem..bagus2..aku sokong la sgt2..;p

Cik Pieka said...

adekah ak pcaye yg kaw takan melucah lagi. haha. shari pon kaw tale tahan nafsu na melucah. kankan. hahaha. tp poll to mgatakan kw kene melucah. makenye ramai la suke kw melucah drpd ta melucah. OMG ! so skrg sape yg lucah. dyorg atau kaw? hahaha

Mohd Hazwan Hashim said...

bgus der !!! haaha

kucarkacir said...

asal tak nak lucah lucah dah?
x best r pulak.
ko kan feymes bab lucah nie..
kehkehkeh..
xpe2..aku akan merindukan kelucahan mu~
hahaha..

BHAIHAQI COOL said...

HAHAHAA .. x cool la cam ni..

meowwmania said...

alhamdulillah...

Orang Kampung said...

jgn hangat2 tahi AYAM.. haha..

Dalin said...

kawin nty jgn lupa jemput yee... hehe.. Good Luck..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

nak berubah ok ler ayeem tp jgn tak jd diri sendiri sdhla, tak rock arrrr

Affan said...

oit, apsal lagi ramai vote tidak setuju. hang vote diri sendiri ke? hehe

yanasensei said...

bagus! hahah xlama dah la ni nak kawen. lol.

wannurfazrini said...

aisehhh tak syok kau x melucah . mcm ni x basah la aku bila baca blog kau! hahahaha

Zainoora Asmira said...

ayeemmm lekluuuuuuuuu XD

wannurfazrini said...

aisehhh tak syok kau x melucah . mcm ni x basah la aku bila baca blog kau! hahahaha

wannurfazrini said...

aisehhh tak syok kau x melucah . mcm ni x basah la aku bila baca blog kau! hahahaha

AISHA INANI said...

sedihlahh!

but good job brader!
aku tak salute org naik lekas pasal entry lucah sebab melucah readers mana tak suka kan? tapi tuh bukan talent, semorang reti nak melucah.

;)

miera said...

setuju hehe

Are Kam Eq Bayl said...

tak best tak lucah, lucah dan lelaki boleh dikatakan bagai isi dengan kuku..

Fika Rozaidi said...

aha ni memang sweet. baguslah. setuju sangat! :)

Fyqa said...

cehhhh poorahhh haha

Headmaster said...

tanpa aku piker panjang aku tekan tak setuju.itulah aku,biarkan apa jadi asalkan aku hepi dan org len tak sedih.teruskan lucah.Lucah adalah seni

budak awam said...

bagus sgt la tu :D

nurkaloi said...

hahah kaloi ckp tak stuju laa kan
tpi pe ade hal suke ati lu laa nk wat pe punn

tp kaloi tgok vote hmpir same jerk
hmpir seimbang kowt
nmpak sgt dyorang yg suke melucah bukan hang hahah

HALIM said...

Ayeem+Lucah = Ayeem Ayam
Ayeem+Tak Lucah = Ayeem Kucing

sekian... ^_^

Cik Nursya said...

Alhamdulillah.. Ayeem dh brubah.. jatuh ati jap 3 saat.. Okeh.. Dah.

HZQH said...

hahaha blog sekarang banyak budak2 yang buat. so kurang kan lah kelucahan tu.hehe peace :)

Ayien Zulkifli said...

teruskan niat kau tuu! Hehehe bagus gila ;)

Amalia Zurahim said...

yelah..kite same2 tgk je la budak ni insaf smp biler..(tak brape nk yakin nih...)

nadia natasya said...

LIKE laaa :DDD

Eien Mohmad said...

wahh! mcm tak percaya jeahh (:

Piah Becok said...

waaaaaaaaa... semoga berjaya memikat si dia!!!! da nak tergolek da tu kalu die bace entri ni... gud luck gud luck!

Faiz Tapit said...

ahhh... aku tak bersalah lah... tu sume mejah cilakak punye keje... hahah

Farid Casablancas said...

