Tuesday, April 12, 2011

Benda Benda Yang Buat Aku Nak Jerit Fuuu!







Dan banyak lagi di FUUUBOOK

Fuuubook ni Ragetoons versi melayu. Apa yang buat korang rasa Fuuu pulak ya? Kongsikan komik korang kat Fuuubook dan dapatkan backlink! Lukis komik ni tak sampai setengah jam kot. Kalau lukis orang lidi lagi copek! Woot~






Comments
91 Comments

91 Kokokan Suci:

chuu said...

waaaa.,,, yang last skali tu mmg.... grrrrrr.... x suke tol >.<

eton said...

yg first x leh bla.. hehehe

-telordibasuh- said...

ape ni lucha laaa hahhaha.
i suke sgt ade read more haahaha

JuAn NaSir said...

haha...thanks buat aku gelak,hehe

Farra Rosse Earhart said...

haha. yang music kat blog tu memang buat orang baran la. spatutnya x payah letak pun memuzik nih. kalu nak letak sangat silalah pakai yang ada button pauseeee =)

budak awam said...

haha bakar line owh..
bikin panas jew..
lagi2 yang mesej tu..
macam xde perasaan jew huhu

Fyqa said...

hahaha. best kot

GiveAsh said...

hahaha..lawak kartun kau..

nak gelak lagi..hahaha
vote leceh paling tinggi..:) <-smile

d_LA said...

K

Ieda Al-Habsyi said...

hehehhehe msg pendek je, laki aku le tu, mencik giler ;p

::amoimaniac:: said...

macam komik dari 1 tmblerer lah :)

Faiz Tapit said...

fuuuuu!
rmai tak suke dowh.. homaigod

sherah said...

hahaha empat2 aku suka XD

adrinaqamarina said...

naseb ada poll. boleh suarakan rasa terpendam~

:PP

IQ = Iez Qis said...

perghh~~ layaann~

"Che Ain" said...

hehe..slalunya kan lelaki yg suka bls msj pendek2.. kan dah terkena..fuuuucuunnn....

Inchik Eman said...

woahhh! bess ah blog cemmtu wehh!
mmg btol btol FUUUUUUU!!

Inchik Eman said...

woahhh! bess ah blog cemmtu wehh!
mmg btol btol FUUUUUUU!!

cik ziqa said...

HAHAHA...geram sgt si ayeem ni..sabar2.. ;)

ila said...

katun y no 4 tu..mmg bengang gile klu kita taip msj pnjg2, org reply "k", "oo"..rasa nk hentak2 je hp.. -_-

syAzAnA said...

kalau xreti lukis cmner?

syAzAnA said...

ohhh. okayy. paham sudah mcmner. hehe

Ayeem Jemain said...

@chuu haha pompan suka camtu. grr

@eton hehehe geram lah. terlepas!

@telor hahaha sbb ko ada readmore jugak. hahaha

@juan hehehe. welcome

@farra tau takpe! grrr

@budakawam haha tau takpe. geram lak aku!

@fyqa haha buat lah fyqa punya ;D

@giveash haha kau buat lah kau punye lak. bg aku gelak haha

@dla dem lu haha

@ieda haha jgn mencik2.

@amoi haha mmg lah. femes lah komik fuuu ni

@tapit hahaha tau takpe

@sherah hahaha ada byk lagi kat fuuubook tu. cuba tgk ;)

@adrina hahaha. aku tau ko mmg tak puas hati. bukan apa, readers are no.1

@IQ hehehe layan

@cheain haha pompan pon sama lah

@inchikeman hahaha buat lah kau punye polak

@cikziqa haha mmg geram! hati panas!

@ila hahaha tau takpe. rasa nak hentak org tu

@syazana hehehe org lidi pon boleh ;D

lassiegewdix said...

ok.


nak kene pelempang tak gitu gaya kumen ?

Ayeem Jemain said...

@lassie kalau boleh nak lempang. tp takpe, lassie ada cikenpox. so, dimaafkan haha

Wan Zulqhairi said...

terbaek ar...!!! memang semua pernah terjadii...

Lizzie Yasmin said...

msg semangat pangjang lebar vs k?? hahaha

The Sharkox said...

k...

Majz said...

haha..reply msg 'k' tuh mmg xleh blah ar, hntar msg pnjg lebar die komen k jek...haha eh chickenpox dah oke ker?

Khuzrin Kamarudin said...

Kau dah baca blog obe? yg tu stailo gak ruangan FUUU dia...

misz Qahirah said...

jaat no awek kome...hahahaha
ade ke sepatah je reply..hahahahahaa

JuanYuan said...

awaek pakai coli??

fuuuuuu

Tun Aqilah said...

yang pasal mesej tu mmg ye
hahaha
rase gram je klu bls pndk cmt :D

Cik Nursya said...

hahaha.. cam hampeh.. sabor jela..

cikpia said...

takat nak msg K tu baik tak payah msg. he he.... memang FUUU la!!!

myhardday said...

o..lawak!..hahaha

zahidah dihaz said...

yang last memang fuuu...


