Friday, October 15, 2010

Jutawan Ternoda

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh. Apa entry panas takleh bagi salam panjang ke? Nak dimulakan cerita, sebenarnya Ayeem ada sorang adik perempuan bernama Ain yang tengah belajar kat UiTM Sri Iskandar. Ikuti perbualan kami adik beghadik melalui SMS di antara nombor 012217**** dengan 015678****.

Ain : Aim, kat paper keluar kes pak guard rogol student kat uitm perak tak?
Ayeem : Takde pon, kenapa?
Ain : Tak keluar lah kot. Sebab uitm memang rahsiakan benda ni. Tapi uitm bayar budak kena rogol tu wang pampasan 1juta.
Ayeem : Gila best! Jutawan teros!
Ain : Tau takpe, nak je aku rompak! Haha. Tapi budak tu tanggung trauma lah. Skang students kalau tengok pak guard teros lari. Hahaha.
Ayeem : Laaa.. lari plak, ingatkan masing-masing dekati pak guard lantas jerit "rogol saya! tolong rogol saya! Saya nak kaya! Saya merayu!" Hahaha.

Tu dia, gempak tak gempak gemok tak gemok lah kan cerita sensarsirap ni. Keluar kat Ayam News je, berita lain tak keluar. Eksklusif! Katanya, time budak tu sidai kain, pak guard muda tu usha dari jauh. Lepas gadis tu masuk bilik, terus pak guard tu terjah ala-ala Nas Ahmad. Bilik gadis tu pulak line clear kosong, member lain ke kelas agaknya. Maka, berlakulah satu adegan mengghairahkan sadis di situ!

Impak selepas kejadian mengikut ramalan Ayeem :
1. Semakin ramai student rajin basuh & sidai kain sendiri. No dobi-dobi!
2. Student suka menghalau-menghalau sesama sendiri keluar dari bilik.
3. Semakin ramai generasi muda bercita-cita nak jadi pak guard uitm.

P/S : Maybe tahun depan Ayeem nak sambung belajar dekat UiTM. Mintak-mintak ada lah pak guard gay kat situ. Hahaha. Kalau korang camne? Keadilan atau RM?
P/S : Bukan lah Ayeem suka sangat orang kena rogol ke apa ke, just taknak jadikan entry ni terlalu serius. Anyway, tunggu je la balasannya. Tak kat dunia, kat akhirat.



Comments
119 Comments

119 Kokokan Suci:

SitiMashitahSaidin said...

hahahahha... xbole blah yg ke 3 tuh~

Ninie said...

lebih hangat dari biasa
woot~~

suffer8zine said...

agak2 berapa org yg mintak nk dirogol? wakakap

Robot | Sakti said...

ada ke pakguard gay kat uitm?

adam lambert ko taknak?

hehehehe

:)

Gayahspears said...

salam ayem..
kalo ko jd guard,aku org pertama yg register PJJ kat uitm~wakakakak...
hahhaha...

kalo yam ko jd pak guard mesti ayam betina aku yg rogol ~hahahha dapatkan baka baik punyer...

jutawan cam hare!!!
salam,jaga diri hiasi peribadi n ur body...
@$%&)(*&^0-0(&%$# W@#^&($$
(bahase kesat aku bg kat jutawan tu)

wannurfazrini said...

apa kata kau sms pak guard adik kau tuu "kau peg rogol adik aku, pastu adik aku leh dpt 1 juta" hahaha . ok sorry gurau aje :D

Ayeem Jemain said...

@siti hehehe.

@ninie haha yeah, woot woot!

@suffer haha taktau la.

@robot haha adam lambert aku yg kene bg sejuta kat dia.

@gayah hahaha jutawan tu plak yg kena maki?

@fadz haha sial, aku rogol ko ni kang. hahaha

~hyun_miera~ said...

haha.
xnak2.
better xamek dpt sejuta tue pon xpe.
maruah diri lebih berharga dr satu juta tuh...:)

p[A]n[A]d[O]L said...

1st tym dgr mangsa rogol jadi jutawan..
slalunya jd mayat..
hahaha

Ayeem Jemain said...

@miera hehe kan? maruah tu lg penting. tp kalau maruah pon, takkan nak report polis? kang masok berita, kita gak yg malu. :'(

@panadol hehe, benda terjadi dalam U, mmg lah uitm kena cover baik2. staff sndiri pulak tu yg buat.

~hyun_miera~ said...

tau xpe.
tue pon satu hal jugak.lumrah dunia ayeem.
tp kan klu ade la yg snggup kna rogol sbb nak satu juta tuh,xtau la nk bygkan cmne pangai org cmtuh..

