Tuesday, December 07, 2010

Blog Baru Pilihan 2010


Kepada blogger yang baru buat blog tahun 2010, jom join pertandingan ni jugak. Dah lebih 400 blogger berentap! *main agak je, tengok komen dekat entri tu dah 400+* Memang sengit & tengik lah. Jom lah sama memeriahkannya, KLIK NI!

First Entry Blog Ayeem AyamIntrodaksyen
Tarikh First Entry : 06 August 2010 (genap 4 bulan blog ni)

Ayeem tahu korang mesti menyampah kan sebab Ayeem sibuk nak join, padahal baru hari tu tercalon untuk Top 5 Blog Lawak Pilihan. Haha. Takde lah, saje nak memeriahkan suasana, nak bersaing dengan blog yang seumur dengan blog Ayeem. As long as blog ni memenuhi kriteria kan? Hehe, baru 4 bulan kot blog ni, masih kecik baby comel lagi. Tak kisah lah tercalon ke tak, sebab mungkin admin nak bagi ruang kat blogger lain kan, papehal cuba nasib je! Hope dapat lah! Aminn... *argh amin amin! skang baru nak beramin bagai. kalau tak, berlucah je keje ko*



Comments
59 Comments

59 Kokokan Suci:

adrinaqamarina said...

haha. setuju kat bintang kecik tu. wek!

chaiyok! baru 4 bulan dah seriban! nanti masuk blog baru ne, tambah ag seriban. ye tak?

fighting!

Irine Nadia MaRceLLo said...

kalo boleh vote, dah lama nak vote ayam lagi.hahahaha

amy azuha said...

aaaa..tidakkkkkkkkkk

Miss Syamsina said...

giler hebat! haha. baru 4 bulan dah fofular. hehe. goodluck!

wannurfazrini said...

perghh ramai gila masuk . camtu ku undurkan blog aku . waaaa . tak sggup!!!

suffer8zine said...

huhu untuk blog 2010 je

Terkini : 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

Lelaki Ini said...

wah
anda baru kew??
bagus lew!
chaiyok21!!!!

Nieza Micha said...

woahhh... baru 4 bulan...? tapi gaye macam dah lame jek... huhu!~

memang ramai giler yg masuk... aku tak setanding kot... undur diri dulu... hehe!~ gud luck...!!^_^

Ayeem Jemain said...

@adrina hahaha setuju tahap angguk kepala laju2 ya? ;D hehe insyaallah.

@irine haha lepas ni kalu tercalon, vote la byk2 sampai jari patah ye? haha.

@amy hahahaha ape tidak tidak? ;D

@syamsina haha mane ade fofular, pop ular ade la. haha

@fadz hahaha tak cuba lg taktau padz!

@suffer haha 2010 je, ko takleh! nnt ko menang! haha

@lelaki hehe baru sangat lah. thanks! ;D

Syat0za said...

erkkk, rasa nak join!!! tapi xde mase!!! arghhh!!! hahaha
malam ni la kot ^_^

Ayeem Jemain said...

@Nieza haha 4 bulan lah, tak caye? tampar nak?? hahaha.

@syatoza haha bukan susah pon. 10minit da leh siap entry camni. join2! ;D

zaL_cdpx said...

weee....saya doakan awak berjaya yer dengan impian awak untuk tercalon tu ! semoga berjaya ! weeeee

(**haram jadah hey !) **bunyi industan skit

m i m i said...

HAHA,, tak bloeh join. blog sy da tua. buat taun 2009 lg. tp skang baru nk rjin.
gud luck ye! ^^

Nieza Micha said...

woahhh... nak tampar..? panggil bapak ayam kang... haha!~XD

Ayeem Jemain said...

@zal geli lak aku dgr. panggg! haha.

@mimi alaa, so sad :(

@nieza hahaha bapak ayam pon backup aku la! ;D

The Nurul said...

ala..nnt kalah la i. camana neh. hahahhahahahah

Ayeem Jemain said...

@nurul haha baru la best saing2! ;D

chittysarah said...

semoga berjaya ayeem~~
chaiyok ayam goreng~~
lalala~~

salam maal hijrah~~

zaL_cdpx said...

adoiiii !!!! smpai ati awak penempeleng saya ~ sob..sob

Ayeem Jemain said...

@chitty hehe thanks sitikus goreng. ;D

@zal kate hindi, mesti la lempang stok bunyi bom!

