Wednesday, December 01, 2010

Top 5 Blog Lawak Pilihan Malaysia

Top 5 Blog Lawak Pilihan Malaysia? Okay lah tu. Thanks kepada yang mengundi. *berkata sambil buat muka ketat, hindung tinggi, kena lah bongkak dan angkuh* Haha ada rasa macam nak tumbuk tak? Jangan bongkak kau Ayeem, macam lah diorang tak boleh change vote. Mampus kau nanti.


Anyway, sangat happy doh! *terkinja² macam kongkang sekarang* Tak sangka lah kan dapat masuk top 5, follower pun tak seramai top blogger lain. Nasib baik tercalon kat blog lawak, kalau blog personal jangan harap lah. Haha. Dengan ini Ayeem nak thanks banyak² kepada yang dah undi dulu dan undi untuk second round ni! Tanpa korang, takdenya nak jadi top 5 ni!


Kepada sesiapa yang belum undi lagi, tampar pipi sendiri, buat² nangis teresak² rengek² manja dulu, then baru tekan butang VOTE tu secara menggigil². Siapa suruh lambat sangat undi?? >:  | Nah tekan benda alah ni! UNDI SINI!

Moga² dapat lah Top 3. Hehe. *demand lebih, bukan best pun blog ni* Tapi kalau tak dapat pun bercukur sangat dah dengan top 5 ni. Memang seriyes dah tak tahan dah dengan semak kat celah bontot ni, memang nak kena cukur! Pergi bilik air dulu! Jangan intaiii..... *suara godaan manja tahap indera mulia*



Comments
58 Comments

58 Kokokan Suci:

Nieza Micha said...

hahaha!~ tahniah... thumbs up...;D

SnowladieS said...

dah undi! dpt ape2 tak ayam?? hehe :p

Ayeem Jemain said...

@nieza thanks nija! :D

@snow hehehe dpt patukan. nah. tokk!

Ayeem Jemain said...

@nieza thanks nija! :D

@snow hehehe dpt patukan. nah. tokk!

Zulfahmi Abidin said...

dari lubuk hati kau yang paling dalam tuh.aku pernah makan jugak hati ayam.errrr.ade kene mengene tak? tak kesah lah.fuyooo.top 5.aku rase mcm tgok AF dah nak sedeh nie kalau terkeluar.i put my guts on you ayeem.kah2. okey aku benci bahase penjajah. owh.aku dah undi belum eak??

Ayeem Jemain said...

aku yang paling?? haha tergantung doh. a'ah, aku dah ready bag airport aku ni. haha belom undi eh? PANGGG!!

suffer8zine said...

bro aku undi kau!

Terkini : ENTER

ieqa said...

ahh sudi undi encik ayam!
esok tlg ingatkn undi lagi. hehee

SnowladieS said...

alaaaaaaaaaaa ape ni broooooo nak ayeemm blanje ayam goreng kfc ke..piza hurt ke hehe baru ade berkat tau..kot2 nty ayam mng ke kan :p

Ayeem Jemain said...

@suffer thanks bro!

@ieqa haha sudi eh? eh esok? mane ade, sekali je la. bukan tiap hari. :D

@snow hahaha, takpe, ayeem doakan snow murah rezeki je. hehehe

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said...

wah..tahniah bro ayeem,
hehehe ;D

Nieza Micha said...

knape dia bg sorang undi sekali jek... lau bg byk kali undi kan best... hahaha!~XD

Ayeem Jemain said...

@world hehehe thanks bro! hahaha.

@nieza haha kalau camtu kompom ayeem menang. ayeem amik cuti kerja seminggu nak vote punye pasal. hahaha

Nieza Micha said...

hahaha!~ melampau betul sampai seminggu... 2, 3 hari dh cukup kot... tp tekan butang vote tanpe henti 24 jam... amacam...? hahahaXD

Ayeem Jemain said...

@nieza perghhh mmg tabah tu! siap2 leh termuntah! haha.

Fakhrur Razi berkata said...

caya larh!
hahahah yaaa ak pun rasa dlm 5-5 tuh blog ni yg lagi lawak ;D

JuanYuan said...

ade macam hutan tropika x celah kangkang ko tu bro??hahah

ashraf said...

tahniah ayeem.hebat la ko!

Noor Faezah Mazli said...

ayeem, i dah vote for u! wish u luck bro~

Ayeem Jemain said...

@Raji haha yeke? aku pun taktau la. main tulis je. haha.

@Juan haha ade cam hutan amazon da ni bulu bontot aku. haha.

@ashraf haha byk la ko. nasib, rejeki. ;D

Sophie Al-yahya said...

u got my vote ayeem.. =)

Ayeem Jemain said...

@Faezah hehe thanks byk ya!

