Sunday, May 01, 2011

Aku, Hamzah Ian dan Anak Kami

Seperti yang rakan-rakan Facebook kami tahu, aku dan Hamzah Ian dah lama menjalinkan hubungan laknat yang songsang. Ramai juga yang terkejut, ada yang tumpang gembira. Ada juga yang ucap tahniah.

Tapi sebenarnya kami dah menjalani hubungan gay ni dah 9 bulan lebih lamanya. Cuma ketika itu kami menjalinkan hubungan sulit. Sehinggalah doktor mengesahkan yang kami bakal menimang bayi. Setelah bayi dilahirkan, barulah kami letak "In Relationship" di Facebook tu. Sekarang anak kami sudah pun berusia dua minggu. 

Baru dua minggu, tapi dah mampu merangkak. Mungkin datang daripada kuasa Ultraman bapanya. Ya, aku lah ibunya. Pahal lu gelak-gelak? Nak tengok pappary glands aku ke? Tak boleh! Laki aku je boleh. Aurat tahu? Berdosa saya nanti. Uhukkk, maaf bang Mejah, mereka yang kacau saya. Bukan niat saya nak melayan mereka.

Comel tak? Say hi to Hameem Iam! (Hamzah Ian + Ayeem Ayam)
Tak comel ke? Sampai hati korang. Tampar muka dengan pappary glands kang. Okay lah, mungkin nampak pelik, cuba tengok anak aku dengan selebriti pulak.
Korang tahu tak korang boleh VOTE AYEEM AYAM tiap-tiap hari (sekali sehari), bukan sekali seumur hidup je? VOTE lah ittew tetiap hari ogayh? Terima kasih pada yang terus menyokong Ayeem Ayam yang sedang menyara ayam-ayamnya. Free je pun kan? Hehe. Love you! Comolot jom. Mmuuaahhh!



Comments
91 Comments

91 Kokokan Suci:

buDAK keCIK said...

owh. ak xtaw nk kata ape

kahkahkah

*gelak guling2 je yg ak mampu

HALIM said...

wei, saga FL ko nak letak mane? hahaha

Are Kam Eq Bayl said...

#LOL... ghairah ? HAHAHAHA

Pijahh' de-Arr said...

baby tu dah ada gigi..lahh..

Faiz Tapit said...

nokk, u curang ngan i nokk!
sampai hati... isk3

bella dela rosa said...

takut gileee muke anak koranggg

adrinaqamarina said...

menakutkan ah muka dye. tambah3, mata.

Miss El said...

hahahaha

sumpah kelakar spesis baru ni.

dunie dunie ;D

aku dan dia said...

gile ah..comel anak ayeem..hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Hamemmmmm hamemmmmmm

aku dan dia said...

gile ah..comel anak ayeem..hahaha

hamzah ian said...

babis.. hang tayang anak haram ittew

SofieyAzwa said...

Anak macam Ultraman! Hensem.. Haih puan ayeem.

Sophia Rani said...

alololorrr.. tgk muka baby tu mcm mintak pelempang je... uhuk3

Ayeem Jemain said...

@budakkecik takyah kata apa haha

@halim bini sebenar. haha

@akim hahaha :p

@pijah haha dia cpt membesar

@tapit u lambat pit. dia da tawan hati i dulu pit

@bella haha tak baik lah.. kesian dia

@adrina hahaha mata otomen

@missel haha spesis manusia+otromen+ayam

@akudia haha tenkiu

@lolly comel kan? hameem

@hamzah takpe la. melayu skang da open kan?

@sofiey hi sofie. awak sihat? jom sembang hal pompan haha

@piah berani awak ye! nak kena lempang ngan ibunya??

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

ok fine. dah request nk jd friends kat fb tp xapprove2 pon. haha. i tingin nk jd friends ngan wife amjah ian tu :P

chittysarah said...

comel anak yep~~
kikiki
anti tangkap gamba banyak2 upload kat fb ye

dhilla nazli said...

anak tu da ade janggut cam ayeem,, kah3

Hashira Yusoff said...

haha..gile la ayeem ada rahim! :P

Pinky Pixie said...

alolor. tomeinya. mcm muka papa n mama dia la.. ekeke~

Ayeem Jemain said...

