Thursday, November 18, 2010

Ini Baru Korban Namanye

Ini baru korban namanyee.. *ala² iklan tongkat Ali Hamid Gurkha* Yeah, hari ni baru lah bermakna Aidiladha Ayeem. Semalam seharian duduk rumah je. Nama pun cuti kan? Hari ni working day, tapi boss Ayeem ada buat korban kat rumah dia. Kambing baka Boer seekor sebagai korbannya.

Sampai rumah boss pukul 8 pagi. Tak lama lepas tu, terus start operasi. Disuruh pegang kaki pun dah teragak², first time kot buat benda ni. Selalu tengok dari jauh je. Nasib baik tak disuruhnya Ayeem sembelih korban tu, kalau tak habis pengsan masuk dalam lubang kumpul darah tu.

Alhamdulillah, penyembelihan, pelapahan, pemotongan semua berjalan lincir. Yes lincir, sebab boleh pulak air bola mata terpercik kat Ayeem time member Ayeem hentak² kepala kambing tu. Dayum! This is my first time lah buat semua tu. Sampai patah holder pisau abah Ayeem. Woot! Habis aku, nasib baik dah gam dengan gam gajah. Mintak² tak perasan. Gulp!

Tapi semua bahagian badan kambing tu tak ada yang lepas lah. Apa yang rasa boleh dimasak, memang dimasak. Daging, testis, lidah, janggut, tanduk; buat sate, BBQ, kari, sup dan goreng². And today is my first time makan testis. Testis ok? Tahu tak apa tu? Kalau tak tahu pergi tanggal seluar adik laki korang. Terpengaruh dengan si Robot lah ni. =.= Ye, saya dah lebih jantan sekarang. Nak jugak test kehebatan di atas ranjang ni, any volunteer? Perempuan sahaja. No laki, no ayam, no kambing.

Memang best lah hari ni makan macam², BBQ paling sedap, cicah mayo + lemon + basil. Terbaik! Dapat bayangkan betapa tingginya darah Ayeem hari ni, kalah KLCC, kalah blog terbangtinggitinggi.com. Dan sekarang Ayeem menulis entry dalam keadaan yang sangat pening. Mampus aku! =.=

P/S : First time jugak minum jus timun! Sedap lah! Tak pernah terpikir! Blended timun + Air + Gula + Ais = Sedap! Eksaited tahap abah pulak kan aku ni.



Comments
41 Comments

41 Kokokan Suci:

Robot | Sakti said...

keh keh keh.
jangan test kejantanan anda dengan ayam lak.
hehehehe

Irine Nadia MaRceLLo said...

haha..siuttt je testis buat sateyyyy!
tp ayeem, irine x de adik laki..irine je yg satu2nya adik bongsu. irine tanggalkan seluar ayah irine boleh x? huahuahauhauhahaua!

Ayeem Jemain said...

@robot haha takkan. dah tulis kat situ dah. ko pening2 tak rol? damn! pening gila!

@irine haha testis buat goreng2 je. hahahaha selambe je en cakap camtu? boleh kot, tp get ready kena tomoi ngan mama irine lah. hahahaha

JuanYuan said...

huh??aku pon teringin nk mkn testis tp aku geli...

xpernah tpikir camner rase bnda tuu..

err..ble mkn testis msti mkn sperm skali kn?? hahaha

nyum2..

Ayeem Jemain said...

@juan kalau sebijik teros goreng mmg geli. tp kalau dah potong2, ok je. haha. rasenye cam pedal ayam je doh. sumpah takde sperm, time potong tu, ingat ade la air ke ape en, tp eh, kering je.

Syazwana said...

jus timun??
erkkk rasa ape eh jadi jus?
huhu

SweetyMui2 said...

wahhh bestla tu dh ada pengalaman sembelih binatang..apesal xsembelih ayam skali??kekekeke

Ayeem Jemain said...

@syaz rasa cam jus epal, seriously sedap!

@mui hehehe tanak lah, nnt i kesian kat ayam tu, takleh makan. :p

Sophia Rani said...

erkk!!! sedap ke testis..??? haha...
banyak nye makan..

sedap ke kambing..?? tak suka.. timun pun tak suke.. heheheh

Encik Tikus said...

aku punya testis unta, pehhhh !

Ayeem Jemain said...

@sophia hehe macam pedal ayam je.
haha kambing sedap la gak. timun tak suka, tp jus timun suka! haha sume tak suka dia ni..