@Ayeem : bagus niat ko nie.. bukan apa, skarang Blogger ramai yg bawah umur.. haha.. nanti mak diorg tanya "sapa yang ajar Lucah2 nie ??" , diorg cakap "AYEEM AYAM !!" HAHAHAHAH

Ini Kisah Tia said...

haish ! molek sangatlah tu kalau dah tak melucah . hehe

Intan Safira said...

aku vote stuju. tp dlm hat tak brape stuju.. tp.. ikt ko la ayam..

ps: mebi kalo tanak lucah, cucuk vaksin dlu la.. otomatik takl ucah dah..

nishiyanisha said...

aku tak setuju! tak best la~

yuyu lar said...

aku setuju sangat kalau paiz tapit x melucah..huhuhuhhuhuh...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku tak setuju!..hahaha..


aku setuju!..hahaha

aku nak dua2!...hahaha

mira shahidan said...

tgk la lama mana tahan,hehhe...joke=)

al-jambz said...

pui.

cikida said...

alhamdulillah,.=)

bia betol2 nak berubah..hohoo.=p

hans0 said...

lucahlah ye.. nanti bosan..




-gua bukan setan-

ParkAir said...

Tapaya lucah2 dah, kalu nak melucah sila ke tube8 hahahaha

Akulah Aqilah Itu said...

apasal ramai orang setuju. Ceh ce ceh!!!

ank_amin said...

amin. moga hajat termakbul.

laksamberlipat said...

kalau ayeem x melucah...aku x taw aper nak jadi ngan blog nieh...ahahahaha

Bella Bell said...

adehhh...jarang masuk blog ayam ni..jd xtahu la tara mana kelucahan..hahah!!~

tp skrg ni tgh mencari wanita tersebut..tp mana beb..banyak kot romen eh komen yg ko terima kat entry tu..hehhehhe!!~

-telordibasuh- said...

APA xnak MELUCAH!!!fuk uuu..dammit.kite putus kawan!!!!

b a m b a m ' s said...

nakal xper.. melucah NOOOOO!hehhe..yg penting..betulkan niat...berubah demi kebaikan..it's good..

link tulis komen nie pon kena edit gak nie.. ape kejadah r***n nie..errrr..!

BELL said...

kuikuikui :D
awatnya ayeem. xpa na hang ikut suka hang la. bell tetap sokong hang :)(: ecehh! nk berubah ka na. xpa ah baguih utk hang. harap ayeem bleh berubah skit2 sebelum ramadhan tahun ni :)

p/s : tetiba teringat mertabak raja. PEHH! bln posa ja bru dpt mkn. tunggu ja la :)

Pijahh' de-Arr said...

wahh dah berubah err..~~

brpa hari leh thn ekk..hahhahha~~

HAJAR hasan said...

aku doakan. pergghh ! niat yang suci sungguh ko kan. bagus bagus ! ;)

eqa said...

alhamdulillah :)

farhan said...

peh!!! komen suci?? hahaha.... btul2 nak berubah nie....

farhan said...

eh silap... kokokan... hehehe...

♥sophie♥ said...

hoho,, err,, no komen * bajet artis

qlah said...

haha . macam2 ler.. hehe . btw , all the best ;)

yatee 'yosh' yakuza said...

waaakakkakakakkaka kauuu suke hamzah kannnnnn!!!! haaa die komen jugak dekat entry tuuu.. eceh babis babis kunun padahal depan-depan panggil i u i u. cis?

IftiMonstaa said...

kokokan suci ?? HAHAH bagus ayeeem

alia zarfullah said...

Hahaha! Ramai yang tak setuju ni.
Adoiiii.

Izat Tarmizi said...

Banyak komen yang aku baca dekat sini perempuan yang sokong ko ayeem,memang suka kalau lucah-lucah ke?mana kemaluan korang?dah hilang maruah diri ke sebagai seorang perempuan?dowh!

malu lah sikit,kalau tak nak malu banyak pun,cuba try sikit jer malu,malu tu pakaian iman..

This comment dituju laju laju dan khas kepada perempuan perempuan yang komen dan suka benda benda lucah.jgn sampai ada vibrator sendiri dekat dalam bilik.

aLya maNip said...

terbaik la ayeem..hihi
cam tu la nk pikat hati si dia..hihi

Heidi Shafiq said...

si gadis.. jgn tertipu.. ni sume janji2 manis ayeem je ni.. keh3.. pasni die lucah balik.. :P

bg aku klu lelaki x melucah, hilanglah kelakar die..

bella dela rosa said...

bagusla,nak taruk lucah2 watpe.
ape yang kite cakap melambangkan diri.nak melawak2 lucah pon simpan tuk isteri jeee.

deeya said...

aku setuju sangat2 ayeem ko ta melucah kat sinie .. tapi aku nak ko yang nakal2 siket . baru la ayeem ayam .. klau tak , cam tak besh jerp (-.-")

Ayeem Jemain said...