Izamir Ridzwan said...

amboi ayam..bru 4 bulan dh femes

JuanYuan said...

hahaha baru nak islamik sikit..

lepas ni sambung balik lucah2..haha

Ayeem Jemain said...

@izamir haha femes la sangat kan. ;D

Ayeem Jemain said...

@juan hahaha. tu la, benda2 camni baru la nak beralim2. haha

SpaQue said...

pergh..bile ayam masuk aku tinggal tulang je r..hehe..

Latest entri Blog Baru Pilihan Malaya 2010

Amirrah Zawani said...

perghh,..
ayeem masuk kompem boleh menang..

Ayeem Jemain said...

@spaque hahaha sial ayat.

@amirrah susah la. ramai la join. :(

Zulfahmi Abidin said...

tabik spring kat Ayeem.weee heee.^_^

Terkini: Selamat Tinggal Sayang | Sory! Bukan Salah Aku | Terlebeh 20 Minit Je

Ain Zulaikha said...

T_____T tau takpe T____T ramai gila T_____T blogger baru T______T masuk... rasa macam T____T tak de harapan lah T_____T nak menang... T_____T sebab... blog kita bukannya orang kenal T_____T pun... wuwuwuuwuwuwuuwwww sedih T____T laaaa T______T auwwwwwuuuuuuu

Ayeem Jemain said...

@fahmie haha apa yang ko nak tabikkan entah?

@ain hahaha ain antara yg hebat lah! 800 followers tu ramai lah! ;D

Umie Nadhirah said...

Imam muda AYeem.. amin.

Ayeem Jemain said...

@Umie haha ye, terima kasih umi, jgn lupa undi ustaz ye!

mofaizmz said...

hehe.. bleh jd finalist lagi ni

Ayeem Jemain said...

@mofaiz haha insyaallah.. ;D

Kie-yu said...

gdlux ayeem!
nk vote ayeem bnyk2. yeay :))

Siti Maisarah Zulhaimi said...

kecik baby comel? aww aww~
haha skrg baru nak ber-amin? XD

Ayeem Jemain said...

@kie-yu hehehe thanks kie-yu! :D

@siti haha aww aww. insap jap awal2 muharram ni :p

zarifahmr said...

belog kiteww bawu 3 bulannnn

Robot | Sakti said...

peeewiit..
gua sokong lu der.
keh keh keh

Ayeem Jemain said...

@zarifah haha saing2 lah kita ni kan :D

@robot haha thanks brader!

ainakhani said...

saya budak lama tak boleh join !

♥CIK SHA♥ said...

perghhh..baru 4 bulan dah seribu lebih follower..mantap ah..memang kompom memang nih..

aku yg dah setahun blogging pun trafik semput2..lg la follower..kui3..

Ayeem Jemain said...

@aina haha padan muka!

@sha haha mintak2 menang la, vote tau nnt! kekeke. haha takpe, usaha tangga kejayaan! ;D

hamzah ian said...

lu mmg femes dow..

zureen said...

ni memang menang ni.. undi ayeem! hik-hik! blog u best laa ayeem! minta ayam sketul pepeliss. haha~

Ayeem Jemain said...

@hamzah kote awak..

@zureen haha mane ade la! ;D

Cik Cici said...

belog u bru 4bulan?awww aww comel comel baby mama.hahah tetiba =p

Ayeem Jemain said...

@cici huhukk mama, nk syusyu! haha

meaw said...

gud luck eh :)

luna said...

salam ziarah, gudluck eh, kite same2 dalam senarai, tp grup len2, Luna kat grup 3 no 109..hehe

Sophia Rani said...

gila glamer ar ayeem nih.. hahaha.. gurau2.. :P

Ayeem Jemain said...

@meaw thanks! :D

@luna haha yeke? goodluck! :D

@piah hahaha jahat molot! ;D

Elyanas ~Elvy & Hakeem said...

hye all the best :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/

nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

Ayeem Jemain said...

@elyanas hehe thanks! :D

Fxysche Nas said...

loo...baru igt nk vote..
tetibe 1 kmpln ler plak..kui2..

Rafina Mimi Zairul Murni said...

sis dah follow blog ni..sila undi nombor 88 ye..hehe..(kita bukan sekumpulan) dont worry..hihi

Ayeem Jemain said...

@nas hahaha abes tu undi diri sendiri la ye? ;D

@rafina hehe thanks! cantik no 88 tu! :D

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)

Ayeem Jemain said...

@vna thanks