Ayeem Jemain said...

@miera hahaha. tu rekaan ayeem je. takde kot org camtu. :p

mia said...

ayem sengal..ehhee...lagi galakkan ek..dush3

Ayeem Jemain said...

@mia haha mane ade galakkan. kan dah tulis kat p/s : bawah tu. :p

Cik Cici said...

kelaaauuuut gila ai xkomen dya eh.heheh!
eleh dulu u pun pak guard ingt ai xtau.hoho!
kalau ai ai buad sidang media.tp cm malu sikit tp rmai org simpati bg derma kilat bagai.hahaha!bole??

lassiegewdix said...

macam2 lah sekarang ni .
eh'eh ," hahaha. tu rekaan ayeem je. takde kot org camtu. :p ".
tak mustahil aww leeerrr.
sebab duit orang dah tak kesah maruah . tu lerh dunia skg ni .
macam2 T____T

Ayeem Jemain said...

@cici hehe mestilah, nak juga komenan dpd seorang isteri. haha, ye i dulu pak gad uitm, tp i stop sbb tak menjamin mase depan. tp i nyesal skang. =.= hahaha. *ini hanya rekaan* wah sidang media bagai, nak jadi glamor ke apa? haha.

@lassi yeke? maybe lah ade. 1juta byk tu kan? mst org sanggup wat macam2. :)

Cik Cici said...

sanggup u berenti.pak guard kan titik mula hubgn kita?PITAM ;p

Ayeem Jemain said...

@cici u nak kata bayi 4 bulan tu hasil perogolan kita la?? hahaha.

Cik Cici said...

hoih!wktu kita couple manada kan.;kan kita malu2.muhahahaha!

Ayeem Jemain said...

@cici haha kuatnye jerit, sakit tinge. oo kita malu2 eh? tp i lg malu kan? u ganas. hahaha

SD said...

klu pak guard gay ada kat situ abes la pak guard-pak guard yg laen kena rogol dulu....hahahhahahhaha

Ayeem Jemain said...

@SD haha yetakye gak eh? mintak2 guard2 yg lain adalah mak guard. hahaha

SD said...

memang kentang la pemikiran ko.....tak terpikir pulak aku pasal mak guard-mak guard.......

Ayeem Jemain said...

@SD hoyeah, kentang itu mst. tu sbb time makan kfc harus disertai ngan mash potato. *tetiba*

JuanYuan said...

ishk..best lah pak guard tuu..
free of charge lak tuh..haha

suci uggggg said...

aku gelak guling2 bc entry kamoo nih, tp ble bc komen y dh ader adoii ak jd emosi smule ble dgr kes rogol nih xske sesetgh u ni ske ttp kes sb tkot malu, y jd mgse student die. lbh pntgkn name dr nilai kemanusian huh!!!

neyra shazeyra said...

dekat sgt ngan i ni. demmm cuak la nak lalu pakgad tu ahahha

adrinaqamarina said...

takotnya. uhuks

Hashira Yusoff said...

ish! kuang ajo bet0l pak gad tu.

maruah lebih pnting drpd wang rggit.

sggup prmpn tu time??

mne mruah dia? bwak la ke muka pngadilan..

nmpk duit aje,ml0t diam. apelh..

umat akhir zman..=,(

Gayahspears said...

hahaha.. ayemm.. ko mesti x phm yg aku maksudkan pasai jutawan...
xpe2, yg pntg aku phm~wakakakkaka....

maksud aku aku xsuke pd jutawan tu... ko nk ka jd camtu??? tp sape yg nk rogol ko???? hahahaha

Bukan Gadis Comel said...

lelaki. huh.

Ayeem Jemain said...

@juan tu la, untung pak guard tu

@suci tau pon, mmg malu la mangsa nak hebah2kan. so terperangkap. yg bersuka ria si perogol tu.

@ieyra haha dekat kan ngan utp! jaga2! haha

@qamarina haha takyah la takot. student uitm ke? :D

@shira dia nak heboh2kan pon, dia malu. kalau dia tak dpt duit, maybe gak dia tak laporkan. maruah kan..

@gayah. haha uitm la yg bg dia sejuta tu.

@tak comel ishh bukan sume laki =.=

Gayahspears said...

hahhah.. munguk..

Ayeem Jemain said...

