Sunday, December 26, 2010

Kantoi Dowh!

Semalam masa nak edit gambar untuk entry Lagenda Budak Lucah . . .


Kalau korang nak tau, aku main fb, blogging, lukis untuk entry flash, buat banner apa semua, aku buat dalam posisi camni. Pelik kan? Tapi selesa pada aku. Mungkin korang akan rasa sakit pada dada. Syukur dada aku besar. Korang yang pompuan pun boleh try. Nak tau kedudukan penapakan laptop tu? Sama je macam besi pushup bra, so korang takyah pakai pushup bra lagi dah. Tu sebab dada aku montok. Haha


Tengah dok sedap ngedit gambar berkenaan, mak aku yang tengah tengok TV ternampak aku tengah edit gambar tu. Lalu perbualan ini terjadi :

Emak : Gambar siapa tu? Hehehe rambut Daus botak. (member sebelah aku)
Ayeem : *damn!* Ni gambar zaman kolej dulu.
(Sumpah muka aku panas gila time ni, malu gila! Tapi laptop steady, aku tak cover screen guna tangan ke apa. Tutup windows pun tak, tak sempat kot. Huhu.)
Emak : Ko main apa tu?
Ayeem : Err main belon.

Mak tatap je lebih kurang 5 saat, lepas tu mak terus sambung tengok TV. Dia perasan ke tak aku buat aksi MENETEK, aku pun tak pasti. Korang ramai-ramai dah boleh ucap kat aku "Lu Kena Beb!". Oh tidakkkkk! TT____TT Kantoi dowh!

P/S : Aku sayang Malaysia, even first half aku maki-maki! Haha. Alhamdulillah. Safee, Shahrul, Kuna, Fahmi, Muslim, Mahali you're rock! Shahrul terbaik sialll.. Time goal aku jerit kuat gila babi sampai berpeluh, macam kat stadium. Haha. Come on, jangan bolos kat jakarta. Goodluck! Penonton pancar laser memang bodoh!



Comments
66 Comments

66 Kokokan Suci:

d_LA said...

aku pon jerit bagai nk rak tadiiii..hawhaw..gegar abes umah ni..heeee~~~

Kuronofu91 said...

hahaah!!! entry lawak seehhh!!!!

si suraya said...

yeah do support our team!
kalau menang kita puji.
kalau kalah jangan nak maki je keje.
ingat senang ke nak men bola ni.
eh tetibe.hehe

Nieza Micha said...

haha.. kantoi... malu giler kot camtu... padan muke...;P

SweetyMui2 said...

pehh..kantoi padan muka wekk.
gol shahrul memang terbaik.jangan nanti penjaga gol malaysia kena tembak guna sniper dah..hahah

Ciki said...

dada ayeem besar?! OMG!!

Ayeem Jemain said...

@dyla haha tu la pasal. happy doh!

@kuronofu hahaha

@suraya haha suraya poyo kan? ;D

@nieza huhuhu maluuuu

@sweety jangan la padan2 muka :( haha tu la, laser tp dtg drpd sniper.

@ciki haha ye lahh ;D

mofaizmz said...

gua pun mmg xpuas hati dengan orang bijak men laser tuh..

-telordibasuh- said...

hahaha..demm

JuanYuan said...

haha..aku rasa mak ko tak nmpak kot tetek jadian tu ..

kalau tak sure kena flying kick..haha..


btw,style ko buat kerja mmg cool doh..cnfirm tetek ko tak jatuh..haha

Ayeem Jemain said...

@mofaiz benda memburukkan nama mesia

@telor hahaha

@juan haha mmg tegang doh tetek aku haha

adrinaqamarina said...

tak sia3 ramai pakat3 basuh baju harimau malaya gara3 nak pakai ari ne pegi kelas, pegi exam. haha. tapi mostly budak laki la yang tak basuh ag tu.

oke,. komen pasal entry pulak. haha.

sebabkan mak ayeem tak perasan, meh kte nak tunjuk ag sekali nanti. :P

putERi-kAtEk said...

hahaha..pelik betol....