@Sophie thanks sopi! :DD

ayu jazari said...

dah v0te :P
all da best~

Darkbatman said...

tahniahh cz terpilih..vote!!nang..hoho

Ayeem Jemain said...

@ayu thanks ayu yang sungguh ayu! hehe.

@batman thanks bro! hohoho, merry xmas!

Irine Nadia MaRceLLo said...

sape nak tau!!!
irine nadia marcello nak bocor rahsia undi!!
hahaha

pilihan blog lawak mengikut citarasa irine nadia marcello ialah BLOG AYEEM AYAM!!

noktah. bye2..nak sambung tido.huahauhauauh

Amirrah Zawani said...

ayeem jemain.. tahniah yea :)

ieqa said...

ehh bukan setiap hari ke? hahaa siol je tertypo error plak. ini sume sebab nebes ayam-ayam ni nk mematuk punye pasal :P

Ayeem Jemain said...

@irine hahaha! jgn la bgtahu umum. malu kot. undi bocor, undi rosak ni. silap2 kene reject ni irene, camne ni. haha.

@amirrah haha kemain name penoh! thanks mira! :D

@ieqa haha tu la sape suroh takot kat ayam. takot kat ayeem takpe gak. haha

Ain Zulaikha said...

dah vote :)

Ayeem Jemain said...

@ain thanks ain! :D

zarifahmr said...

caya lah ayeem! weewit!!

Ayeem Jemain said...

@zarifah haha wewiittt.. isabella adalah, lalalalala... *amy search*

mofaizmz said...

wooo.. top 5.. tahniah2.. dh boleh dah prepare ucapan ni.. hahahaha

zaL_cdpx said...

klau aku xnk undi ape ko leh bt kt aku?? HAHH??? HAHHHHH????????////

**tp mmg lom undi lg pn ! hahahaa

zaL_cdpx said...

klau aku xnk undi ape ko leh bt kt aku?? HAHH??? HAHHHHH????????////

**tp mmg lom undi lg pn ! hahahaa

Umie Nadhirah said...

Ayeem Ayam gitu lorrr..
Tahniah!!!

Gayahspears said...

da undi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

one2paii said...

jauh dari sudut ati gua ..gua tahu lu mmang mengidamkan top 5 nie..ken ken..hahaha

wannurfazrini said...

fuyohh fuyohh! nak menang besar tuuu !

YasminLaa said...

yes, undi undi ! ;D
bitidabelyu, tahniah ayeem xD

Irine Nadia MaRceLLo said...

ngeheheheh..kalo undi rosak,x pe lah..mesti semua orang lega dah x kecut perot lagi dahh..kuikuikuikuillll~ ;p

Sophia Rani said...

wahhhhh... tahniah ye ayeemm.. syabas... cograts..... heehhe.. gud luck yer..

Ayeem Jemain said...

@mofaiz hahaha, dah macam YB pulak.

@zal aku rogol ko. takot tak?? >:D

@umie hehe thanks umii.. rasa cam anak ngan ibu plak ni haha. ;D

@gayah thank bolat! haha.

@one haha memang ngidam siaaa sapa tanak kan? ;D

@fadz haha besar celah mana? ayeem ayam plg sikit undian kot. ;D

@yasmin hehe thanks bebeh! kekeke.

@irine hahaha. td mesti irine da geget kertas undian tu kan?? kompom rosak! >x(

@sophia hehehe thanks thanks and thanks piah! ;D

Cikgu Fikri said...

rAsenyer smlm dh undi blog ni..
huhuu......

Ayeem Jemain said...

@Cikgu haha jangan main rasa2. ;D

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ tahniah ayeem!! ^_^

Ayeem Jemain said...

@nusana thanks nosa! :D

hamzah ian said...

malas gua komen... huh.. (jeles)

Ayeem Jemain said...

@hamburger ahh kau romen je reti.

Zulfahmi Abidin said...

Undi adalah rahsia.mane leh bagi tawu kau.^_^

Terkini: Peti Mel Suara | Belajar Seks Dengan Cepat | Pakar IT Zaman Teknologi Tinggi

Ayeem Jemain said...

@Fahmie ya, undian adalah rahsia rakyat. haha

zaL_cdpx said...

kau nk rogol aku?? ntah2 aku yg ratah ko dlu ! muahahahahaaaa

xkuaseee ~

Ayeem Jemain said...

@zal haha bapak lah rakus ko ni. masak kukus karang...

ayu toink2 said...

good luck yer...

Ayeem Jemain said...

@ayu thankss ayu! :D

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

tahniah ! ! ! ! !
blog nie hebat !
nak gi undi la ! !huhu !

Sophia Rani said...

banyak betol thanks... welcome ayeem.. welcome.. welcome... :p