@gayah haha adehh, byk tol tersalah sangkaan di sini

zaL_cdpx said...

lol !!!! mmg pakguard kt tmpt blaja smuer mata kranjang (bdasarkan pngalman)...

erm//// wlau bpuluh riban duit d beri.., maruah dh xder beb !!
cian gler kt ko whai mangsa rogol !
aper guard 2 kna???
smakin arie smakin mnjadi2 + berani.

laksanakan hukum hudud !!!
br smuer tkt

Ayeem Jemain said...

@zal yeke? dorg suka main bola keranjang kot? haha

hukum hudud, yes, tp ia takkan terlaksana slagi BN memerintah. adeh, politik sudah.

Encik MT said...

haha! baiknya uitm...sampai sejuta dia kasik...kasik 100 ribu dah senyap dah kot...lagi 900 ribu elok lah kasi kat Encik MT yang masih dara nie! haha!

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said...

bahaya tol skrg nie, huhu..

1juta?wah..banyak tu
tp kesian sgt kat girl tu.
trauma seumur hidup uh

duit @ keadilan??
semistinya keadilan!

Ayeem Jemain said...

@encik MT haha agak geli bunyinya. kalau cik MT takpe gak, ni encik. hahaha

Ayeem Jemain said...

@world, yeah, tp 1juta tu byk tu! argh! jeles. hehehe. yeah keadilan.

aren said...

seriously,izit true?

Ayeem Jemain said...

@aren yeah im sure its true

Umie Nadhirah said...

bodoh nye....
Mane pegi keadilan???????



grr.

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha ayeem ak doakan ad pak guard yg kau nk tuh ;P
dpt sejuta nnti blnje ak skit
huahua

Ayeem Jemain said...

@umie tu laa! kat akhirat je la nmpknya.

@razi haha, senang2, ko la jd pak guard tu. ko liwat aku, kita kongsi 0.5 juta tu. hahahaha

Zulfahmi Abidin said...

budak yg kene rogol tuh boleh tak rogol aku pulak?? dye bagi aku 80% pon jadilah.aku tak kesah..

mmg mcm tuh kot..slalu jadi mcm tuh untuk tutup rahsia..trauma nie bahaye...kesian dak tuh.

Entry terbaru Fahmie Hari Ini:
1.Kehebatan Seorang Ibu
2.Oh Mak! Saya Ingin Jadi Cool

Ayeem Jemain said...

@fahmie haha boleh lak eh camtu? nnt aku rogol ko lak, ko bg aku 80% dpd 80% yg ko dpt tu.

Shino said...

perhhh...best la plsk jd pak guard kt c2...ko xnk ke aim...(sjk bile ak pggl aim ni)...ahaha...

Ayeem Jemain said...

@shino semenjak ko liwat aku. bak sini sejuta! hahaha

Cik Cici said...

ai sopan oke.kuar pun tunduk je.u tu kuar je jeling pompuan laen./hahahah

Ayeem Jemain said...

@cici hahaha u tu tunduk sebab malu ade jerawat kat gigi. haha mane ade jeling pompuan lain. i setia kot. hehe

J.M.R said...

giler lah!!

ada tak mak guard yang rogol budak laki?:-p

Ayeem Jemain said...

@JMR haha tu la, aku pon tercari2 jugak

yebbit + . + said...

ahahah. bungokss. tp kat uitm shah alam pon pnah dgr cte same gak.

Ayeem Jemain said...

@yebbit woot! yeke? damn, dekat ngan umah i tu! :D

ezzu said...

ad ker org nk rogol ayam...????hehehehehehehe

Ery Farieha said...

erk?

pergh kene bayar

tp trauma la wey seumur hidup.

Ayeem Jemain said...

@ezzu haha, ade, org yg bernafsu ngan binatang. :p

@ery tu la, kaya dah best. tp trauma tu yg tak best. :(

mR.sYaH said...

kena jaga2 ni..
ceh! aku pun uitm gakni..
tp klu dpt satu juta xyh r nk pinjam ptptn..

hahah..

Ayeem Jemain said...

@syah haha. jaga2 cik salmah! kalau dpt sejuta ko da boleh2 blanja semua bloggers dah. haha

IKTIRAF terlupe sign in (- -") said...

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA!


gelak je mampu! :P

Ayeem Jemain said...

@Iktiraf perghh takleh panjang lg gelak? tak sempot ke? haha

Jejaka Terhangat said...

orang kena rogol masih ada maruah..berbanding org yg projek ngn bf pastu ckp dia ade maruah..bleh bikin muntah hijau..uweeekk..!!!

tp agak malu gak sbnrnya kalo cite tersebar luas dia kena rogol..errkk..!