@nabila haha ade ke? ala, jarang app2 org ni kalau tak kenal. kalau nabila letak note lain lah ;D

@chitty hehe tenkiukk

@dhilla haha mesti la. like mother like son haha.

@shira haha jgn main2!

@pixie hahaha sama kan?

aaymanieyna said...

anak nye comel.. hahaxx

Nyze 二ザ Crazee said...

pengsan 88kali.. =__="

kusiberjalan said...

anak tabung uji ker ni? ahhaha

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahah.. yuyu nak mengasuh beliau boleh tak!??? comel nya! lempang kang!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

comel anak ultromen ni ek hahaha, fareha rahmat mmg le kakak pyka rahmat

Fyqa said...

haha. muka mintak penampo

wannurfazrini said...

boleh saya tahu anak kamu berdua ni jantinanya ape?

...:i'm ezza haniza:.... said...

comelllll...kahkahhkahhhh

hans0 said...

pandai berkokok tak anak kau? nice lampin, nampak bersih tanpa dedak melekat

Ayeem Jemain said...

@ieyna hehe tenkiu

@nyze hahaha. kesian, tak penat ke?

@kusi haha tak lah. pancut dalam

@yuyu haha takboleh! nnt yuyu asek lempang je, yuyu gak yg kena fire nnt haha

@fareha haha cool! tak sangka kekeke

@fyqa hahaha jgn laa

@fadz lelaki.

@ezza haha apa gelak2? cam tak ikhlas

@hanso anak aku reti berkokok dan fire

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

ololol..comel2..ko dah register belum anak ko ni yem?..nanti cukur jambul jangan lupa jemput aku... =D

maya sarry said...

hameem lam ! hahaha , boleh la tahan comelnya :)

noraliza said...

hahahahahahha..laki ker anaknya nie.

The Sharkox said...

choemeyl shial... aku pun nak kapel la. tapi dengan sape eh? sayfool available lagi tak? haha

Diyana said...

kfine nak pengsan tgk anak korang

nak jadi babysitter boleh takk

hye hameem tgk kakak cepat.Hyeee hameem

Heidi Shafiq said...

hish.. gay serius ni..

zacky ~786~ said...

comel giler..~ hahaha

♥sophie♥ said...

demn demn,, mencik mencik,, guling2 da nie,, ~ kehkehkeh

ayeem bg dea susu cepat !grr

♥sophie♥ said...

luper ler,, sian zemo,, ~

♥dalila ramli♥ said...

Hahahahahahdoy.

crayon said...

fuck! aku jelez

amalia said...

NAKAL makin menjadi2..!!! hahaha...agak2 bile nk kurangkn cikit tahap kenakalan tuh??!!!huhuhu

HafizRahman.com said...

buruk benor anak ko..ikut sape la nih?hahaha

Cik Miera said...

ikut muka ko la...haha

CikBulat said...

yaksss ! mcm hareemm!

Cik Miera said...

ikut muka ko la...haha

haasyaa said...

Apa benda lah kau merepek ni. Hameem Iam, memang sedap nama.

Fina Fento said...

Ya Allahhhhhhhhhhh


Sabo je la

Pijahh' de-Arr said...

ayeem tdi aku nmpk hidung sma mcm baby tu lahh..~

Wan Zulqhairi said...

Anak nampak tua dari mak ngn bapak.. apa kes.. padan muka hng pa.. hahaha..

Zulfahmi Abidin said...

damn.aku igt dye gune teknik bertelur.siat lah.^_^

Cahaya Kehidupan said...

haha,tapo nak? =P

Ayeem Jemain said...

@bal belom. biar je la. takyah sgt skolakan dia. jd superhero je haha. ok insyaallah

@maya hehe mestilah comel

@noraliza hehe laki

@sharkox haha saifool dah lobos ko nak ke?

@diyana haha. kakak ke? bukan nenek?

@HS agak lah. hamzah la ajak kapel

@zacky haha tenkiukk

@sophie haha. jahat tau gelak lebih2

@dalila hahaha :p

@crayon jgn jeles! u kan ada telor

@hafiz haha siot direct punyoo

@miera hehe tula. comel kan? haha

@bulat tak baik tau ko

@hasyaa hehe sedap kot hameem

@fina hahaha apa?

@pijah tadi nampak? haha

@zulqhairi haha cinta songsang camni la

@fahmi takde, aku masih beranak.