Ayeem Jemain said...

@adrina haha bagus, semangat tu ade. haha giloss. tanak lah haha

@katek haha mane ade pelik ;D

Ms and Mr Red Ribbon said...

congrats malaysia!!! :)

Ayeem Jemain said...

@redribbon hehe yeah!

Hashira Yusoff said...

sume org men tendang2 b0la..
b0la ape yg laki x brani tendang? hahaha..

dedeyfadzly said...

SAYANG TAK DPT GOL KE EMPAT LAK TADIK...

Ayeem Jemain said...

@shira bola2 api kot? *bajet inesen*

@dedey tau takpe. penalti doh!

Eman said...

MUAHAHHAAA!
naseb bek mak ko tk byk soal meyiasat wehhh. kalau mak ko mulut mami abes ahhhh.
;p

Shino said...

hahaha..gile ah kantoi..dgn mak ko plak tu..aduh...malu shial...ahaha...

Ayeem Jemain said...

@eman kalau mami? haha habes weh habes!

@shino haha tau takpa ;D

RedBoys said...

haha. dia tak perasan la kot. kalau x, sure kena fire. :D

eh. memang ko buat kerja sambil baring ke? hebat2. siap letak atas dada lagi. haha.

Ayeem Jemain said...

@redboys hehe yes. dah biasa ;D

wannurfazrini said...

ayooo , mak mertua aku dah tahu . bwaahhahahaa

Zulfahmi Abidin said...

hahahhahah.slamat mak ko steady.apesal besok tak cuti eak malaysia menang??

iqbalhakimi said...

haha..position kamasutra ke yem?..boleh apply nie..

aah..aku pun dah jerit gla2..nasib baik suara aku xsampai stadium..haha

cekodok said...

http://cekodokpunyer.blogspot.com/

Hashira Yusoff said...

bola ayeem la..hahaha.

O'gosh said...

haha..nasib mak lu x cetas ubun2 lu tu...

The Sharkox said...

Yang main laser tu sumpah bodoh

Cik Cici said...

HAHA.kantoi.naseb mak u tak tnya ape motip gambor.hahah!.
suka malaysia menang sebab penjaga gol dya aummm :)

Kie-yu said...

mak nmpk tapi buat2 tak nampak je tu
heee :p

ika honey bunny said...

PADAN NUKA KO! DOLATTT! hahaha
tapi kan aku pun selalu buat posisi macam tu. HUAHUAHUA

Izamir Ridzwan said...

hahaha padan muke ko.. nseb baik mak ko tak perasan

Zikri Husaini said...

ehem... sakit tekak aku menjerit malam tadi... demn... janji berbaloi... tahniah malaysia..yehaa

che nur 'atikah said...

yg part memontok kan tu bodo gile..ahahahahhahahah

Syat0za said...

wahahaha, kantoi2!! >_< nasib baik mak ayeem x bace entry lagenda aku budah lucah tu, kalu dia bacaa..hahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

WEHH LAINKALI BLOG JAUH JAUH SIKIT AHH HAHAHA =) FILTER DARI PANDANGAN MAK KO..


AKU PON BIASA DGN POSISI LAPTOP TU..DAH JADI HABBIT AKU DOWH.MMG BEST. TAPI ORG KATA TAK ELOK..TAPI BUAT JUGAK.

Akulah Aqilah Itu said...

kah kah kah! sku pun kenkadang buat camtu gak! Dan sangat takde kena mengena dengan saiz dada ok!

Ixora Azura said...

hi ayeem..i ni br 1st time baca blog u..menarik gak..klakar..

tp x penat ke cara u bersama laptop??
i dh cuba style u ni, tp x berkesan pd i..x baik utk kesihatan..

Ayeem Jemain said...