@adrina haha mesti punya. saje je tu. bukan ikot kehendak readers

@hidayah haha tu la maknanya nakal

@IEB hahaha takboleh blah ieb

@eyka hehe thanks

@syue hahaha nakal boleh kan...... ;D

@aque haha tenkiu for the support

@zalin haha ye ye

@fyna hahaha :p

@iyou haha nakal takpe kan? ;D

@efyna hahaha jgn la. aku nakal lah

@ieb hehe thanks!

@kusi haha percaya lahhhhh

@miera haha tenkiu2. teruskan menyokong

@sharkox hahaha ko laki mmg lah

@abu haha skang yg setuju lbh tinggi ;D

@kyky hehe kesihatan ehh

@sha haha ada lahhh.. rahsia

@pieka haha tu la pasal! diorang lah lucah, aku plak kena

@hazwan haha thanks

@kucarkacir haha nakal masih ada

@bhaihaq haha dont worry, nakal ada

@meoww hehe alhamdulillah

@OK hahaha takkan

@dalin hehe tenkiu

@fareha hehe mesti masih jadi diri sendiri punye

@affan hahaha sial. mane ade, aku undi skali je haha

@yana haha lama lagiii

@fadz hahaha dont worry, masih menakal

@zainoora haha takmo!

@aisha hehe tu sbb aku nak orang kenal aku sbb flash ;D

@miera haha bagus

@akim kahkah. nakal masih ada bro!

@fika haha jangan lah. terasa tau

@headmaster haha lucah adalah seni tu aku setuju. tp takleh, i just cant! hahaha

@awam hehehe

@kaloi haha korang mmg gila lucah!

@halim haha Halim Alim pon ok? kekeke

@nursya haha 3 saat? ye la, mentang2 pangkat adik. kekeke

@ayien hahaha tenkiu 4 the support

@amalia haha jgn dipermainkan ;D

@nadia hehe like byk2

@ein haha percayalaahhhh

@piah haha mintak2 dia ada perasaan yg sama. kekeke

@tapit haha ko salah paham ni

@farid haha tau takpe. tak pasal2 mak2 diorang layan blog aku haha

@tia haha molek sangat

@intan hahaha. berbelah hati lak

@nishiya haha jgn lahhhh

@yuyu hahaha ko kan nak jd bini tapit

@bal hahaha! ko mmg

@mira haha jgn lah cenggitu haha

@jambz kakaka

@cikida haha insyaallah

@hanso haha lu mmg setan

@parkair haha spankwire pon ok. haha

@aqilah haha mesti lah!

@ankamin hehe aminnn

@laksam haha jgn lah. byk lg tarikannya ;D

@bella haha padan muka tak dpt cari! ;D

@telor hahahaha!

@bambam haha thanks kerana menegur

@bell haha rindu puasaaaa

@pijah haha agak2?

@hajar haha mesti lahh. aku kan suci haha

@eqa hehe alhamdulillah

@farhan haha mestilahh

@sophie haha hang lak yg ni komen

@qlah hehe tenkiu

@yatee haha geli nyah!

@rina hahaha thanks

@alia haha tu lah pasal

@izat haha sabar zat. makan dalam tu

@alya hehe mesti lahhh!

@HS haha, ko tak melucah lawak je? kekeke

@bella hehe yela yela. i simpan utk u la. lalala. haha

@deeya haha nakal tetap ada ;D

Kamil Kahar said...

mcm ade gaya xberubah je bro...haha...tgk undian xdela beza sgt...tp xkesahla ko brubah ke x tahap lucah ko janji entry ko best...

Ayeem Jemain said...

@kamil hahaha. thanks bro! ;D

Izzul Amir said...

hah bagus ponn :D

intanurulfateha said...

*gosok gosok mata

harap ni bukan mimpi
#kbai

teha said...

nak gosok2 mata gak macam sis intan.hehehe..yeay dah x lucah2 dah :)

itZ me tehanurfateha =)