Thursday, May 19, 2011

Selamat Tinggal Telor


Quick Update di Office:

Hakim Kamal a.k.a Telordibasoh dah meninggal dunia pagi tadi. Tapi aku tak tahu detail. Yang aku tahu dia sakit asma hari tu. Dia dimasukkan ke ICU Putrajaya hari tu. Aku dapat tahu ni dari Izat Tarmizi

Marilah ramai-ramai kita doakan semoga arwah aman di sana dan maafkan segala dosa arwah pada kita kalau ada, dan halalkan apa yang patut. Al-fatihah. 

P/S: Walaupun aku tak pernah jumpa dia, tapi aku tetap menitiskan air mata. I'm gonna miss you friend.

UPDATE:
Arwah meninggal sebab jangkitan pada paru-paru. Peparu dia jadi keras tak boleh berfungsi sendiri. Dia start semput masa mandi air terjun Kanching dengan member. Aku rasa kehilangan sangat sebab arwah antara blogger yang aku rapat gila. Macam-macam dah janji, nak lepak sama lah, nak exchange shirt bila aku dah buat shirt lah, tapi semua tak sempat. Sobss.



Comments
90 Comments

90 Kokokan Suci:

huda jamil said...

alfatihah..

aque said...

takziah juga... semoge ditempatkan di kalangan orang yg beriman...

Nursya Mohamed Hariri said...

:'(

Are Kam Eq Bayl said...

terima kasih, al fatihah.. aku baru tahu jugak..

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

meninggal??
innalillah...
baru je jengahjengah blog diaaaa...
tak percaya...
=(

Naddia said...

aku pon br taw dr faiz td...ajal maut d tgn tuhan..al fatihah

Cik Pieka said...

ya allah betol ke. al-fatihah :( sedih uh , slalu spend time kt blog dy :(

IQ = Iez Qis said...

al-fatihah~~

sllu singgah blog dier melalui blog ini~~ sedih sgt~

Amalina Jo said...

Al-fatihah ):

Isteri Encek Bard said...

al-fatihah buata rwah.. waaa sedih gak, selalu baca belog beliiau

Nazatul Asyikin said...

innalillah :(

aku peminat setia blog dia macam tak percaya dia dh meninggal.

tak dapat baca entry2 die lagi :'(

al-fatihah.....

Mila Ahmad said...

al-fatihah...
rajin bukak blog dia..
entry menarik..klaka dan best!
terkejut sgt!!!!

Syazana Aziz said...

takziah..

Ateynmohd said...

smoga roh beliau dicucuri rahmat . lepas neyh da ta de entry2 baru yg besh dr dye . mgkin Allah lbih syg an dye .

alfatihah .....

Amirrah Zawani said...

al-fatihah..
ya Allah sedihnya.. akan merindui telor.. :(

b a m b a m ' s said...

hilang satu blog wajib terjah setiap hari..sob sob sob..

Al-Fatihah..

Rozuan Ismail said...

Al-Fatihah

combi said...

al-fatihah ='(
cedey...slalu singgah belog dye...

Liyana Aziz said...

al-fatihah

tak kan ada "telor" lagi dalam shoutbox...

(T_T)

dak eina said...

al-fatihah...

munirah said...

takziah kepada keluarga die.. alfatihah..

hana said...

takziah..
semoga di tempatkan bersama orang yg beriman...

Cik Miera said...

tkziah buat keluarga dia.. hmm miss telor..

Al-Fatihah

nurdani said...

al fatihah... :(

Janggel said...

Alfatihah
Baru je tengok blog dia pg tadi..tak sangka dia dah pg.

Sufy said...

Salam takziah, Al-fatihah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

takziah buat keluarga beliau..

d_LA said...

serius x sangka..blog beliau mmg tmpt lps tensen..takziah tuk keluarga arwah..semoga arwah tenang di sana dan ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..Al-Fatihah...

Fika Rozaidi said...

Alfatihah :'(

Lelord said...

alfatihah

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

alfatihah...

HAJAR hasan said...

innalillahiwainnailahirraji'un. Al-fatihah~ semoga arwah ditempatkan dalam kalangan yang beriman. Ameen. insyaALLAH.

wannurfazrini said...

Ya Allah yeke? serius terkejut. tetiba je. Alfathihah buat arwah

sharifahzakiah said...

Innalillah...hmm xsgke pulak...al-fatihah. smoga rohNYA dicucuri rahmat...

mynameismy said...

al fatihah~

~syue~ said...

al fatihah..moga dtempatkan di klgn org beriman T_T

deeya said...

innalillah ...
al-fatihah buat telor .
telor sentiasa di ingatan =(

MiZ Rayy said...

Al fatihah..

dlm ingatn.. :(

Bos said...

sama la kita ayam..bos pun menitiskan air mata bila dengar telor meninggal..walaupun tak pernah jumpa..

miss nadya said...

Al-Fatihah buat beliau..semoga rohnya di cucuri rahmat..Amin..nad tau pon di FB..

AL-FATIHAH BUAT ABDUL HAKIM BIN MOHD KAMAL

hana nabihah said...

alfatihah :'(

http://hanashiro82.blogspot.com/2011/05/youthful-kumar.html

Gayahspears said...

agak terkejut aku..
al-Fatihah kpd hakim...

bact said...

serius terasa kehilanggannya..
alfatihah buat arwah..

laskar pelangi said...

rindu entry arwah :(

Fadah said...

fadah memang tiap-tiap hari datang ke blog hakim a.k.a telor ni nak layan entri beliau...
cepat benar dia meninggalkan kita..
Al-fatihah tuk arwah...

Syafiq Rosli said...

aku pn sm..wlupn xpernah jmpa..tp aku ttp sdih jgk..