@cahaya nak nak!

Gayahspears said...

pala bana :))
sedap ke comolot... hahaha

meowwmania said...

kusss smangat!! :D

azi nur said...

hahahahaaa

ank_amin said...

mcm mana lah hameem iam nih klua.

lg satu, xnmpk pon hameem nih mewarisi hamzah. muka ke ape ker.



mewarisi balung ayeem tuh ade laa. heh!

cik ieMah said...

campur gene ayam,otomen sama arnab tang gigi.hahahahaha

mlyn said...

auch... x tahu ape yang hendak ku kata kan... hahahhaa...

Ayeem Jemain said...

@gayah entah, jom try haha

@meoww hehe cam mak aku

@azi hahaha

@ankamin otromen merah2 tu ape? grrr

@iemah haha entah mane dtg arnab kan

@mlyn haha tak perlu kata apa2

Wanybunny said...

ha ha ha, buruk bebenor anaknye. kah kah kah!

yaya_flanella said...

haha. comel dah ada gigi sebatang. anak lelaki ke pmpn? :pp




*wuhuu. rasa nak pengsan ayeem dtg tinggal komen. selalu yaya dtg baca je kat sini segan nak tinggal komen. :')

shatooman said...

aku dah agak dah selama ni mmg ko ada hubungan sulit ngan mejah.. akhirnya ko ngaku jugak ayeem slps dh dpt anak..hahahaha

ira-yoshida said...

tak terniat nak kata comel..

tapi kata gak la comel..haha

lea said...

pappary glands tu apa?

papaya aku taw :P

b a m b a m ' s said...

hahahahha!comel lar jugak..ckittttt! ahhahah

Ayeem Jemain said...

@wany haha jujurnya!

@yaya haha lelaki. haha tu pon nak pengsan kan?

@shatooman hahaha. terer ko mengagak

@ira haha perlukan pujian yg ikhlas sahaja

@lea haha tetek lelaki

mUm_tAz said...

Tahniah ayeem. Bile lagi nak beranak?? Anak puan ayeem tu boy ke gurl??

Ayeem Jemain said...

@mumtaz tgk la kalau ada rezeki. baby boy ok

Amirrah Zawani said...

hahahaha!! sedap nama.. :)

sweet stalker said...

hahahaha, kelakar lah awk! adoii..

ParkAir said...

Hehe kalu lah betul2 ada agak menakutkan la weii..

Fayy Azmi said...

HAHAHHA ! ayeeem ! comelnyee anakk hngg ! haha, gg die <3

FH said...

sape bapak, sape emak ni? haha

zarifahmr said...

weiii gilaa laaa awat comel sangat anak hangpa ! grrr

*pengsan*

Echin Nadiossa said...

hahahah comel lah.tp apesal kelabu asap kulit dya.err =p

wadah.khalid said...

saiko!

wadah.khalid said...

saiko =.=

Ayeem Jemain said...

@amirrah haha thanks

@sweet haha tenkiu

@parkair haha aku sendiri takot wei

@fayy haha comel kan? gigi sebatang

@FH kan dah tulis aku emak

@zarifah haha tenkiuuu

@echin haha coklat lahh

@wadah hahaha

Cik Pieka said...

anak korang comel. ikut sape? mak nye or ayh nye. haha

Ayeem Jemain said...

@pieka agak2 ikot sapa? haha

ayu :3 said...

kahkahkah! lawak dowh entry nie, sampaiiii hati tak bg jemputan kat fb yeee, yelaaa fine laaa :P

amirah said...

lahai tiutnya anak terlarang ni..

Ayeem Jemain said...

@ayu haha takde persandingan pon

@amirah haha time kasehh

mira shahidan said...

gila ah anak nanti ekot perangai mana ah kan.hahahah..
sweet gila hameem lan.

nadia natasya said...

ahahahaha aultraman bhaaaaaaiiii

soleiha roffie said...

comei gak anak hangpa ni..ganu+jowo

Ayeem Jemain said...

@mira haha perangai dua2 sama. takde beza.

@nadia haha jgn main2!

@soleiha hoho gawo! :p

Husna Lana said...

hybrid genes ayam ngn ultraman maka terhasillah hameem iam. so kiutt. kehkehkeh

icagocha said...

haha!! rase nak lempang je tgk anak kau ni..pelik sgt