@fadz haha tu la pasal. dia taktau lg menantu dia camne. haha

@fahmie haha agak steady lah. khamis cuti kot haha

@iqbal haha yes. posisi astride/cowgirl namanye haha

@shira awww sakit haha

@ogosh haha tu lah. alhamdulillah

@sharkox bodoh bangang goblok!

@cici haha tu la pasal. da ade awek la dia haha

@kieyu haha tu la. takmau malukan anaknye kekeke

@ika yeke? mst ko nye tegang kan? hahaha

@izamir haha prasan kot. tp wat taktau

@zikri haha tu lah. berpeloh aku

@atikah hahaha

@zai haha tu la pasai

@neon haha tu la. langkah berjaga2 harus diambil. yeke? gimme 5 bebeh!

@aqilah hahaha yeke? so, montok la? hahaha

@ixora haha thanks. unhealthy? haha why? :D

HABIS BALAS SEMUA, LETIH . . .

Cik Cici said...

taw xpe.cis cis.awek dya siap ade belog.HAHA.cis cis lagi.teros xminat bola ;p,T_T

Ayeem Jemain said...

@cici haha tu la pasal. dia siap ade entry Jom Buat Anak lagi. sama kot tajok entry haha

░♥si lampu neon♥░ said...

GIMME TENT ! HAHAHAH SEMALAM MASA BUKAK BLOG KO, TGK BELON TU AKU DA BERPELUH DA..TAKUT ADIK BERADIK AKU TGK HAHAHA HAMPEH !

Ayeem Jemain said...

@neon hahaha sian. sampai effect pembaca aku! ;D

cimut munniey :) said...

hah! melucah dpn mak kang dah kantoi HAHAHA.

ayeem org mane badeway> :D

Ayeem Jemain said...

@cimut hehe orang selangor. shah alam, klang ;)

cimut munniey :) said...

ohhhhhhhhh :) thkss

Ayeem Jemain said...

@cimut hehe why? cimut org mana?

cimut munniey :) said...

oh nk masuk meminang! MUAHAHA! waka waka eh eh tsamina mina eh eh this time for terengganu :) .

Cik Cici said...

adeke dya wat entry cenggitu??OMG.haha.nak sokong marcus lah ;p

Ayeem Jemain said...

@cimut haha ganu muu.. nak kopok lekor! haha

@cici hahaha sokong marcus teros. sokong lah. hot ape. cam stongkol ;D

cimut munniey :) said...

nok kopok lekor? siap! HAHA. tapi bkn kole ganu kite duk kat kerteh. nok minyok okay? :D

Ayeem Jemain said...

@cimut ooo kerteh minyak eh? nak! harga minyak mahal skang

Sophia Rani said...

hahahaha.. adehhh... seb bek mak ayeem tak kasi pape komen kan.. senyap je.. hehe

Ayeem Jemain said...

@piah hehe tu la. naseb baik hehehe

Miss Yaty said...

hihi..lu kena beb!!hihi... ;p

Ayeem Jemain said...

@yaty ye saya -.-

Ifti Larina said...

waaa ayeeem lucah lagi ! MAK! HAHAHA dem! PADAN MUKA LU PATOT KENA BEB !!!!!

Ifti Larina said...

eh btw lah kan,suka gak posisi cmtu. kalau duduk sakit pinggang. heheh

Ayeem Jemain said...

@rina haha jahat ketawa kan. haha suka jugak eh? gimme 5! best kan? relax je kekeke

teha said...

hahaha padan muka ayeem kantoi! btw posisi tu mmg lbh selesa dan selalu diamalkan.sebab panat oh kalo duduk je..tol x???

Ayeem Jemain said...

@teha mmg selesa gila gila gila!

meyaa meyoo said...

hahaha..
taleybla..
rasanya mak ayeem pandang sekali imbas je kot..
tapi masalahnya, kalau pandang sekali imbas pun memang nampak gak...
hihihi

bighagenjo said...

haha!
kantoi bodoh je