Saturday, January 29, 2011

Siapa Geng Ayam?

Geng Ayam ni sebenarnya geng yang selalu sama-sama borak dalam facebook. Bukan borak je, mengarut, merepek, meraban dalam reban semua lah. Kalau nak tahu macam mana boleh terbinanya geng ayam ni, sila baca gambar rajah di bawah. Sebenarnya perbualan ni panjang lagi, tapi detik-detik penting semua ada dalam ni. Terutama detik yang kat bawah sekali tu, penting tu! Hehehe. Malu kok ahhh (gedik tahap abah)


*****************************************************************************************************

MEMPERKENALKAN...

1. LIYANAYAM - liyanaa.com



















2. AMARAYAM - belog-cap-ayam.blogspot.com



















3. MYZAYAM - myzaali.blogspot.com



















4.IKAYAM - cutsiewootsiehoneybunny.blogspot.com



















5. LASSIEYAM - lassiegewdix.com/



















6. AINAYAM - nurainhasan.blogspot.com



















Tapi untuk geng-geng ayam yang penuh, boleh lah check dekat sidebar liyanaa.com. Ramai lagi, tapi yang dekat atas ni semua antara yang terapat lah. Aku lukis main hantam je. Haha. Kalau nak lawa, suruh lah Ikayam lukis. Dia kan terer! :D

P/S : Depa ada buat Gathering Geng Ayam, tapi macam tak ready je. Malu kok! Tunggu aku kurus dulu boleh? Haha. Plus nanti depa buli saya, perempuan ramai kok.



Comments
68 Comments

68 Kokokan Suci:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel2 blog diorang!!!:D

eykameow said...

HAHAHA cool yaw.
forever friends ok?
:)

suffer8zine said...

alamak, den x de :P

Terkini : Trend Gigi Bercahaya di Jepun

Ayeem Jemain said...

@fifi hehe memang lah, sebab diorang dikategorikan blogger yg maju :D blogger maju biasanya mane ade yg layout burok kan? ;D

farhan said...

hahahaha.... kurang asam tul... ramai gak ko nye geng ayam ni.... pencetus btul ko ni....

Ayeem Jemain said...

@eyka hehe ok eyka! *sign contract* ;D

@suffer haha ko geng ayeem lah ;D

Ayeem Jemain said...

@farhan haha bukan aku sorang, ade lagi sorang. belog cap ayam. thats why jadi ayam tu. hehe. ko kenal myza tak? dak kptm tu ;D

farhan said...

kenal2 cam tu je.... oh... die juga ke..... hehehe....

tiqaa said...

kalau suka makan peha ayam kira boleh join tak? huahahaha.

Ayeem Jemain said...

@paan kira kenal la tu. hebat lah. mmg abang faci ni takkan tak kenal kptm students even seorang eh? haha

Ayeem Jemain said...

@tiqa takleh, kena makan peha ayeem baru boleh. hahahaha

wannurfazrini said...

adehhh semua geng kau popan! kau sorang je laki . apa kess ? makan bsr la ni? hahaha

farhan said...

haahahaha.... cam cipan je ayat..... aku knal pun kat fb laa... tk ingt aku add die ke... die add aku... daha lama dah... die antara yg first 100 jd friend list aku.... tapi komen pape kat post die pun leh kira ngan jari... hehe....

-telordibasuh- said...

hahhaaa...oo part sembang lucah ngn aku ko xnak post ke ayeem hahahaha.demmm racist laaaa

Ayeem Jemain said...

@fadz hahaha. sial je ayat. ada lagi 2 org laki and 2 orang pompuan kalau tak silap.

@farhan haha oo yeke? tak pernah jumpe kat luar lah? ingat jugak ko sume details2 tu eh? cool, mst ko minat kat dia. hahaha

ashraf said...

ayapyam xde ke? huu

farhan said...

cam &$%^$ je ayat... hehehe... aku ingt sbb die pernah jadi model arif...

Ayeem Jemain said...

@telor hahaha. aku nak post, tp nnt muntah. haha. geng ni dah betol2 established lah. bukan aku main letak je haha

@ashraf haha ayapam la. baru sounds tamil sikit haha

Ayeem Jemain said...

@farhan hahaha. la yeke, patot lah. arep pon kenal gak upenye ;D

farhan said...

hehehehe... g ar tgk page die... die ade ltak gmbar yg arip amik....

Ayeem Jemain said...

@farhan yg photoshoot dgn kakak dia tu ye? :D coool

Encik Tikus said...

aku blogger tak maju, layout tak menarik

Ayeem Jemain said...

@tikus haha ayat mintak penampo siaa hahaha

Syat0za said...

ahahah! cantik! :D

sume pompuan je, nk gak weyh! :3

wannurfazrini said...

ecehhh paham ye...? cptnya pick up ayammm nii . hahahha

Ayeem Jemain said...