New Entry: A PERFECT GIFT | PEN?

EiQa PiKa said...

okayy. yg bhgian mesej tu betul buat sakit hati -,- haha. FUUU !

Ifti Larina said...

tanak ayeem buat readmore! tanakkkkk!!!!!!!!!! please dont!!!!!!!!!

kata kila said...

hai yang.okbai

kata kila said...

kahkahkah.test hantar komen gitu. weh tak best lah read more. dop best!

wannurfazrini said...

last skali paling menyampah. nmpak sgt dia x interested apa yg kite hantar , sedih :(

Ayeem Jemain said...

@wan haha jgn lupa buat komik ko plak aku nak tengok. hehe

@lizzie hahaha mmg sakit hati weyy

@sharkox darnit

@majz hehe tau takpe. dah ok dah alhamdulillah. tinggal parut je

@khuzrin haha mesti la baca blog serius tu. bukan fuu je, sume expression ada! haha

@qahirah hahaha kan dah kena cerai. padan muka

@juan hahaha bikini broo! fuuu!

@aqilah hahaha thats why

@nursya hehehe. tgh sabor ni

@cikpia haha tau takpe. baziaq cred je

@myhardday hehe jgn lupa buat kau punye plak! ;D

@zahidah hahaha tau takpe FUUU

@eiqa hahaha. sume sakit hati dgn yg tu

@rina hahaha ye ok ok. ni last eh?

@kila haha aku baru nak tampor. seb baik gurau haha

@fadz tu laa. jual mahal. malas layan. poyo!

Umat Manusia said...

Memang camtu la adat manosia..Tak leh lari..Tipical malaya

ParkAir said...

Pergh terbaik lah! aku nak try!!

*cimOt* said...

laki yg slaloo msg k tu..

Ayeem Jemain said...

@manusia haha kemain serius kau

@parkair haha. try jgn tak try. tp ko jgn lukis lawa sgt haha

@cimot haha bukan pompan ke?

azi nur said...

pangkah je tak payah stop paous...haahaa

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....k..


*agak2 best tak komen aku tu?..haha

yem..readmore oke je..boleh up pageview ..hehe

SnowladieS said...

hahahhahahaha inrelationship dgn jongang hahahahah :p

Ayeem Jemain said...

@azi hahaha tau takpe

@bal haha aku buat mmg sbb PV lah. tp papahal readers kena diutamakan. readers lari apa pon tak dapat :p

@snow hahaha kenapa? bf jongang eh? hahaha

Robot | Sakti said...

fuuuuuuuuuuuuuuuu


grrr..

Naddia said...

k

cik rama-rama said...

ayeeemmm,i take time nk fhm u punyer msj...outtt..betapa sucinyee otak aku...miahahahaha

Ayeem Jemain said...

@robot hoho robot kembali

@naddia k

@cikrama2 haha takde pape yg kotor pon ok kat sini. grrr

Wuucin Kimora said...

hahahahhaha

SnowladieS said...

tu ha awek da cun cun seksi nampak body tu sume, tibe2 bf die jongang hahahaha heee :p
tiuptube, fuu ,pakrodi and inesen tu sume ayeem yg buat ke? :o




insyaAllah my future BF 'll not be jonggang :p

putERi-kAtEk said...

hahahahaaha lawak gila... yang bawah tu tak boleh blah...memang bengang kan?

Ayeem Jemain said...

@euucin hehehe

@snow hehehe ye la tau la. tanye bf hang jongang ke haha

@katek hehe tau takpe! grr

Lilianna Mardiana said...

Yang balas sms jawab "k" tu memang FUUUUU!
Haha boleh jadi gaduh la sekejap sebab reply mesej gitu :P

Farid Casablancas said...

@Ayeem : Haha lawak2 !! Pasal No.2 tu kau takleh nak FUUU blog pasal Music Widget kat Blog aku ada Button STOP ngan PAUSE, lagipon MP3 Player tu aku buat sendiri.. haha.. pasal yang No.4 tu aku memang rasa nak bagi buah lutut, tapi kalau si dia yg tolong Topupkan, aku terpaksa kena layan walaupon hati rasa dah nak FUUU !! hahaha.....

HazHand said...

hahahha,harem ayam nih...
aku suke yg awek rply,"k"!!! Mst rse nk cmpk handset ko kn..hahah

Zikri Husaini said...

penat2 sms.. jawab k jer... haduusss

Nuar El-Ummar said...

same2 membele naseb ayeem ayam..hehe.. ^^)

http://noarelumar.blogspot.com/2011/04/pastikan-telo-dbasuhx-tipu.html

aLya maNip said...

haha..nie memg kes mintak fuuuu la..

