Tuesday, January 18, 2011

Tutorial | Center Registration



UPDATE : Thanks sebab buat promosi mulut ke mulut, Iqa. Mahal tuu
UPDATE : Thanks jugak dekat Kina atas review pendek ini.



Comments
35 Comments

35 Kokokan Suci:

░♥si lampu neon♥░ said...

yeyyy ! dah ada tutorial baruu aku tunggu2 jerrr = )


Check it out Entri Paling Best !
# Buat Banner Flash Dengan Adobe Flash CS3 !#
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

zaL_cdpx said...

lappy rosak so xlh try lg !! **sob..sob

░♥si lampu neon♥░ said...

ayeem, nak password leh? neorul87@live.com



Check it out Entri Paling Best !
# Buat Banner Flash Dengan Adobe Flash CS3 !#
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#


ty =)

JuanYuan said...

thanks cikgu..haha

Iqa said...

Ayeem! Thanks tau bagi password, baru nak tanya tadi. Hee xD

Anip™ said...

cool beb, aku nak !

BLOG GEMPAKZ SIOT

SyafiQ Bleszynski said...

apakah ini? err..err..
hahaha

nak ayam tak? jom singgah baca komen entri aku pasal kawan!

MR.ScreamO said...

wow!best lagu bingit..lagu band mana tu?hee

diamuslima said...

yaaa.. apakah paswordnya???

Robot | Sakti said...

gila!!!

ayam layan hardcore

hahahaha

Ayeem Jemain said...

@neon tak sabar sbb ko nak buat tutorial versi ko kan.

@zal kat opis pon orait je. hehe

@juan welcome hehe

@iqa hehe dont worry. mst dapat punye

@anip kalau dah subscribe, insyaallah dpt ;)

@syafiq hehe ok ok

@screamo band august burns red. antara band paling epic, lagu2 diorang susah nak main. berbunga2.

@dia subscribe dulu. kan ade tulis kat flash tu.

Ayeem Jemain said...

@robot haha jangan main main ;D

akmalhilmi said...

wow..dah bertuka da
dj in da club yaw
bersama dj ayam :p

Ayeem Jemain said...

@akmal haha ya'a'aww.. wassap yo! dj ayam in da hauz! haha

Ninie said...

pergh lama gila tak singgah blog ayeem! da baligh rupanya blog ni. EHEM

Nieza Micha said...

dah try dah... jadi.. hehe.. tunggu tutorial pasni lak.. tp aku nak tau la camne kau wat silau tu bergerak kat huruf eyh...?

hope pasni tutorial psl tu pulak... hehe...

Ayeem Jemain said...

@ninie haaa tu la sapa soh tak singgah. dah baligh dah. dah ade anak pon haha

@nieza haha ok, yg tu aku buat utk tutorial nnt. skang lesson baru. lesson utk pemahaman :)

Nieza Micha said...

lesson untuk pemahaman...? maksud nye...? hoho..

Ayeem Jemain said...

@nieza kira lesson ni basic gila la aku bg. tutorial nnt baru la aku buat contohnya, macam mana nak buat basikal bergerak. tutorial gabungan banyak lessons.

hamzah ian said...

nak

Ayeem Jemain said...

@hamzah nah

Iqa said...

Kalau macam tu, ada je tutorial baru bagi la password hehe. Eh tak dapat sangat yang ni, waktu nak drag ke tempat lain tu. Tak faham.

Hahaha promosi mulut? Mahal la en, famous sikit hahaha :D

Ayeem Jemain said...

@iqa tak paham? ni mesti tak buat tutorial yg sblm2 ni

haha thanks!

Gayahspears said...

nape tak blh pon :( siak toi!!!

Ayeem Jemain said...

@gayah ala ape yg tak boleh nye? :(

Iqa said...

Eh sesukahati je, buat tau! Haha. Jap, cuba balik ^^

FaizFizy39 said...

aha, cam best je.
nahhh. nak subscirbe
faizfizy39@yahoo.com.my
faizfizy39.blogspot.com

TINA said...

dah dpt..trma kasih awk sbb sent pswrd kat email sy

Encik Blogger said...

ayam~~ same name ngn member aku

SperMAtids BloG said...

yeem! asal ak tulis paswrd ko bg kat sini die kata salah??
=(

Ayeem Jemain said...

@en blogger kem salam dia. hehe

@sperma ehh mana leh salah. betul punya. tgk betol2. takde lagi org komplen salah haha. ko first

SperMAtids BloG said...

sumpa xbleh wak!! ahaai~
jap,emaiL 2, KNE BG EMAIL BLOG KEW??
ak bg email lain, bkn email yg gne utk blog..
ahha
2 ke punca sperma aku xberjaya masuk ovum?

nie email blog..ahha
curlykertak14@yahoo.com
http://spermatids.blogspot.com

Ayeem Jemain said...

@sperma hahaha bangang, takde kene mengena langsung sial. ingat canggih sgt kot app aku ni siap intergrate ngan email blogger. hahahaha lawak doh

Yousof said...

Awak memang rajin! siap buat tutorial sebagus ini..





Hahah ketinggalan gila baru sekarang aku nak tengok.. Lama tak sentuh flash ni, aku berangan terus jadi hebat macam kau je.. ;D

akoo said...

ayeem, takde dah ke tutorial?