@zai haha aku pon taktau nape sume pompuan. haha ko dah ada tuuu

Ayeem Jemain said...

@fadz aku bab2 tu mmg no.1. usah dipertikaikan. haha. jom! hahahaha

Wanybunny said...

SAYAM tade? haha

Ayeem Jemain said...

@wany haha sayam tu sapa? saya ke? takde! kelate menang kan? takde! hahaha

Nieza Micha said...

aku takde... majok ahh ngan ayeem camni.. haha...;p

Ayeem Jemain said...

@nieza haha list dalam ni bukan rapat ngan aku sorang la. means kami saling rapat merapati haha

Nieza Micha said...

haha.. aku tau la.. saje jek... gurau2...;p

Ayeem Jemain said...

@nieza kalau nak buat geng baru lah. geng bayam haha

Nieza Micha said...

tau la aku kurus kering.. sesuai ngan popeye yg suke makan bayam tu...T_T

hahaha..

Ayeem Jemain said...

@nieza haha pandai pon. ko kan bini popeye ;D

lassiegewdix said...

hoooi .
kemain tebal bibir lassieyam tu yek ?
takpe yang penting sexy !
erk ? hahaha

love my geng ayam ! :D

hudhud said...

untung la ayam hahaha :P

Nurain Hasan said...

hahaha
i love geng ayam!
cit podah! xkire.kalau ade gath ko wajib turun wey!
;p

Nurain Hasan said...

hahaha
i love geng ayam!
cit podah! xkire.kalau ade gath ko wajib turun wey!
;p

akmalhilmi said...

gewdik nok
haha

:)

Ciki said...

ni sume prmpuan, ape kes ni ayeem...

Robot | Sakti said...

roboyam...

tak cool langsung nama tu.
nasib baik gua bukan geng ayam

hue hue hue :P

hantaranqaseh said...

haha blog ni style la...paling suka part klik kat header banner tuh

d_LA said...

PERGHHHH..SUME BLOGGER2 YG COOL..GATHERING AYAM??UNIK TUH

Heidi Shafiq said...

pesal sume perempuan? diskriminasi ni.. :P

Ayeem Jemain said...

@lassie haha karikatur namanya. so, segalanya kena hiperbola lah haha

@hudhud haha kenapa untung plak? ;D

@nurain tanak lah. kalau nak, kena readykan red carpet, bodyguard. hahaha

@akmal haha aku gedik plak?

@ciki haha taktau lahh. kebetolan

@robot ko geng robot je. gengn ngan doraemon. hehe

@hantaran haha thanks :D

@dla hehe cool. ynn lah kot yg organize ;D

@HS haha aku kan gay. hahaha. kebetolan la doh ;D

Amira Naddia said...

aku nk jadi ayam gak!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahahahaha. Nak daftar nama gak :P

Ayeem Jemain said...

@nadd ko kena kawen ngan aku dulu. haha

Ayeem Jemain said...

@shag haha siap ada daftar2 borang plak? ;D

hamzah ian said...

aku takde lak.. grrr... otomenyam ke.. cisss

Ayeem Jemain said...

@hamzah otomyam lah? sedap sikit, leh hirup2.

Echin Nadiossa said...

geng ayam comel2 ;p

Ayeem Jemain said...

@echin geng ciken pon comel! hehe

Sophia Rani said...

hahaha... spesies ayam jugak rupanya.. hahaha

Ayeem Jemain said...

@pia haha yeah, diorang memang ayam! ;D

iqbalhakimi said...

ada borang keahlian lebih tak yem?..haha

Liyana Lunia. said...

rharunyaaaaaaaaaaa dah lah gambar haku sama mcm ika sbb pakai speck ish ish, ehhhhhhhh kenapa mata myza kemain bulat, ooo diskriminasi yeee :P

Sophia Rani said...

ayam bandar eyh.. :P

Zana Zingaa. said...

haha. aku masuk kat nama FB jela ;'(

Ayeem Jemain said...

@iqbal haha ko ingat ni geng besar ke apa? saje2 je

@ynn haha sama tak muka? hehe, mane ade diskriminasi. tu ikot real punye. dia kan tauke lenss haha

@pia haha agak bandar lah. more tu kamdar.

@zana alaaa :(

faraheartbeat said...

nk ayam jgak ;))

Ayeem Jemain said...

@farah nahhh :D

faraheartbeat said...

haha
makaseh2 :))

Ayeem Jemain said...

@farah welcome. haha. nak kucingg..

ika honey bunny said...

ni yang nak terharuuu ni. hahahaha. sweeettt doooooooooo... aww awww.... haha

Ayeem Jemain said...

@ika haha. ko bila nak lukis potret aku? hahaha

Anonymous said...

Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
I'm gonna watch out for brussels. I'll be grateful if you continue this in future.

Lots of people will be benefited from your writing.

Cheers!
Also visit my homepage - panic attack treatment