Zulfahmi Abidin said...

aku tak nafikan testis tuh sedap kalau digoreng.tapi kenape ko baru 1st time.ko nie mcm pompuan la pulak.owh.juice timon yer.kalau nak sedap lagi pakai gule batu.jgn gune gule pasir.okey..pape pon.best dengar experience kau.lain la aku.pagi raye makan McD sorg2 jer kat JB nie.huh.

Terkini: 1. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis 2. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci 3. Selamat Hari Raya Aidiladha

Cik Cici said...

jus timun.wowow!ayeem jaga kulit.haha.ai xnak komen pasal kambeng sbb kambeng tu musuh ai.bole?hahah

Ayeem Jemain said...

@enciktikus perhh! lagi bosau! haha kenyang la ko.

@fahmi hahaha aku rase ramai lg laki tak makan benda alah tu. benda tu rare kan. sekor cuma ade 2 je. hahaha.

@cici haha mst la jaga kulit. ayam hot katenye. haha, musuh u? nape? ;D

liyana aziz said...

jus timun??? erk! makan timun pun jarang2! x suka makan bahagian dalaman lembu! suka daging jep~~~ =p

Ayeem Jemain said...

@liyana timun mmg tak sedap, tp jus timun sumpah sedap! haha, ni bukan lembu lah, kambing. :p

Ninie said...

juadah ayeem hari raya ni, satey testis dgn air timun. errr pelik2 -.-

Ain Atika Zailani said...

hah...nasib baik i pompuan..kadang i pk cne orang sembelih lembu tu sbb i x penah tgk..gila sedih..

zarifahmr said...

apa rase testis? cuba kongsi perasaan tu

Pyka Rahmat said...

perghh makan testis. kenyal tak ? hahaha

Ayeem Jemain said...

@ninie haha agak pelik. tp more to unique ok.

@ain hehe jgn sedih, nnt takleh makan dagingnya.

@zarifah cam pedal ayam. ini serious. tp tak seliat pedal ayam.

@pyka haha mane tau kenyal?? aaaaaaaa kantoi. agak kenyal lah..

zaL_cdpx said...

cam bosan pn ader, cm xpaham pn ader ! huhu

Ayeem Jemain said...

@zal ape yg bosan ape yg tak paham?

Jejaka Terhangat said...

adehh..ko nak tunjukkan sgt kejantanan ko..ko berbugil depan shopping kompleks sambil lari2..baru sume org bleh nampak brape jantannye ko..ahaks..

Ayeem Jemain said...

@jejaka hahaha tu bkn kejantanan. tu kesewelan. ;D

wannurfazrini said...

aku la volunteer nya . miahaha aww aww aww !

Ayeem Jemain said...

@fadz hahaha ayat maut! so, nk test kat hotel mane ni? hahaha

AiN Z said...

hahahaha... ayeem, kalau kambing mmg sy tak leh makan. migrain.. haha.. hari tu kat tmpt ni lembu lari.. hahaa manusia kejar lembu, lembu kejar manusia, last lembu kalah. manusia jgk yg menang..

kalau dapat boleh buat sup daging..

Ayeem Jemain said...

@ain hahaha. best gak main kejar2 tu! :D

Cik Cici said...

sbb dulu2 ai dikaitkan dgn kambeng.walaweh xnak cita.jatuh shm nnt ;p

Ayeem Jemain said...

@cici hahaha yeke? sbb u ade janggot kot? or maybe you tak suka mandi? hahaha ewww

hamzah ian said...

bab timun ni gua sensetif sikit.. haha..

Ayeem Jemain said...

@hamzah haha ko mesti pikir dildo kan? sedap ke doh bila ko jolok timun kat bontot?

Tengku Mann said...

habislah...otak aku dah tercemar ngan kata2 lucah ko, ayeem...aku rasa follower2 perempuan kat blog ko pun dah tercemar ngan benda2 lucah ko tu..^^

Ayeem Jemain said...

@tengku haha ko laki man, tak kisah lah kan.. hehehe. yang pompuan? hehehe no romen, eh, yes romen but no komen. hahaha

zaL_cdpx said...

bosan n xphm ngan entry r..pjg gler kot.. ntah pe ko cter pn aku xtw

Ayeem Jemain said...

@zal terima kasih. nnt aku baca entry ko yang seronok gila tu ok? :)

Gayahspears said...

tgk cam aku nih.. relax je..hak3

Ayeem Jemain said...

@gayah haha ko kan hebat. kuat kemot. *tetiba*

Gayahspears said...

vavi!!! kemot kuat sbb kau suke bulat2... x salah kan??? kasi terung kat aku jap!!! kah3... *mood gle meroyan is on*

Ayeem Jemain said...

@gayah hahaha terong eh? nah, aku beli kat kedai td. haha