Ayeem Jemain said...

@hangat org zaman skang lbh pandang hina org yg kene rogol dpd yg rela. tp tak pd aku, pmpn yg amalkan free sex tu lah najis sebenar. sorry to say

elmo gemOk said...

maruah diri lebih berharga dari emas sekalipun.

nurdani said...

pergh...tak sangka!
selama aku study kat sana aku cuma tau budak kena rogol je
tapi tak tau la plak mangsa dapat 1 juta.itu ke harga trauma???

dulu kalau aku dok sorang2 kat bilik, memang sentiasa kunci pintu.
pegang ridsect,pisau, kerusi letak kat pintu.hehe

kes rogol dari technician pun ada.
ada jugak 1 malam tu pak guard muda belia g tengok2 keadaan hostel pempuan.

tapi cam bangang je.. sebab ada group bdk pmpuan pkai sluar pendek,seksi maut dok melepak kat bawah hostel

pak guard tu terhendap2 kat diorang

Ayeem Jemain said...

@elmo yes, betol. tp zaman skang nak cari yg camtu pon payah.

@dani wow, bagus, berhati2! :D technician? damn! tak guna tol. tu la, dah agak dah, mst sbb seksi. ayeem pon pnh pegi, salu hantar adk, dpt cuci mate. kekeke ;)

Ayeem Jemain said...

@elmo yes, betol. tp zaman skang nak cari yg camtu pon payah.

@dani wow, bagus, berhati2! :D technician? damn! tak guna tol. tu la, dah agak dah, mst sbb seksi. ayeem pon pnh pegi, salu hantar adk, dpt cuci mate. kekeke ;)

ashraf said...

nak RM!!

Ayeem Jemain said...

@ashraf haha nak RM eh? kira dua2 dapat la tu? best gak. haha

zaL_cdpx said...

haha...org skrg penting duit dr maruah !!! sggp bsumpah dgr Quran bler dsogok duit yg banyak !
lihat jer r politik skrg nie !
kes2 org atas.., jap jer then lenyap !

dunia akhir zaman ~

Ayeem Jemain said...

@zal yg sumpah2 tu taktau la nak kata apa. mmg tak takot Allah langsong.

Shino said...

ahaha...tggu la ak kaye dlu...ahaha...

hentakbelipat said...

pehhh..same lah kat utm nih..apasal xde makgad nk rogol2 nih...ringan sikit..duit pun masyuk

Ayeem Jemain said...

@shino entah bila ko nak kaye, nak kena aku liwat ko dulu ke camne? hahaha.

@hentak haha tu la, dunia dah terbalik, tp sistem perogolan masih lom terbalik. bila perempuan nak start rogol laki lak ni? adehhh

nurdani said...

ayeem..o..hang pun cuci mata jugak ye.huhu
kalau girl yang duduk sorang2 kat bilik tu pandai2 la jaga diri.jangan terlalu rileks
bahaya ada kat mana2
dan jangan la pakai seksi sangat masa nak sidai baju kat bawah, nak g toilet ke,nak g hostel sebelah ke..
sebab pak guard selalu je datang.
dah la ada pkerja laki kat unit kolej kat setiap hostel.
so jaga2 la pemakaian even kat hostel sendiri

Ayeem Jemain said...

@dani hehe betul.. dgr tu kawan2, dgr cakap kakak dani tu. hehe.. uitm patot carik mak guard lah kawal hostel pompuan. tp takot mak guard tu lak yg kene rogol. huhuhu ;'p

tia said...

amek duitt!
then sebar je teros kat surat khabar polis sume
baru terbaek!
hhahahaha!

gyler jaat aku neh!

ok bai.

Ayeem Jemain said...

@tia haha best jugak tu. nak lagi best? ugut uitm 10juta lg, baru tutup mulot. hahaha

LuLu said...

WTH. bodo ape pmpuan tu? kalau la i kan, i lg pertahankn maruah drpd accept the money. gile duit btol. btw,Uitm sgt selfish ok. demi jage name baik la konon.hampeh sgt hampeh.

Ayeem Jemain said...

@lulu hmm taktau la. kalau dia nak pertahankan pon, dia sendiri malu kan? kalau i, baik accept 1juta tu. balasan, biar kat akhirat lah. kita leh ambik pahala perogol tu, perogol tu ambik dosa kita. best apa! :D
yeah, thats why u must go for MMU! :D

Cik Hanees said...

betul ke?
xpernah dengar pun.

Zikri Husaini said...

ish2 betul ker nie??

Ayeem Jemain said...