Ayeem Jemain said...

@liliana haha gadoh kejap? silap2 boleh cerai kot. hahaha

@farid haha. asalkan tak autoplay. senang ceghita. ;D

@haz aku cabar ko campak android ko hahaha

@zikri hahaha mmg hadoii! fuuu

@nuar hehehe ape ni ape ni ;D

@alya haha yeah! nak sgt fuuu, kita bg

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

perghhhh..ayeem..


comel gila fuubook tu..ayeem wat blog macam FB kan..hehehe..comel gila laa..teruja sangat..terkejut tadi ingatkan bukak FB rupenye bukak blog..

wahahaha^^ very niceeeee :D

Ayeem Jemain said...

@tim hehehe. download template je. then ubah2 sikit ;)

Miss Mieza said...

hahahaha...kejam gila yg c awek tu. k je die bg...yg si laki tu pulak pny la beria cite panjang2..hahahha

Farid Casablancas said...

@Ayeem : aduhhh.. makan dalam jawapan yg kau bg tu.. oklah, lepas nie aku Disable kan Autoplay.. haha.. (Kena dengar nasihat org lama) haha

GiveAsh said...

ayam nak tanya la cam ner ko letak survey ko tu dlam body content..
aku dah try test tak blh pun..
tolong tolong..(smile)

Ayeem Jemain said...

@mieza haha pompan mmg kejam! grrr

@farid haha. kau pasang autoplay ke? aku pon taktau. anyway sukati kau la kan, blog kau. ikot masing2 punye diri la.

@ash copy paste code kat entry je lah. dekat edit html

mancai said...

salam singgah, huhuhu pastikan maharaja lawak tak guna trademark ni....

Pjaz a.k.a kud0o said...

grrrrrr...
heheh
nice entri:D

Ayeem Jemain said...

@mancai haha trademark apa? :D

@pjaz hehe thanks! ;D

lady dayana. said...

hahah yg ats tu memang sume FUUUU XD

Farid Casablancas said...

@Ayeem : ya, aku Autoplay kan Music Widgets ciptaan aku tu, bukan apa, aku boring kalau blog aku diam, sunyi jer.. haha.. btol2 cakap kau, blog sendiri, suka hati lah :D

Isteri Encek Bard said...

hihihi lukisan comelllll

nanie zainudin said...

fuuuuuuuuuuu...
bestnyeeee...h.ahhahaha
yg paleng xmenahan nk stop
widget tu...haha....
nanie trus buang lagu kat belog nanie :)

FIRDAUS HUSAIN said...

sempoi ayamm...
:)

Ayeem Jemain said...

@lady haha mmg fuuu semua!

@farid haha. tp tu lah, terpulang lah kita nk buat blog ni utk org ke utk diri sendiri (syok sendiri). kalau nak orang baca, jgn buat yg orang tak suka lah kan. tu je ;)

@isteri hehe hantam saja tu

@nanie haha yeke? serious orang tak suka lah. bukan ayeem sorang

@firdaus hehe meh upload ko nye

Farid Casablancas said...

@Ayeem : btol2.. lagipon lagu yg kita suka belum tentu org lain suka.. haha

Ayeem Jemain said...

@farid hehe yang tu aku setuju. kita kadang2 pasang pon utk kita dgr, bukan org. tu sbb pasang lagu yg kita suka je kat blog hehe

Fiqah Din said...

HAHAHAHAHA, AYEEM GILAAA! HAHAHA :DD

Fiqah Din said...

Eh silap, tu komen untuk iklan haha.

Ayeem Jemain said...

@fiqah hahaha boleh plak salah ;D

Dawa said...

yg 2nd psl lagu kt blog tu mmg tepat dan sgt sinis. hehe

Ayeem Jemain said...

@dawa hehe just being honest. ada yg marah terpulang lah hehe

SnowladieS said...

ya allah. tade bf cmne nak jongang hahak future bf rupe2 ala-ala awal ashaari+fahrin+ayem sikit hahak.

trornye ayem handle tiuptube, fuu ,pakrodi and inesen ni sume =.=

nanie zainudin said...

oh i see..patutla tgk belog otai2 xde lagu..nanie newbies..seriously xtau pape..bace FUU ayeem ni..bru tau..haha... okeh lagu lagi keh ^_^

thx ayeem n farid casablanca

Ayeem Jemain said...

@snow haha apahal ada ayeem sikit? hodoh la nanti. tu blog member lah. kecuali fuuubook.

@nanie hehe kena observe. jgn syok sendiri je. kena perhati betol2 blog2 otai ni apa yang ada apa yang takde. ayeem pun blajar dr blog otai lah ;)