Faiz Tapit said...

sian arwah... aku taw malam semalam dia masuk ICU dari izuari... tak sangka pagi ni jugak dia dah takde...

P/s: jom pakai profile pic telor

Love hurt aeNnn said...

tak sangka kan.. sayu je hati ase..
doakan dia bersama para solihin.. :)

Al-Fatihah..

Edy Ramanov said...

salam ayeem ayam. edy dh follow blog ni. edy jugak merasa sedih dengan pemergian telor.

qlah said...

ajal maut ditangan tuhan .

*semoga arwah ditempatkan di tempat org yg beriman .

Ieja zukhi said...

al fatihah buat arwah..slalu baca blog arwah,pasnie xleh la nak baca dh..

darxniq said...

aku pon sedih gak...blog dia blog best kot..walaupon mengarot..

Al-FatihaH Kepada Pemilik Blog “Telordibasuh”

Dalin said...

Inalillahiwainailahiroji'un..
Al-Fatihah..

rudy syah said...

Al-Fatihah..
telordibasuh antara blog yg aku follow...
ade mcm² story beliau buat..
semoga roh beliau ditempatkan dlm golongan org yg beriman..
hilang sorg member bloger aku..
:'(
(tetibe rse sedih lak..)

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

al-fatihah... patutlah blog arwah dah tak diupdate............moga ditempatkan dikalangan orang yang beriman....

cikpia said...

setau aku ko memang rapat ngan arwah kan....???

alfatihah.....

mizzapple said...

al-fatihah.
semoga rohnya dicucuri rahmat.

amin..

Izat Tarmizi said...

Arwah kena jangkitan kuman dekat paru-paru,lebih kurang 3 hari dia dimasukkan ke dalam hospital

Fyka said...

alfatihah..
moga rohnya dicucuri rahmat..

Bella Bell said...

al-fatihah...

Pyka Rahmat said...

serius !? macam takpercaya gila.

alfatihah.

Inchik Eman said...

baru jugak tau berita ni. hmmm, tk sempat nk berkenalan lg rapat dgn arwah. semoga aman disana.
al-fatihah.

zalilah zait said...

al-fatihah...

Dang Intan Duka said...

salam takziah buat keluarga arwah..
al fatihah..

Wanybunny said...

innalillah..

leyzajamil said...

lepas ni setiap kali makan telor sure teringatkan arwah..Al Fatihah.

JuanYuan said...

Al-Fatihah...semoga roh arwah damai di sana ... Amin...

myhardday said...

semoga rohnya ducucuri rahmat..al-fatihah..

cpahniza said...

sdey je..sbb slalu tgk belog arwah..sob sobs

EYFAalias said...

Al-Fatihah.

farhan said...

al-fatihah..sedihnye...terkejut tau berita ni...telor dibasuh adalah blog yg saya follow dan antara blog yg saya selalu lawat..

shereena said...

al-fatihah..salam takziah utk fmly beliau..

hayra said...

al fatihah . but i still cant believe it . macam terkejut sgt . dah la aku suka baca blog dia . :'(

Anonymous said...

al fatihah..

anies anessa said...

blog wajib terjah bg aku setiap hari
semoga beliau ditempatkan di kalangan org beriman
al-fatihah

Miza Yusof said...

al fatihah dan salam takziah diucapkan.

iLa suHaiLa said...

sabo... :(

Anonymous said...

rase sgt sedey atas pemergian someone yg sy xkenal pon..ini la kuasa tgn yg menaip.. :(

mushroom said...

tapi memang sedihlah sebab dia dah xde kan.. aku pun tersentap jugakla

asybedazzle said...

Alfatihah, setiap yg hidup akan mati. semoga dia berada di dalam golongan orang yang beriman, insyaAllah

rudy syah said...

takziah buat keluarga Arwah..
aku pown sedih gak Ayeem...
belom sempat telor menetas, diew dah pegi dlu..
telordibasuh adalah antara blog yg aku follow....
semoga roh beliau ditempatkan dlm golongan org yg beriman..

iyou said...

al-fatihah...
isk isk isk... iyou nangis jgk sbb blog dia antara blog penyeri hidup iyou.. mmg wajib bukak... tp lepas ni blog tu sunyi daa

AdaApe..? said...

salam takziah.. :(

Echin Nadiossa said...

al-fatihah

Pijisketch said...

tak sangke aku bole titiskan air mate bile bace entri ni :((

Ain Zulaikha said...

telor...., al-fatihah...

Anonymous said...

mmmmm...sedihnye...walau tak kenal..
tak sangka sangat2..baru jek baca blog die 2 - 3 hari lepas..tau2 jek dah 'takde'..
(T___T) aku bukanlah sesape..cume hari tu terkantoi baca blog die dengan abang angkat yang aku panggil 'En. M' kat ofis ni..
sejak tu la die panggil aku telordibasuh..tp everytime die panggil aku camtuh, aku akan jawab 'tu bukan blog lucah k En.M!!'
so, disini aku ingin mengucapkan takziah kepada keluarga, rakan2 dan rakan2 blog beliau..semoga tabah dan berdoa banyak2..(aku da tak dapat nak menahan airmata..sebak sangat..)

thanks, silent reader Kido.

kusiberjalan said...

seyes!!!! takziah di ucapkan... tak sangka giler... blog dy dah lah best...

wOrLdOfsEcReTwHisPer said...

innalillah..
terkejut bila baca kat blog cikepal,
huhu..

sedey juga even xkomen2 blog dia
tp saya dok baca blog dia..

al-fatihah..
semoga allahyarham ditempatkan
bersma2 dgn org2 yg beriman dan
beramal soleh..amin..

=(

YOUsoF said...

al-fatihah..


Aku pun tak berapa kenal, tapi serius rasa sayu jugak kot..