@hanees u uitm perak gak?

Sophia Rani said...

eh eh eh.. suke2 je bayor sejuta.. ingat leh dtg kan balik dara tu ke.. itupon kalau ada lg la kan.. huhu.. tapi ne bleh... maruh 1juta je..?? hmmm....

Sophia Rani said...

anyway nak share entry ni kt fb leh..??? hehehe... keadilan perlu diutamakan..

Ayeem Jemain said...

@zikri wallahualam. rasenye betol. 90% yakin! hehe

Ayeem Jemain said...

@sophia tu la. sejuta? maruah tak terkira harganya! hahehe boleh2 share dipersilakan!

Shino said...

ahaha...ko kn byr triple la...mhl tu...ahaha...

Ayeem Jemain said...

@shino haha aku plak yg kene bayar?

Sasa Al-Sharif said...

aku pulak harap la sangat ada cik awek gad yg cun kat situ

Ayeem Jemain said...

@sasa haha awek guard eh? payah nak jumpa tu. rare! tp kat uitm mmg ade. kat pintu depan, dia check kereta sume. haha >:D

Sasa Al-Sharif said...

ada tk awek gad yg nk rogol student? nk dapat pampasan ni

Ayeem Jemain said...

@sasa ada.. mmg ada.. seperti yg aku cakap kat atas td.. hehe

Anzur Anuar said...

nasib naek ayam orang xrogol eh..

Ping Website ; jom ping entry terbaru anda disini

Ayeem Jemain said...

@Anzur haha tu la pasal.

YOUsoF said...

hahha.. kesian lak kat pakgad yang jujur tulus murni buat keje tu ;D

Ayeem Jemain said...

@yousof haha pak guard yg baik tak kisah la. yg merogol ni takyah kesian la. aku jeles ngan dia. :p

hamzah ian said...

bab rogol pun wat main? grrr

Ayeem Jemain said...

@zah haha marahnye abang hamjah. kan aku dah ckp bwh tu, takmo buat entry ni series sgt.

Whoda said...

ar..arr...shah alam ade x? hehehe~

FYI, its true uitm byk simpan kes2 mcmnie..huh!

Ayeem Jemain said...

@whoda haha sengeh gedik gila. macam nak je sejuta tu? hahaha

Whoda said...

weh! sengal gle..hahhaa
just curious la..kalau shah alm ade kne la aty2 ckit kn..sile jgn pkir yg pelik2 incik ayam..hoho~

Ayeem Jemain said...

@whoda haha ye ok ok, hati2 tau! haha

Anna Boleyn said...

eh betol ke ni uitm bayar rm 1 juta?? simpan kes?? gila arh. mana keadilannya kalau macam ni. siot je.

Ayeem Jemain said...

@anne yeah thats so true. keadilannya kat akhirat nnt lah kot. =.=

Wandy Infinity said...

ramailah yang nak kena rogol selepas ni...1 juta tu, pelacur pun susah nak dapat. haha

Ayeem Jemain said...

@wandy haha tau takpa. ;D

cimut munniey :) said...

kecian nya budak tue. dah buat jahat wtpe nk rahsia.

abg technician uia baguih HAHA.

Ayeem Jemain said...

@cimut lebih pentingkan nama nak wat camne. haha nape? abg tu rogol org tp mengaku salah ke? haha

Nurul Afifah said...

susah la mcm ni...kita dah la harap pak guard yg jaga kita...

Ayeem Jemain said...

@afifah tu la. tp yela, pak guard pon ada nafsu kan. tp agak2 la.

wawa^^ said...

whoaa..1 juta beb..
kaye giler minah tu..


*entri ini sangat sengal2 ubi kentang*

Ayeem Jemain said...

@wawa hahaha sengal memang sengal

mathematherror said...

org len beribu2 dok kt uitm 2..tp nape de sorang yg jadi mangse? mesti ade sbb,rite?? *curious*

Ayeem Jemain said...

@math haha peluangnye sekali je mungkin. oo nak kata depa bersekongkol lah? ;D

mathematherror said...

ehh,bukan! tp mungkin dorang jgk penyebab diri sendiri dirogol kan?

macam kedai emas. perompak xkan g rompak kalo de x tau kat dalam 2 ade ape kan.

wordstodevour said...

Salam

Saya ada terbaca kisah ini di blog rakan saya beberapa hari yang lepas. Menurut apa yang saya baca, kejadian berlaku di Ampang, mangsa adalah pelajar UiTM. dibakar mayatnya.

banyak sangat versi cerita ni.